- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
umarım canımm.. teşekkür ederimm.Öncelikle yeni yaşın kutlu olsun Rabbim sevdiklerinle güzel bir ömür nasip etsin sana
Neden canın sıkkın? ben de ailemden uzaktayım yalnız yaşıyorum geçen yıl da bu yıl da doğum günümde yalnızdım ama inan ki hayat ne kadar zorluk ve acı yaşatıyorsa da hala nefes alıyor olmamız bile Rabbimin lütfu. Sağlığın yerindeyse, hala yaşıyorsan demek ki Rabbim sana daha nice güzellikler nasip edeceğindendir.
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. çok tşk ederim...Ah keşke benimd e bir oğlum olsa...:)
Mutlu sağlıklı yıllar ...
Rica ederimumarım canımm.. teşekkür ederimm.
nf diye bir hastalığın teşhisini koydular.. onu araştırıyoruz. çok tşk edermoğlunun sağlık sorunu ne?
mutlu ömürler..
hiç duymadım,Allah şifa versin yavruna inşallahnf diye bir hastalığın teşhisini koydular.. onu araştırıyoruz. çok tşk ederm
amin, inşallah...Doğum gününüz kutlu olsun Allah oğlunuza acil şifa versin hayat bağzen çok zorlaşıyor hepimiz için Rabbim bu zorlu sınavda hepimizi refaha kavuştursun
benden büyüksünüz abla diye hitap etmek istiyorum ... evvela yeni yaşınla beraber Allah sana ve oğluna sağlık huzur versin bu sene öyle bi senen olsun ki her anın mutluluk ve sevinç gözyaşlarınla dolsun taşsın :)bugün benim doğum günüm, içim bomboşş ... şuanda karşımda oturan oğlumdan başka hiç bir dayanağım yok.. ailem yanımda değil , elimden gelen hiç birşey olmadan onun rahatsızlık ihtimali içim içimi kemirirken ömrümden ömür gidiyor.
ben bugün ''30'' oldum... ama yüreğim çok daha ağır... geçtiğimiz doğum günümde bu yıl için oğluma kardeş planlarken bu yıl sadece onun sağlıklı olmasını diliyorum... bundan 6 yıl önce sorsalardı değer sıralamam çok farklı olurdu ama bugün onun için herşeyi feda edebileceğim, küçücük yüreği bizim için atan bir oğlum var, insanın yaşadığı acılar,sıkıntılar çok şeyi değiştiriyor hayatında bugün anlıyorum ki ;hayatta evlattan, sağlıkla huzurdan başka hiçbirşeyin önemi yok... Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. bundan sonrası için dileyeceğim tek şey oğlumun sağlıklı, huzurlu biçimde büyüdüğünü görmek... Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?