Ben bu kızı nasıl ağırlayacağım şimdi?

Makarna salatası vs yap mezeler birde peynirli börek tamamdır

bir orta boy vejeteryan pizza ve kola isi çözer ne kasiyorsun bu kadar

Resmiyet olan birisi mi ben olsam hiç takmam birlikte kahvaltılık bile yeriz taze fasulye pırasa patlıcan bir sürü sebze yemek alternatifi var ama kız beğenmiyo galiba :))

Son düzenleme:
Ben bu konuda bir fikir yürütemiyeceğim.Azeriyimbizim yemekler farklı da ondan

Anam ne sorunluymussunuz o et tavuk yemez sen sogan dogramazsin sastim kaldim yesil fasulye , fellah koftesi , kisir :) , patates koftesi , mercimekli bulgur pilavi , Mücver , sulu patates yemegi

Yorumlarin hepsini okumadim, belki baska biri de onermis olabilir ama zeytinyagli pirasa yemegi yapabilirsin. Mevsimi de, cok guzel oluyor. Pirasa havuc kereviz dogra hepsini, pirasa agirlikli olsun, sonra ustune zeytinyag dok normal yemeklerden biraz daha fazla, kavur boyle 5-10 dk, sonra ustune bir avuca yakin pirinc yika koy. Pirincler pisince yemek de pismis olur muhtemelen, bakarsin yine. Ustune limon sıkıp yiyince ooh mis oluyor. Yanina siyah zeytin ve kozlenmis kuru biber. Yanina da mercimek corbasi firinda makarna tamamdir. Zeytinyagli biber dolmasi da olur

herhangi bir sulu yemek (nohut,taze fasulye,kuru fasulye gibi..) yanınada pilav? bide salata? Bu arada soğan doğrayamıyorsan hazır doğranmış soğanlar var satılıyor marketlerde çalışan bayanlar uğraşmasın bilmemne diye onun bile doğranmışı var yani. Konservede haşlanmış nohut satılıyor. Tencereye yağı koyun soğanı koyun kavurun salçayı koyun kavurun konserveden haşlanmış nohutu içine dökün karıştırın üzerinede su ve tuz ekleyin yarım saatte hazır bişey işte ısıtıp önüne koymalık. Bide pilav. Yanınada salata yada cacık? iki marul kesip bi havuç rendelenicek yani öyle bi salata hepsi çok basit şeyler bunların.

Mantarlı kremalı makarna,
Bol yeşillikli mozerallalı salata
Yoğurtlu kereviz havuç salatası
Ğatates salatası

Izgara javuç kabak mantar soslu kaşarlı patates mesela.

Teşekkür ederimm
Bütçem kısıtlıydı, kırmızı biber, yeşil biber, mantar ve havuç aldım. Tavaya azıcık sıvı yağ döküp içine domates rendeleyeceğim, sonra bu sebzeleri sote edeceğim. Yanına garnitürlü kornişonlu ve göbek marullu makarna salatası yapacağım. Tatlı da yapıyorum. Bir de dilim buğday ekmekleri tavada tereyağına bastıracağım ohhhh...
Bütçem buna yetti, inşallah güzel olurlar....

Olurlar olurlar. Ellerine sağlık

telaş yapınca alısık olmadığınızı dusundum birbirinize.
neyse yarın için afiyetler ve bol keyıfler dilerim :)
Vejetaryen olduğu için her şeyi yapamıyorum, olmasa hemen tavuk kızartır üstüne sos döker salata yapardım ama, sebze yemekleri tek başına doyurucu olmadığı için telaş yaptım :)

biber dolması uuuf gece gece canım çekti yanınada yoğurt kabakta olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…