Ben bu safligima tüküreyim

Ayni seymi sizce? Yani erkegin kadina nazlanmasi itici ama Kadinda okadar abez durmuyor diye düsünüyorum ben.
bana itici geliyor. Kadın da yapsa erkek de yapsa.

belki de ben kimseden bir şey istememeye alışkınım ondandır bilemedim.
İstediğiniz şey ilaç olsa ne bileyim acil bir şey olsa olur da. Kola komik olmuş gerçekten.
Ben olsam sessiz kalmam. Dalga mı geçiyorsun derdim :)

Amac ne olabilir ki? Cok sacma geldi yaptigi.

Amac ne olabilir ki? Cok sacma geldi yaptigi.
aman kompleks ya. durup durup yalnız yaşamaktan şikayet eder. mızmızlanır falan. ilçede bütün ailesi bir arada zaman zaman onlara özlem duyuyor. hastayken 4 kardeşinden bi yanında olan yok diye düşünmemi istememiş olabilir. ya da direkt ben gelmek istersem, üstüne düşmek istersem diye önümü kesmek için yapmıştır.

Bence ailem beni yalniz birakmiyo, ben cok seviliyorum algisi yaratmak icin yapmis olabilir. Kimse beni iplemedi ehühü diyip aglayasi bile olabilir.

Kuzum sen hastamısin!!! Ayrıca cidden evlatlarinla ilgilen ve en iyisi olana kadar uzak dur çevren sürüngen asalak dolu. Bu arada geçmiş olsun umarım hemen basit atlatırsın

Ay azicik kocasiz otursun, kimse kocasizliktan ölmedi, koca yüzünden ölen cok ama. Ananem masal anlatirdi, karafatmayla at evlenmiş, at gunlerce suren yolculuga cikmis, karafatma sabredememis, habire haber yolluyomus, dön kocam, dön kocam, at dönmüs, karafatma demis ki, iyi ki geldin a koca, ölüyodum bu gece, at da geber demis ezmiş karafatmayi, neymis koca diye yirtinmiycan, adamlarin üstüne düsmiycen.

Aklıma bi üye geldi, tabi siz hiç yokluğunu görmediniz dediydi

Ben konu sahibesinin akıllanacağını asla düşünmüyorum. Biraz onun peşinde koşuyori biraz bunun. Evladına yazık gerçekten, aklı 5 karış havada bir insanın çocuğu.

İyi düşün belki adam bu vesileyle kola bağımlılığını bırakman için almamıştır hep seni düşündüğünden bunlar

“Kapının önüne bırakırsan yeterli” kelimesi bitirmiş yanı .bu nasıl üslup daha hic bisey değilsiniz adama hizmetci muamelesi yapmışsınız adama ..adamı itmis olabilir bu kelime ..yoksa hic bir insan evladı hoşlandığı kişiye kola goturmemezlik yapmaz bence heleki seni tavlama aşamasında ise ..yanı zoruna gidecek bisey varsa kolayı getirmemesi degil etttigin o kapı kelimesi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…