- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Cola zerodan ayrılanı da gördü bu gözler desenizeZararı çokmuş, baksana aşkları bile bitiriyormuş
bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
Dün öglen yazmistim. Ondan beri hic yazmadi daMesajın üzerinden kaç saat geçti belki de getirir şu an işi vardır malum genel olarak mesai saati
Sen yine de bi şansını dene, bir kelle-paça iste bakalım getirecek mi?Ya hu ne gezer onda o ince düsünce. Öyle ince düsünceli olsa bir mazaret belirtirdi. Kirk yilda bir birsey istemisim. Bana deger verdigini kaybetmek istemedigini söylüyorsun. Al sana firsat. Birseyler yap benim icib emek Verde görelim.
En azından istemesi mantıklı bi istekSen yine de bi şansını dene, bir kelle-paça iste bakalım getirecek mi?
O zaman geçmiş olsunDün öglen yazmistim. Ondan beri hic yazmadi da
Ooooo sevgili bir de?Nasil yani? Bastan beri nasil adi konulacak? Adi konulmasi icin tanisilmasi gerekmiyormu? Ayrica daha önce sen benim sevgilimsin demisti adi konmus olmuyor mu
Iyi de ozaman dersin kusura bakma senin iyiligin icin getirmiyecegim. Iyi birsey degil dersin. Hic cevap yazmayinca nasil iyi niyet arayabilirim bunda?Korona olmuşsunuz bari şimdi içmeyin cola, sağlıklı beslenmenip bağışıklığonı güçlendirmeniz lazım. Adam iyilik yapmış aslında size.
Önceki konuda size ekstra yüklenildiğini düşünmüştüm ama cidden sağlıklı düşünemiyorsunuz ilişki konusunda.
.
Niye iyi niyet arıyorsunuz ki bu adamda?Iyi de ozaman dersin kusura bakma senin iyiligin icin getirmiyecegim. Iyi birsey degil dersin. Hic cevap yazmayinca nasil iyi niyet arayabilirim bunda?
Ablacım sen ihtiyaç duymamışsın, bildiğin adamı ayakçı gibi kullanmaya çalışmışsın. Adam da kullandırmamış kendini. Hasta insanın ilaç ihtiyacı olur, ne bileyim hadi meyve falan iste, c vitamini iste.Arkadaslar Cola ya takilmayin fazla. Burda önemli olan hasta olmusum ona ihtiyac duymusum ve birsey istemisim. Ve kendisi mazaret göstermeye bile zahmet etmemis. Konu bu
Aa yalan miymis o? Niye boyle biseyin yalanini atmis kiablam senin istek ayrı tuhaf, adamın yanıt vermemesi de ayrı tuhaf.
benimki de geçenlerde hastaydı. yalnız yaşıyor ama kardeşim geldi yalnız değilim bilmem ne diye yalan attı bana.
sordum yine de bir ihtiyacın var mı diye, yok sağol dedi.
bir şey istese yapardım açıkçası ama istemedi.
hoş, ben de hasta olsam istemem hatta söylemem bile belki hasta olduğumu.
yani şu erkekler işlerine geldiğinde her rolü layıkı ile yerine getirmekte uzmanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?