• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu üst komşuyla ne yapacağım ya!

Elaaysefth

Umut belki de gelecek sayfadadır. Kapatma kitabı.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
690
1.094
33
Merhaba hanımlar.
Sorun üst komşum. Sabah saatlerinde kadın telefonu eline alıyor abartmıyorum 3 saat aralıksız kavga ediyor. Bağıra bağıra konuşuyor kafa beyin kalmadı ya. Akşam da çocukları bi başlıyor düşman başına. Anlamıyorum hiç mi susun demiyorlar.
Annem şikayete gideyim dedi yok dedim. Kendim çıksam kadın kavga edecek olsa pek laf yetiştirecek yapıda biri değilim. Eşim de çok sinirlenir böyle konulara. Kesin kavga çıkar iş büyür allah korusun.
Nasıl bir yol izlemeliyim hanımlar? Buna benzer konular açılmıştı burda neler söylediniz?

Kendi cocugumu uyariyorum ama baskasini terbiye edemiyorum bunu ogrendim kimseyede bulasmak istemiyorum herkes heran cinnet getirebilir

Annemlerin oturdugu apartmanda da vardı oyle biri. Ama kadıncagızın ses tonu , konusma tarzı bu. Dibinde olsan da bagırarak konusuyor. iki kat asagı , üste her yere gelir sesi. Kasıtlı yapmıyor işte. Herkes kavga ederdi onunla yoksa.
Niyetine bakın bence.Pisligine mi yapıyor yapısı mı oyle?

Annemlerin oturdugu apartmanda da vardı oyle biri. Ama kadıncagızın ses tonu , konusma tarzı bu. Dibinde olsan da bagırarak konusuyor. iki kat asagı , üste her yere gelir sesi. Kasıtlı yapmıyor işte. Herkes kavga ederdi onunla yoksa.
Niyetine bakın bence.Pisligine mi yapıyor yapısı mı oyle?
Kadını gördüğüm yok ki:110:

Benimde yanda var bir tane. Bir gün tadilat yapıyorlar akşam olmuş 10 çıktım kapıya o da kapıda. Ayyy kusura bakmayın Sizi de rahatsız ediyoruz dedi evet ediyorsunuz dedim bir daha şarjlı matkap sesini akşam 5ten sonra duymadım ... Herkese anladığı dilden

Bence nasıl ki ehliyet için kursa gidiliyorsa apartmanda yaşamanın da kursu olmalı. Sınavı geçemeyene daire vermeyeceksin.
Kesinlikle ya. Tamam herkesin kavgası gürültüsü olur da bu kadarı fazla

Benimde yanda var bir tane. Bir gün tadilat yapıyorlar akşam olmuş 10 çıktım kapıya o da kapıda. Ayyy kusura bakmayın Sizi de rahatsız ediyoruz dedi evet ediyorsunuz dedim bir daha şarjlı matkap sesini akşam 5ten sonra duymadım ... Herkese anladığı dilden
O daha beter bişey ya. Münasebetsizler. Neyse ki hatasını anlamış

Duzelmez boyleleri boşuna çıkıp da muhatap olmayın bence. Zaten düşünceli olsalar azıcık saygılı olur kul hakkına girmekten korkarlar. Bende de var. Biri gitti derken yenisi bitti tepeme. Allah'a havale ediyorum. Hem komşu hem kul hakkıyla uğraşsın dursun öbür dünyada. Bu yasa gelmiş insana görgü, ahlak kuralı, terbiye öğretecek halimiz yok..

Kesinlikle ya. Tamam herkesin kavgası gürültüsü olur da bu kadarı fazla
Biz de yazlıktaki üst kattaki hayvandan çekiyoruz. Tepemizde balkondan hortum takıp şarıl şarıl trabzanları yıkar, pis halıların silkeler. Yapma yıkama ıslanıyoruz diyoruz, bana ne diyor. Şikayet ettik yönetime o bile bişey yapamıyor. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Merhaba hanımlar.
Sorun üst komşum. Sabah saatlerinde kadın telefonu eline alıyor abartmıyorum 3 saat aralıksız kavga ediyor. Bağıra bağıra konuşuyor kafa beyin kalmadı ya. Akşam da çocukları bi başlıyor düşman başına. Anlamıyorum hiç mi susun demiyorlar.
Annem şikayete gideyim dedi yok dedim. Kendim çıksam kadın kavga edecek olsa pek laf yetiştirecek yapıda biri değilim. Eşim de çok sinirlenir böyle konulara. Kesin kavga çıkar iş büyür allah korusun.
Nasıl bir yol izlemeliyim hanımlar? Buna benzer konular açılmıştı burda neler söylediniz?

Yöneticinizle görüşün ve uyarmasını isteyin. Apartmanda yaşatmanın sınırları olduğunu hatırlatsın.

Ah bu konuda en dertli benim galiba . Bizim üstekileri anlatsam kimse inanamaz sabaha kadar gece 2-3-4-5-6 sabah 7-8 hep ses hep ses . Sürekli bir şeyler çekip yerlere bir şeyler atıyorlar . Bunlar hiç uyumaz mı diye hayretler içindeyiz . Ne sinir sistemi kaldı ne huzur ne bir şey . Haftasonu 6-7 ayaktayız .Kaç kez konıştık anlamadılar , yönetici konuştu anlamadılar, tavana vurduk inadına zıpladılar bunlar 30 yaşlarında karı koca siz düşünün artık . En son yeter artık diye bağırdım adama, kapının önünde gürültü yapıyordu bağırarak gecenin bir vakti nasıl gürültü . Bana kes sesini diyince eşim dayanamadı çıktı yıkarı, eşimle adam birbirine girdi apartman ayağa kalktı . Biz şimdi taşınıyoruz artık dayanacak gücümüz kalmadı . Eşim bırda kalırsak katil olurum diyor .şimdi inadına zıplıyorlar , yerlere kocaman taş gibi bir şey atıyorlar . Biz hayatımızda böyle insanlar görmedik . Cahiller belli uğraşılacak tiplerde değiller . Allah bildiği gibi yapsın onları bu hamile halimle bana neler çektirdiler, şu halimle ev taşıyacağım üstelik riskli gebelik geçiriyorum, çok büyük bedduamı aldılar .

Back
X