o mükemmeliğe erişmem için de işte bu sınavları başarıyla geçmem gerekiyor sanırım..arkdşın dediği kurs işe yarar inşalh..
Hakkınızda Hayırlısı olsun ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o mükemmeliğe erişmem için de işte bu sınavları başarıyla geçmem gerekiyor sanırım..arkdşın dediği kurs işe yarar inşalh..
Bence verilecek en guzel cevap yapsbılecegınızın en iyisini mukrmmelını yaparak karsınızdakı insanı bundan mahrum bırakmak. Hatasını anlayıp kendisini duzeltene kadar
Kesinlikle hanımlar. Ayağa kalkıp sılkelenme vakti. Kadınlar istediklerinde herşeyi yaparlar yeterkı isteyelim. Haydi bakalım. :)Öğrenirsin ya nolcak? Şöyle güzel bi kurs bulursan değişik değişik yemekler öğrenirsin.
Immmmhhhhıııı!!! Tehlike çanları çalmaya başladı, cidden bu oturup sızlanmak dil dökmekten daha iyi bi yöntem![]()
Kesinlikle hanımlar. Ayağa kalkıp sılkelenme vakti. Kadınlar istediklerinde herşeyi yaparlar yeterkı isteyelim. Haydi bakalım. :)
Hayır okuyan yemek kursum var reklam yapıp teşvik edıcem sanar :) vallahi masumum yeterkı su kocam sunumu beğenmiyor bunumu beğenmiyor topıclerı kalksın. :) cokmu melek oldum :)
Benim babamda boyleydi. Biz buna ısrarcı muhalefet derdik hatta.herseyde bir kusur bulmanın dışında ultra eleştirici biriydi.
Annem bas edemedi kanser olana kadar o ayrı. Sonrasında ise farketti ki insanları mutlu etmek icin degil kendimizi mutlu etmek icin yasamalıyız.
Ne yaptı hemen söyleyeyim takmadı. Babam en sonunda makarnanın modeline bile laf söyler hale gelmişti. Hani bu fiyonk makarna ben bunu yemem diyordu :)
Takmadı. Koydu yaptı. Beğenmiyorsan şükretmiyorsan ya kendin yap ya dışarıdan soyle dedi.
Sonucunda da zaten bir yerde sonra pasa pasa yenildi o yemek :). Duymamayi öğrenmek gerek. Karakterler farklı olabilir. Boyle insanlar cok var. Herseyden şikayet ederler. Duymamayi bilmek yeterli olur bir süreliğine. Ama ben dayanamıyorum dıyorsanız bence karşınıza alın ciddi ciddi konusun
en güzeli umursamamak.. bana da dio zaten üzülmekten kanser olucan..biliyo da üzmeye de devam ediyor..
annenize acil şifalar diliyorum...
Çok teşekkürler kendisi atlattı cok şükür zaten. Babamda hayatta degil artık. Rabbim sizi hastalıktan uzak tutsun umursamayinca zamanla düzelt kabullenir rahat olun
Bu da sorun mu yani beğenmeyen kendi yapar güzel güzel geçinip gidersiniz.![]()
Biliyorum sorun degil ama inanın elestirilerindn artık cok bunldm
Bu konuda kızlar benden kötü durumda olan yoktur.Eleştiri ve beğenmeme noktasında hiçkimse eşimi geçemez. Bu yüzden hayatımı mahvetti.Hiçbir şeyi beğenmez elinede alıp bir işin ucundanda tutmaz.Arada iki küçük yavrum var ama ömrümü yedi kendimi 90 yaşında hissediyorum.Hep memnuniyetsizlik var. Sürekli ellerini yıkadın mı diye sorar. Bu hafta yaptığım salatanın temiz olmadığını söyledi.Sabah akşam gece 24 saat eleştirir.Hiçbir ortak noktamız yok. Hiçbir konuda anlaşamıyoruz en kötüsüde hiçbirşeyimi beğenmez. ALLAHA HAVALE EDİYORUM.Bir ömür geçireceğimi sanmıyorum,çok zor bir durumdayım...![]()
Esim surekli yaptıgım herseeyde kusur buluyor, yaptıgım yemekler gayet guzelken o begenmıyor. Bisi yapmaya ugrasıyorum surekli elestiriyor. Tamm belki damak tadına hitap etmiydrbama gonul yapsın istiyorum azcık.artık bu konu beni cok yıldırıyor. Kendi yaptıgından baska hicbisi begenmiyor . Herseyin en dogrusunu o biliyor sanki.. cokkkbunaldım artık takdir gormek ve biraz sımartılmak istiyorummmmm.
Esim surekli yaptıgım herseeyde kusur buluyor, yaptıgım yemekler gayet guzelken o begenmıyor. Bisi yapmaya ugrasıyorum surekli elestiriyor. Tamm belki damak tadına hitap etmiydrbama gonul yapsın istiyorum azcık.artık bu konu beni cok yıldırıyor. Kendi yaptıgından baska hicbisi begenmiyor . Herseyin en dogrusunu o biliyor sanki.. cokkkbunaldım artık takdir gormek ve biraz sımartılmak istiyorummmmm.