- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Adama komik gelmiş ciddiye almamış sizi demek ki. Milyon tane market uygulaması var. Yüz vermediğiniz adamdan cola isteyeceğinize sipariş verseydiniz.
Inaninkin Konu Cola Zero degil. Konu bana nekadar deger verdigini anlatip sonra ona ihtiyac duyduğumda yanimda olmamasi.Biri size kola zero almadı diye kendinize sövmeyin.
İkincisi zero olanlar vucüda daha zararlı tatlandırıcı olduğu için karaciğer yağlanmasına sebep oluyormuş. Bir an önce bırakın o alışkanlığınızı canınıza yazık. Ihlamur, pekmez ,limon daha iyi
Nasıl yok ya, getir bile var almanyada yereller de vardır mutlaka.Ben almanyada yasiyorum. Burada öyle uygulama yok maalesef... yüz vermiyorum degildi yumusamistim ona karsi
Nasıl yok ya, getir bile var almanyada yereller de vardır mutlaka.
Ciddi misiniz ya suan kendimden süphe etmeye basladimCovid Hem hastayım kötüyüm demişsin, üstüne de kola zero istemişsin. Adam dalga geçiyorsun sanmıştır
İşinin gücünün arasında eşime hastayım bana kola al kapıya bırak desem ne saçmalıyon der sanırım
Almanya bizi ondan kıskanıyormuş demek kiHayir yok varsada ben bilmiyorum pek yaygin degil burada türkiyede oldugu gibi. Biz burda arkadaslar arasinda hep öyle yaptik birbirimiz icin alisveris yaptik.
O seni düşündüğünden sevdiğindendir, corona adam kola mı içer kardeş hayret bişeysinDaha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.
Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.
Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?
Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
O konuda kiskaniyorum gercekten harika birsey ara kapina getirsinler.Almanya bizi ondan kıskanıyormuş demek ki
Aramıyoruz bile iki tık hop kapıda her şeyO konuda kiskaniyorum gercekten harika birsey ara kapina getirsinler.
Ya hu ne gezer onda o ince düsünce. Öyle ince düsünceli olsa bir mazaret belirtirdi. Kirk yilda bir birsey istemisim. Bana deger verdigini kaybetmek istemedigini söylüyorsun. Al sana firsat. Birseyler yap benim icib emek Verde görelim.O seni düşündüğünden sevdiğindendir, corona adam kola mı içer kardeş hayret bişeysin
Biri size kola zero almadı diye kendinize sövmeyin.
İkincisi zero olanlar vucüda daha zararlı tatlandırıcı olduğu için karaciğer yağlanmasına sebep oluyormuş. Bir an önce bırakın o alışkanlığınızı canınıza yazık. Ihlamur, pekmez ,limon daha iyi
Nasil yani? Bastan beri nasil adi konulacak? Adi konulmasi icin tanisilmasi gerekmiyormu? Ayrica daha önce sen benim sevgilimsin demisti adi konmus olmuyor muGeçmişler olsun.
Kola gelmediğine ve pozitif olduğuna göre,adamın duygularının negatif olduğu anlaşılmıştır.
Her zaman söylerim adı konulmamış görüşmelerin gidişatı olumlu olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?