- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Ben essekligime doymadimSen dön çocuklarının babasına. Valla bak. Senin faydasız adam çekesin var şu hayatta. Bari çocuklarının babası olsun.
Benden bir arkadaşım böyle bir rica da bulunsa kafa buluyor herhalde derdimDaha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.
Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.
Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?
Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
KK'ya giris yapmadan konuyu okudum sırf yorumunuzu beğenmek icin giris yaptim şifreyi de unutmuşum uğraştım yarim saat ama bu yorumu beğenmeye değer hahahahAlmanya bizi ondan kıskanıyormuş demek ki
ben de sonradan böyle düşündüm. çünkü bir arkadaşından daha bahsetti o da gelmek istedi ama gelemedi yanıma misafiri vardı falan dedi. bana neden haber vermedin madem hastasın dedim. ben kimseyle konuşmuyorum kardeşim de arkadaşım da öylesine aradıklarında öğrendi, kardeşim kendisi geldi ben çağırmadım ben senelerdir her şeyi tek başıma yapmaya alıştım dedi falan. belki de arayıp çağırdı ama yok dediler kimse gelmedi. bak mesela bugün sordum tamamen iyileşmişsindir herhalde dedim, daha iyiyim dedi. tamamen iyileştim demiyor hala daha.Bence ailem beni yalniz birakmiyo, ben cok seviliyorum algisi yaratmak icin yapmis olabilir. Kimse beni iplemedi ehühü diyip aglayasi bile olabilir.
Bacim bende Almanya da yasiyorum, var öyle uygulamalar, elin adamına muhtaç etme kendini, elindeki telefonun yeter.Ben almanyada yasiyorum. Burada öyle uygulama yok maalesef... yüz vermiyorum degildi yumusamistim ona karsi
Adam kapıya bıraktı giderken tel bozuldu cevap yazamadı sanaDaha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.
Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.
Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?
Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
Tamam işte. Bunu da bıraksan farklısını bulmayacaksın . Bunları çekeceğine çocuklarının babasını çek.Ben essekligime doymadimasil olay ne biliyormusun adam benim cheatimi buldu. Bana hirs yaptiriyor. Baktiki hirsa gelmiyorum artik, vazgeciyorum. Hoop cikiyor ortaya ilgili adam rolüne bürünüyor. Gerekirse uzun uzun ugrasiyor. Sonra baktiki kivama geldim, yine basliyor kendini agirdan satmaya ki hirs yapiyorum..ve ben mal herseferinde bu oyuna geliyorum. Halbuki istikrarli olsa coktaan bikar defederdim onu.
Ay azicik kocasiz otursun, kimse kocasizliktan ölmedi, koca yüzünden ölen cok ama. Ananem masal anlatirdi, karafatmayla at evlenmiş, at gunlerce suren yolculuga cikmis, karafatma sabredememis, habire haber yolluyomus, dön kocam, dön kocam, at dönmüs, karafatma demis ki, iyi ki geldin a koca, ölüyodum bu gece, at da geber demis ezmiş karafatmayi, neymis koca diye yirtinmiycan, adamlarin üstüne düsmiycen.
adamın parasıda olmayabilir. hani belki bir kola alacak kadar para var cebinde ama sadece kola almak ayıp olur diye de düşünmüş olabilir. ya da biri bana bunu yazsa dalga mı geçiyorsun derim.ayy faydasız adam konuşma bir daha. ben olsam tek kelime etmem.
tamam kola saçma olmuş ama kendi sormuş. sende senden bişey isteyebilir miyim demişsin, o da tabi demiş.
ben erkek olsam, centilmenlik öldü mü ya! kuruyemiş meyve ıvır zıvır bişeyler de alırım canı çekmiş hasta diye koyarım kapısına. belli ki yakın görmüş istemişsin.
herkes çok ağır geçirmiyor ki. can sıkıntısından da yiyor insan.
bu adamla olmaz belli ki kaba saba düşüncesiz, menfaatçi.
acaba o da mı korona oldu?
aranızdaki yol mesafesi yakın mı? üşendimi acaba?
ne dersen de adam gönlü bol değil, pinti.
bidaha da hiçbir şeyine ne tenezzül et, ne müdana et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?