Ben bu safligima tüküreyim

Karşınızdaki kişi aşkınızdan ölüyor bile olsa ayakçılığınızı yapmak istememe gibi bir hakkı var.
İnsanlardan anlamsız taleplerde bulunmazsanız kendinize sövdürmezsiniz. Yani biz sövmedik ama adam sövmüştür büyük ihtimalle.
Geçmiş olsun.

Evimi
Evimiz cok yakin canim. Nitekim sorun cola almamis olmasi degil. Alamiyorum cünki su su mazeretim var deseydi hersey ok zaten. Cevap vermemesiydi canımı sıkan. Ki kabul edersinizki böyle bir durumda cevap vermemek karsidakini kücük düsüren bir Hareket.

Son düzenleme:
Bende ona nazim gecer algisina düstüm aslina bakarsan. Ha almak zorunda oldugu Kanaatinde degilim degilim ama uygun bir sekilde alamiyacagina yazmasi gerektigi kanaatindeyim. Emir verir gibi de istemedim ayrica bana cola zero alirmisim yaa dedim.

Hayir sapur supur öpüsürken iyi kadin birsey isteyince birden ne münasebet mi oluyor? Storylerine bakilirsa hastalik filan yok, ki zaten kendisi asili olsada farketmiyordur belki.

Bidaha tenezzül etmem zaten isterse önüme kirmizi hali acsin. Istiyorki cani isteyinca hayatinda olayim, cani istemeyincede isim gücüm var ayagi yapiyor. Bunun gel gitleriylemi ugrasacam.

Sen niye cepteymişsin gibi adı bile olmayan bir ilişkide adamla öpüşüyorsun? Şu adamın yüzüne birdaha bakma ya lütfen rica ediyorum senden...

Zaten seni sevse koladan sonra senin nasıl olduğunu merak edip arayıp sorardı

Haber yok mu adamdan?
Söyle ki ben dayanamadim, buna yazdim ertesi gün. Sana nazim gececegini düsünmüstüm ama yanilmisim dedim. Hicdegilse bir mazaret gösterme zahmetinde bulunsaydin. Bidaha sana asla inanmiyacagim dedim. Oda tebrik ediyorum. Bir Colanin nelere kadir oldugunu görmüs oldum yazdi.

Ondan sonra satir satir veryansin ettim. Konu colami sence gercekten? Istedigim zaman Hayatimda olacaksin istemedigin zaman olmayacaksin. Blablabla

Sagolsun cevap bile vermedi sonra. Ama söyleki bir haftadir adamin arabasi yokmus, onu ögrendim baskasindan. Muhtemelen istese bile alamazdi.

Yinede bidaha yüzüne bakmayi düsünmüyorum. Deger veren adam davranislari degil bunlar.

Arabam yok diyebilirdi, çok mu zor

Kendini kullanılıyor hissettiyse cevap vermemiştir.Baska ne olabilir ki?

Kendini kullanılıyor hissettiyse cevap vermemiştir.Baska ne olabilir ki?
Hep kullanilmak deyip duruyorsunuz ya, suna emin oldum. Türkiyede Insanlik ölmüs. Hasta oldugumdan beri arkadaslarim ben daha istemeden dahi neler getirdiler haddi hesabı yok. Hepside kapinin önüne koydular hastalik kapmamak icin. Onlar hastayken bende ayni sekilde teklif ettim ne eksik getireyim diye. Üzüldüm dogrusu

Arkadaşlar inanmayacaksınız ama Cola Zero kapıma geldi

Ben artik bu Adama yüz vermiyorum nezamandir ondan beri peşimden koşuyor. Sabah nasılsın diye mesaj atmış rahatsizim evdeyim dedim ve espirisine cola zero getircenmi dedim sonra yok saka yaptım filan desemde getirmiş kapının önüne koymus. Colalari alda bende seni bir göreyim dedi

Lakin bu saatte netice degismez. Yüz vermiyecegim yine

Sen bu adamla konuşmayı bırakmadığın süre böyle gitgeller yaşarsın. Şu da var sende gitgel yapıyorsun. İstemiyorsan konuşma! Ümit verme boşuna

Ve senin ne yaptığın kimseyi ilgilendirmiyor önceki konuyu ortaya çıkarma boşuna

ben yüz vermediğim ve vermeyeceğim adama espri yapmazdım. yani o zero'nun esprisini bile yapmazdım.
değişik geldi bana bilmiyorum. sizinki istemem yan cebime koy gibi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…