• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bugün ''30'' oldum...

benden büyüksünüz abla diye hitap etmek istiyorum ... evvela yeni yaşınla beraber Allah sana ve oğluna sağlık huzur versin bu sene öyle bi senen olsun ki her anın mutluluk ve sevinç gözyaşlarınla dolsun taşsın :)
UMUT YOK DUA VAR
ÇOK İSTEMEK YOK ;
ALLAHA YALVARMAK VAR
ACELE DAVRANMAK YOK
SABRETMEK VAR
VE İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOK çünkü
ALLAH VAR . . yeterki istemeyi bil :)
canım benim Allah senden razı olsun.. Allah kimseyi zorda bırakmasın inşallah...

canım benim Allah senden razı olsun.. Allah kimseyi zorda bırakmasın inşallah...
amin ablacım sıkma canını herşey gelip geçici bu hayatta hiç ummadığın anda bi bakmışsın düzelmiş herşey . bak oğlun yanında çok şükür keyfini çıkar bugün senin günün öpüyorum yanacıklarından :KK15:

Oyle iui biliyorumki bu psikolojiyi.. oglum daha 20 gunlukken aile hekimimiz aradi topuk kaninda sorun var gelin tekrar alalim diye. Gittik fenilketonuriden supheleniyolardi cildirdim agladim bagirdim benim cocugum yemek yemeden mi gecirecek omrunu diye. Sonra tekrar kan aldilar 1 hafta sonuc gelene kadar her saniye agladim gece uykudan uyanip bile agliyodum. Sonuc geldi evet supheli hacettepeye gidin dediler. Hemen randevu alip gittik kan verdik. Ogleden sinra sonuc cikacakti o ogleden sonra hic gelmedi Allah im kimseye yasatmasin. Doktorun yanina girdik cocugunuz fenilketonuri hastasi degil ama takip edelim degerlerini dedi hayatimin en mutlu ani o andi. Ondan sonra takip ediliyoruz su an 6 ayda bir cok sukur bi sikinyi yok ama cektigimi bir ben bilirim bide Allah. Insallah sizin evladjnizdada bi aey cikmaz insallah sizde hayatinizin en mutlu anini yasarsiniz benim gibi. Bi dua vardi cok okuyodum o zaman korktugundan emin olma duasi sizde inaniyisaniz bol bol okuyun. Allah yardimciniz olsun

Bu arada oglunuz nf hastasi ciksa bile ki insallah cikmaz. Nf olup normal bi sekilde hayatini surdurenleride duymustum. Aciz kuluz dua etmekten baska ne yapabilirzki bende yavrunuzu dualarima katicam..

Doğum gününüz kutlu olsun.
Geçmiş olsun.Allah çocuğunuzu size bağışlayıp ömrünüzce ailecek mutlu yaşamanızı nasip etsin.
Bir dahaki 30'u devirmeniz (60. yaş gününüz) torunlarınızla hep birlikte olsun inşallah:).

Oyle iui biliyorumki bu psikolojiyi.. oglum daha 20 gunlukken aile hekimimiz aradi topuk kaninda sorun var gelin tekrar alalim diye. Gittik fenilketonuriden supheleniyolardi cildirdim agladim bagirdim benim cocugum yemek yemeden mi gecirecek omrunu diye. Sonra tekrar kan aldilar 1 hafta sonuc gelene kadar her saniye agladim gece uykudan uyanip bile agliyodum. Sonuc geldi evet supheli hacettepeye gidin dediler. Hemen randevu alip gittik kan verdik. Ogleden sinra sonuc cikacakti o ogleden sonra hic gelmedi Allah im kimseye yasatmasin. Doktorun yanina girdik cocugunuz fenilketonuri hastasi degil ama takip edelim degerlerini dedi hayatimin en mutlu ani o andi. Ondan sonra takip ediliyoruz su an 6 ayda bir cok sukur bi sikinyi yok ama cektigimi bir ben bilirim bide Allah. Insallah sizin evladjnizdada bi aey cikmaz insallah sizde hayatinizin en mutlu anini yasarsiniz benim gibi. Bi dua vardi cok okuyodum o zaman korktugundan emin olma duasi sizde inaniyisaniz bol bol okuyun. Allah yardimciniz olsun
gece gece çok ağladım, Allah ne size ne bize, ne de kimseye yaşatmasın evlat acısı.. iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.

bugün benim doğum günüm, içim bomboşş ... şuanda karşımda oturan oğlumdan başka hiç bir dayanağım yok.. ailem yanımda değil , elimden gelen hiç birşey olmadan onun rahatsızlık ihtimali içim içimi kemirirken ömrümden ömür gidiyor.
ben bugün ''30'' oldum... ama yüreğim çok daha ağır... geçtiğimiz doğum günümde bu yıl için oğluma kardeş planlarken bu yıl sadece onun sağlıklı olmasını diliyorum... bundan 6 yıl önce sorsalardı değer sıralamam çok farklı olurdu ama bugün onun için herşeyi feda edebileceğim, küçücük yüreği bizim için atan bir oğlum var, insanın yaşadığı acılar,sıkıntılar çok şeyi değiştiriyor hayatında bugün anlıyorum ki ;hayatta evlattan, sağlıkla huzurdan başka hiçbirşeyin önemi yok... Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. bundan sonrası için dileyeceğim tek şey oğlumun sağlıklı, huzurlu biçimde büyüdüğünü görmek... Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Allah korusun evladınızı... Doğum gününüz de kutlu olsun...

Back
X