Ben bu safligima tüküreyim

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
38
Daha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.

Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.

Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?

Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.

Adama komik gelmiş ciddiye almamış sizi demek ki. Milyon tane market uygulaması var. Yüz vermediğiniz adamdan cola isteyeceğinize sipariş verseydiniz.

Ben almanyada yasiyorum. Burada öyle uygulama yok maalesef... yüz vermiyorum degildi yumusamistim ona karsi

Biri size kola zero almadı diye kendinize sövmeyin.

İkincisi zero olanlar vucüda daha zararlı tatlandırıcı olduğu için karaciğer yağlanmasına sebep oluyormuş. Bir an önce bırakın o alışkanlığınızı canınıza yazık. Ihlamur, pekmez ,limon daha iyi

Öncelikle geçmiş olsun, kısa sürede atlatırsınız umarım. Yine de konuyu abes bulduğumu belirtmem lazım. Adam nerede oturuyor, siz nerede oturuyorsunuz? Evinize sipariş getirecek bir yer yok mu? İnsan corona iken tad alamaz, canınız cola zero mu çekti? Evdeki başka birisi için mi aldırmak istediniz? Bence adama da bu istek çok garip geldi. Ne yazacağını bilemedi. Sizin hasta olmadığınızı dahi düşünmüş olabilir. Ayrcıa bana cola al kapıma bırak diyecek kadar samimi değilsiniz.

Inaninkin Konu Cola Zero degil. Konu bana nekadar deger verdigini anlatip sonra ona ihtiyac duyduğumda yanimda olmamasi.

Yoksa evet zararli biraksam daha iyi o ayri konu

Ciddi misiniz ya suan kendimden süphe etmeye basladim inanin cola zero sigara gibi birsey bagimlilik yapiyor. Cokmu sacma bir istek olmus?

O seni düşündüğünden sevdiğindendir, corona adam kola mı içer kardeş hayret bişeysin

O seni düşündüğünden sevdiğindendir, corona adam kola mı içer kardeş hayret bişeysin
Ya hu ne gezer onda o ince düsünce. Öyle ince düsünceli olsa bir mazaret belirtirdi. Kirk yilda bir birsey istemisim. Bana deger verdigini kaybetmek istemedigini söylüyorsun. Al sana firsat. Birseyler yap benim icib emek Verde görelim.

Zararı çokmuş, baksana aşkları bile bitiriyormuş

Geçmişler olsun.
Kola gelmediğine ve pozitif olduğuna göre,adamın duygularının negatif olduğu anlaşılmıştır.
Her zaman söylerim adı konulmamış görüşmelerin gidişatı olumlu olmaz.
Nasil yani? Bastan beri nasil adi konulacak? Adi konulmasi icin tanisilmasi gerekmiyormu? Ayrica daha önce sen benim sevgilimsin demisti adi konmus olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…