ben bugün ''30'' oldum...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
bugün benim doğum günüm, içim bomboşş ... şuanda karşımda oturan oğlumdan başka hiç bir dayanağım yok.. ailem yanımda değil , elimden gelen hiç birşey olmadan onun rahatsızlık ihtimali içim içimi kemirirken ömrümden ömür gidiyor.
ben bugün ''30'' oldum... ama yüreğim çok daha ağır... geçtiğimiz doğum günümde bu yıl için oğluma kardeş planlarken bu yıl sadece onun sağlıklı olmasını diliyorum... bundan 6 yıl önce sorsalardı değer sıralamam çok farklı olurdu ama bugün onun için herşeyi feda edebileceğim, küçücük yüreği bizim için atan bir oğlum var, insanın yaşadığı acılar,sıkıntılar çok şeyi değiştiriyor hayatında bugün anlıyorum ki ;hayatta evlattan, sağlıkla huzurdan başka hiçbirşeyin önemi yok... Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. bundan sonrası için dileyeceğim tek şey oğlumun sağlıklı, huzurlu biçimde büyüdüğünü görmek... Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Öncelikle yeni yaşın kutlu olsun Rabbim sevdiklerinle güzel bir ömür nasip etsin sana
Neden canın sıkkın? ben de ailemden uzaktayım yalnız yaşıyorum geçen yıl da bu yıl da doğum günümde yalnızdım ama inan ki hayat ne kadar zorluk ve acı yaşatıyorsa da hala nefes alıyor olmamız bile Rabbimin lütfu. Sağlığın yerindeyse, hala yaşıyorsan demek ki Rabbim sana daha nice güzellikler nasip edeceğindendir.

Gecen dogum gununuzde evladiniza kardes dusunuyordunuz.

Simdi sadece onun sagligini istiyorsunuz, her sey tersine donmus.

Cunku hayat boyle bir sey.

Oyle bir sey ki bir sonraki dogum gununuzde bugunku buhranlarinizi hatirlayip...

Mutlulugunuza sukredeceksiniz belki...

Cunku isler tersine dondugunde mutluysaniz mutsuz, mutsuzsaniz mutlu olursunuz.

Bu omrunuzun son mutsuz yili olsun.

Dogum gununuz kutlu olsun...

umarım canımm.. teşekkür ederimm.

Dogum gunun kutlu olsun canim. Allah evladinla nice guzel, saglikli yillar yasamayi nasib etsin. Dualarinin gerceklesmesi dilegi ile...

Doğum gününüz kutlu olsun Allah oğlunuza acil şifa versin hayat bağzen çok zorlaşıyor hepimiz için Rabbim bu zorlu sınavda hepimizi refaha kavuştursun

benden büyüksünüz abla diye hitap etmek istiyorum ... evvela yeni yaşınla beraber Allah sana ve oğluna sağlık huzur versin bu sene öyle bi senen olsun ki her anın mutluluk ve sevinç gözyaşlarınla dolsun taşsın :)
UMUT YOK DUA VAR
ÇOK İSTEMEK YOK ;
ALLAHA YALVARMAK VAR
ACELE DAVRANMAK YOK
SABRETMEK VAR
VE İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOK çünkü
ALLAH VAR . . yeterki istemeyi bil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…