- Konu Sahibi pistachio_27
-
Evimiz cok yakin canim. Nitekim sorun cola almamis olmasi degil. Alamiyorum cünki su su mazeretim var deseydi hersey ok zaten. Cevap vermemesiydi canımı sıkan. Ki kabul edersinizki böyle bir durumda cevap vermemek karsidakini kücük düsüren bir Hareket.Not: Coca Colayla anlaşmam yoktur.
Arkadaşlar bu konuda bol bol Zero nefreti görüyorum da bütün bakkallarda süpermarketlerde raflarda maşallah normal koladan çok zero/light var. Biraz daha zorlasak normal kolanın nesli tükenecek.
Burada bu kadar kilo vermek isteyen hanım varken o kolaları sadece beyler mi içiyor?
Peki sustum.
Bu arada kimse konu sahibinin evinin ne kadar uzak olduğunu merak etmemiş, konu sahibi ne kadar benzin yakılmasını bekliyordu belli değil.
Her şekilde yerinde sayan bir ilişki sonuca ılaşmış, zerolar faydalı bir amaca hizmet etmiş diyebiliriz.
Bende ona nazim gecer algisina düstüm aslina bakarsan. Ha almak zorunda oldugu Kanaatinde degilim degilim ama uygun bir sekilde alamiyacagina yazmasi gerektigi kanaatindeyim. Emir verir gibi de istemedim ayrica bana cola zero alirmisim yaaayy faydasız adam konuşma bir daha. ben olsam tek kelime etmem.
tamam kola saçma olmuş ama kendi sormuş. sende senden bişey isteyebilir miyim demişsin, o da tabi demiş.
ben erkek olsam, centilmenlik öldü mü ya! kuruyemiş meyve ıvır zıvır bişeyler de alırım canı çekmiş hasta diye koyarım kapısına. belli ki yakın görmüş istemişsin.
herkes çok ağır geçirmiyor ki. can sıkıntısından da yiyor insan.
bu adamla olmaz belli ki kaba saba düşüncesiz, menfaatçi.
acaba o da mı korona oldu?
aranızdaki yol mesafesi yakın mı? üşendimi acaba?
ne dersen de adam gönlü bol değil, pinti.
bidaha da hiçbir şeyine ne tenezzül et, ne müdana et.
Sen niye cepteymişsin gibi adı bile olmayan bir ilişkide adamla öpüşüyorsun? Şu adamın yüzüne birdaha bakma ya lütfen rica ediyorum senden...Bende ona nazim gecer algisina düstüm aslina bakarsan. Ha almak zorunda oldugu Kanaatinde degilim degilim ama uygun bir sekilde alamiyacagina yazmasi gerektigi kanaatindeyim. Emir verir gibi de istemedim ayrica bana cola zero alirmisim yaadedim.
Hayir sapur supur öpüsürken iyi kadin birsey isteyince birden ne münasebet mi oluyor? Storylerine bakilirsa hastalik filan yok, ki zaten kendisi asili olsada farketmiyordur belki.
Bidaha tenezzül etmem zaten isterse önüme kirmizi hali acsin. Istiyorki cani isteyinca hayatinda olayim, cani istemeyincede isim gücüm var ayagi yapiyor. Bunun gel gitleriylemi ugrasacam.
Oha!!!Aklıma bi üye geldi, tabi siz hiç yokluğunu görmediniz dediydi
Söyle ki ben dayanamadim, buna yazdim ertesi gün. Sana nazim gececegini düsünmüstüm ama yanilmisim dedim. Hicdegilse bir mazaret gösterme zahmetinde bulunsaydin. Bidaha sana asla inanmiyacagim dedim. Oda tebrik ediyorum. Bir Colanin nelere kadir oldugunu görmüs oldum yazdi.Haber yok mu adamdan?
Arabam yok diyebilirdi, çok mu zorSöyle ki ben dayanamadim, buna yazdim ertesi gün. Sana nazim gececegini düsünmüstüm ama yanilmisim dedim. Hicdegilse bir mazaret gösterme zahmetinde bulunsaydin. Bidaha sana asla inanmiyacagim dedim. Oda tebrik ediyorum. Bir Colanin nelere kadir oldugunu görmüs oldum yazdi.
Ondan sonra satir satir veryansin ettim. Konu colami sence gercekten? Istedigim zaman Hayatimda olacaksin istemedigin zaman olmayacaksin. Blablabla
Sagolsun cevap bile vermedi sonra. Ama söyleki bir haftadir adamin arabasi yokmus, onu ögrendim baskasindan. Muhtemelen istese bile alamazdi.
Yinede bidaha yüzüne bakmayi düsünmüyorum. Deger veren adam davranislari degil bunlar.
Aynen öyle ozaman hicbir sorun yoktu zatenArabam yok diyebilirdi, çok mu zor
Kendini kullanılıyor hissettiyse cevap vermemiştir.Baska ne olabilir ki?Daha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.
Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.
Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?
Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
Hep kullanilmak deyip duruyorsunuz ya, suna emin oldum. Türkiyede Insanlik ölmüs. Hasta oldugumdan beri arkadaslarim ben daha istemeden dahi neler getirdiler haddi hesabı yok. Hepside kapinin önüne koydular hastalik kapmamak icin. Onlar hastayken bende ayni sekilde teklif ettim ne eksik getireyim diye. Üzüldüm dogrusuKendini kullanılıyor hissettiyse cevap vermemiştir.Baska ne olabilir ki?
Arkadaşlar inanmayacaksınız ama Cola Zero kapıma geldiDaha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.
Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.
Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?
Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
daha yeni mi? biraz erken olmuş sankiArkadaşlar inanmayacaksınız ama Cola Zero kapıma geldi
Cola ile sana mutluluklar o zamanArkadaşlar inanmayacaksınız ama Cola Zero kapıma geldi
Sen bu adamla konuşmayı bırakmadığın süre böyle gitgeller yaşarsın. Şu da var sende gitgel yapıyorsun. İstemiyorsan konuşma! Ümit verme boşunaBen artik bu Adama yüz vermiyorum nezamandir ondan beri peşimden koşuyor. Sabah nasılsın diye mesaj atmış rahatsizim evdeyim dedim ve espirisine cola zero getircenmi dedimsonra yok saka yaptım filan desemde getirmiş kapının önüne koymus. Colalari alda bende seni bir göreyim dedi
Lakin bu saatte netice degismez. Yüz vermiyecegim yine
ben yüz vermediğim ve vermeyeceğim adama espri yapmazdım. yani o zero'nun esprisini bile yapmazdım.Ben artik bu Adama yüz vermiyorum nezamandir ondan beri peşimden koşuyor. Sabah nasılsın diye mesaj atmış rahatsizim evdeyim dedim ve espirisine cola zero getircenmi dedimsonra yok saka yaptım filan desemde getirmiş kapının önüne koymus. Colalari alda bende seni bir göreyim dedi
Lakin bu saatte netice degismez. Yüz vermiyecegim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?