Ben bu safligima tüküreyim

Sen dön çocuklarının babasına. Valla bak. Senin faydasız adam çekesin var şu hayatta. Bari çocuklarının babası olsun.
Ben essekligime doymadim asil olay ne biliyormusun adam benim cheatimi buldu. Bana hirs yaptiriyor. Baktiki hirsa gelmiyorum artik, vazgeciyorum. Hoop cikiyor ortaya ilgili adam rolüne bürünüyor. Gerekirse uzun uzun ugrasiyor. Sonra baktiki kivama geldim, yine basliyor kendini agirdan satmaya ki hirs yapiyorum..ve ben mal herseferinde bu oyuna geliyorum. Halbuki istikrarli olsa coktaan bikar defederdim onu.

Benden bir arkadaşım böyle bir rica da bulunsa kafa buluyor herhalde derdim isteyecek kimse mi bulamadınız peşinizden koşan sizin istemediğiniz adamdan istediniz

Kusura bakmayın ya da bakın, kimseden çok cüz i bir miktar tutsa bile bir şey istemeyin. Özellikle, hiçbir şeyiniz olan adamlardan. Ne münasebet? Adam niye kola alıp, kapınıza bıraksın? Ne biçim istek, ne biçim beklenti.

Size yeni yilda, biraz olgunluk, aklı basindalik ve durulma diliyorum. Anneliginize girmiyorum, girsek çıkamayız muhtemelen. O kolayi da, kendinizi bosverin, çocuklarınız için içmeyin. Zararlı!

Bence ailem beni yalniz birakmiyo, ben cok seviliyorum algisi yaratmak icin yapmis olabilir. Kimse beni iplemedi ehühü diyip aglayasi bile olabilir.
ben de sonradan böyle düşündüm. çünkü bir arkadaşından daha bahsetti o da gelmek istedi ama gelemedi yanıma misafiri vardı falan dedi. bana neden haber vermedin madem hastasın dedim. ben kimseyle konuşmuyorum kardeşim de arkadaşım da öylesine aradıklarında öğrendi, kardeşim kendisi geldi ben çağırmadım ben senelerdir her şeyi tek başıma yapmaya alıştım dedi falan. belki de arayıp çağırdı ama yok dediler kimse gelmedi. bak mesela bugün sordum tamamen iyileşmişsindir herhalde dedim, daha iyiyim dedi. tamamen iyileştim demiyor hala daha.

Hastayım bana Cola zero al kapıya bırak diye mesajı görünce adam şaşırmıştır. Allah Allah ne bu şimdi acaba yanlışlıkla mı bana geldi bu mesaj demiştir.

Adam kapıya bıraktı giderken tel bozuldu cevap yazamadı sana mı aceba

Tamam işte. Bunu da bıraksan farklısını bulmayacaksın . Bunları çekeceğine çocuklarının babasını çek.

Sizin oralarda market rafları boşmuş oyle diyorlar hep bizim Türkiye'de belki bulamamıştır. Sahi yeri gelmişken söyleyeyim bizi kıskanmayı bırakın artık ülke olarak.Pardon konu bu değildi.

Adama tuhaf gelmiştir isteğiniz covid olan kişi kola mı ister Allasen meyve falan diyeydiniz bari...

Konuya yorumum yok.. Ama online sipariş için TURKMARKET24.DE adresine bir bakın isterseniz.instagramda bir sayfada denk geldim.

Almanyada nasıl online sipariş yok kafa buluyorsun galiba Türkiyede bile olan şey nasıl orada olmasın insanlarla dalga grçmesen artık

ayy faydasız adam konuşma bir daha. ben olsam tek kelime etmem.
tamam kola saçma olmuş ama kendi sormuş. sende senden bişey isteyebilir miyim demişsin, o da tabi demiş.
ben erkek olsam, centilmenlik öldü mü ya! kuruyemiş meyve ıvır zıvır bişeyler de alırım canı çekmiş hasta diye koyarım kapısına. belli ki yakın görmüş istemişsin.
herkes çok ağır geçirmiyor ki. can sıkıntısından da yiyor insan.
bu adamla olmaz belli ki kaba saba düşüncesiz, menfaatçi.
acaba o da mı korona oldu?
aranızdaki yol mesafesi yakın mı? üşendimi acaba?
ne dersen de adam gönlü bol değil, pinti.
bidaha da hiçbir şeyine ne tenezzül et, ne müdana et.

Aman yarabbi ben ne okudum
Annaneye de selamlar. (Rahmetli olmamıştır inşalla)

Konu sahibinin kola macerasını falan unuttum, bu masallardan bir konu açın bence.

Not: Coca Colayla anlaşmam yoktur.

Arkadaşlar bu konuda bol bol Zero nefreti görüyorum da bütün bakkallarda süpermarketlerde raflarda maşallah normal koladan çok zero/light var. Biraz daha zorlasak normal kolanın nesli tükenecek.

Burada bu kadar kilo vermek isteyen hanım varken o kolaları sadece beyler mi içiyor?

Peki sustum.

Bu arada kimse konu sahibinin evinin ne kadar uzak olduğunu merak etmemiş, konu sahibi ne kadar benzin yakılmasını bekliyordu belli değil.

Her şekilde yerinde sayan bir ilişki sonuca ılaşmış, zerolar faydalı bir amaca hizmet etmiş diyebiliriz.

adamın parasıda olmayabilir. hani belki bir kola alacak kadar para var cebinde ama sadece kola almak ayıp olur diye de düşünmüş olabilir. ya da biri bana bunu yazsa dalga mı geçiyorsun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…