canım tipik koca modeli ama bak gece seni yollamamış,üzerini örtmryr falan gelmiş,yanında yatmışİyi yönlerini gör.Bence uzatma akşam güzel bi ortam hazırla ve kocanla ii vakit geçir.Evlilik bu zaten....
Yani sizi düğüne bırakıp kendi bekar arkadaşları ve kardeşiyle beraber evde mi oturdu?
canım sende onun yaptığını yap. bir gün onun bi akrabasının düğününde birden ortadan kayboluver. Herkesin eşi yanındayken o seni göremesin. ya da sakince bu durumdan rahatsız olduğunu bu olay için çk üzüldüğünü söyle[/Q
ortadan kaybolmam hemen aramaya çıkar sonrada al sana bi kavga nedeni daha ve ben bunu yapamam anlatma ile anlamıyor bu ilk değildi çünkü aklımdan geçen onunla bir süre konuşmamak yemeğini yapıp önüne veririm ama konuşmam tabi onu da becerebilirsem küs kalan bi yapım yok ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan ve üzülüyorum
Ya ne nokta ne virgül kullanıyorsunuz,biraz düzgün yazsanızda bizde yorulmadan okuyup yorum yapsak...
Evlilik böyle birşey evlendiğin adam kafana göre olmaz işin içine çevre,arkadaş,ailesi devreye girince başbaşa sorun yok onu zamanla törpülüyeceksin
günaydın bayanlar şu an çok üzgünüm bütün gece ağlamaktan gözlerim şişmiş şu an çok acıyor gözlerim eşimle aynı sorunları daha önce de yaşamıştım ama hep sindirmiştim akşam asker düğünü vardı arkadaşım gündüzden geldi düğüne gideriz akşam diye annemler de o gün oturmaya geldirler bana neyse oturduk falan doğalgazım açılmadı daha ufo ile ısınıyorum tabi donuyoruz annem bunu görünce evdeki elektrıkli sobayı da gönderdi bize babamdan akşam oldu eşim geldi niye istedin biz dilenci miyiz diyeçıkıştı bana sonrada gitti evden sesimi çıkarmadım evde arkadaşım var diye arkadaşın eşi aramış eşimi kızları al düğüne getir diye eşim geldi hazırlan gidelim dedi gittik bizi oraya bıraktı artık gören aşk olsun bekar arkadaşları ile abisi ile dışarıda kapıda bekliyor sonrada bize gitmişler oturmuşlar tam düğün biticek geliyor oda beni alıp eve gitmeye insanlar orada dans ediyor oynuyor eşleri ile bana eşimi sonrduklarında yok diyorum sözde düğüne geldik off offf eve gelince yemek istedi surat yaptım her zxman aynı şeyi yapıyorsun diye beni götürüyorsun bir daha da yoksun diye beni görüp ne yapıcan dedi iyi başkalarını mı göreym dedim ipler koptu eşim başkası dememden nefret eder bağrınmaya başladı çok meraklıysan git diye hatta alimden tuttu dışarı bırakıcak beni çektim kendimi neyse öylemi dedi çektim kapıyı çıktım ayakkabılaırmı gyerken içeri soktu ama ben ağlamaya başkadım susamadım kriz geldi bahar diyor sus diyor susamadım kalktım yatak odasına gittim orada ağladım geldi üztümü örttü uyuyakalmışım oda yatmış yanıma sabah da kalkmadım kahvaltrı filan vrrmedim ne yapıcam ben ya çok üzüyor beni çokda seviyorum ama niye böyle yapıyor
aynen öyle yaptı orada sinirden kudurdum eve gelince yaptıkları da üstüne eklendi sinirdin ne yapıcağımı şaşırdım ya offf allahım evlilik ne kadar zor ya
bak canım her insan kendi derdini bilir senin sorununu küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlama benim eşimde o tarz yerlerden hoşlanmaz hatta geldi diyelim asla oynamaz ve oynatmaz dans eder o ayrı ama etmesede sorun yapmam 15 aylık evliyim tazeyiz yani içimiz geçmiş sanma ortamda mesafeli ağır durur ama birebirken harikadır o ayrı ama çok kızacağım şeyler yapıyo çocuk gibi o efendi adam başbaşa kalınca bebek gibi ama o kadar iyi yönleri var ki sabredeceksin senin eşin seni aldatıyormu gece hayatı varmı seni hep yalnız bırakıyormu konuşamıyormusnuz eviyle ilgilenmiyormu eğer bunlar varsa üzülürüm çok üzülürüm ama diğer anlattıklarına üzülmem tatlım maddi açıdan zordasınız dsanıyorum buna üzüldüm Allah yardımcınız olsun eğer eşin çalışmıyor umursamıyorsa üzülürüm ama elinden gelen buysa yine kızmam adaletli ol tatlım inşallah diğer saydığım sorunların yoktur inşallah
yemeğini yapıp önüne veririm ama
Bu söylem rahatsız etti beni.
Siz de mi saygı duymazsınız eşinize. Ya da sizin oralarda böyle mi söylenir?
Acaba eşinizin de sizinle ilgili sıkıntıları var mıdır ki?
Bunu hiç düşündünüz mü??
Niye düğünde kaldınız. Dönseydiniz eve.
Gerçi artık geçmiş ya...
Niye düğünde kaldınız. Dönseydiniz eve.
Gerçi artık geçmiş ya...
Bu söylem rahatsız etti beni.
Siz de mi saygı duymazsınız eşinize. Ya da sizin oralarda böyle mi söylenir?
Acaba eşinizin de sizinle ilgili sıkıntıları var mıdır ki?
Bunu hiç düşündünüz mü??[/QU
yok öyle söylenmez cnm ama insanın siniri hala bozuk olursa böyle konuşabiliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?