- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Coronayim canim benim iceri gir Öyle ver birde öpücükmü vereyim deseydimAblacım sen ihtiyaç duymamışsın, bildiğin adamı ayakçı gibi kullanmaya çalışmışsın. Adam da kullandırmamış kendini. Hasta insanın ilaç ihtiyacı olur, ne bileyim hadi meyve falan iste, c vitamini iste.
Bi de kapıya bırak demişsin yani, bari aşağı sepet sarkıtırım deseydin en azından yüzünü görmüş olurduengellemediğine dua et
Oldu maalesefCovidde tat koku kaybi oluyo mu, olmuyo mu?
Yoo kapıdan uzaktan maskeyle teşekkür edip alabilirsin.Coronayim canim benim iceri gir Öyle ver birde öpücükmü vereyim deseydim
İstemediğiniz bir öküzden cola istemekte çok anlamlı,hem isteme hemde sipariş ver sonrada nasıl kötü olabilir deyin..Daha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.
Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.
Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?
Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
Zaten adam işin ucunda öpücük olmadığı için gelmedi büyük ihtimalle, o konuya hiç girme
1 ay önce covid belirtileri gosterdim geberdim 2 hafta,, hersey tutuyo tat koku kaybi yok, 3 kere test verdim hep negatif, testlerde artik %70 yanilma payi varmis, acaba kovid miydim? Hala merak ediyorum.Oldu maalesef
Yok sanmam, adam zaten opemiyoYoo kapıdan uzaktan maskeyle teşekkür edip alabilirsin.
Zaten adam işin ucunda öpücük olmadığı için gelmedi büyük ihtimalle, o konuya hiç girme
İstemediğiniz bir öküzden cola istemekte çok anlamlı,hem isteme hemde sipariş ver sonrada nasıl kötü olabilir deyin..
Ay ben sana ne diyim, akillanmazsin senDengesizlikleri yüzünden istemiyorum demistim ama gönlüm oluyordu. Tekrar inanmaya basliyordum. Tatli tatli konusuyorduk. Ne istememesi
Ay ne alakasi var, eline mi yapisir, kap yavrum ordan 2 ekmek, bi yogurtKonunun sonunu böyle okudum
Adam kullanmaya girer bu yaptığınız
Koku hicbirsekilde almiyorum. Tat ise cok az aliyorum. Yedigime bile degmiyor acikcasi.1 ay önce covid belirtileri gosterdim geberdim 2 hafta,, hersey tutuyo tat koku kaybi yok, 3 kere test verdim hep negatif, testlerde artik %70 yanilma payi varmis, acaba kovid miydim? Hala merak ediyorum.
"başladım" mıCiddi misiniz ya suan kendimden süphe etmeye basladiminanin cola zero sigara gibi birsey bagimlilik yapiyor. Cokmu sacma bir istek olmus?
Ciddi misin? Arkadaslarim sagolsunlar hep sordular ne gerek söyle getirelim diye. Benimmi algim yanlis. Yani beraber oldugun adama da nazin gecmeyecekse artik.Konunun sonunu böyle okudum
Adam kullanmaya girer bu yaptığınız
Ay çok güldümDaha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.
Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.
Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?
Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
Iyi de farkinda misiniz yorum yazanlarin yarisi sen sacmalamissin adam kullanmak oluyor diyor,"başladım" mı
Hem dengesizlkleri hemde gönül oluyor bu ne şimdi..Dengesizlikleri yüzünden istemiyorum demistim ama gönlüm oluyordu. Tekrar inanmaya basliyordum. Tatli tatli konusuyorduk. Ne istememesi
Bukadar öküz oldugunu nerden bilebilirdim lafa gelince atip tutmasini biliyor...Ay çok güldümhiç mi eşiniz dostunuz arkadaşınız yok ki bu adamdan kola istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?