ben bugün çok doldumm,içimi dökmek istedim..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
anlatmak istiyor,yorum dinlemek istiyor,bugünde benden yorumlarınızı esirgemezsenız cok sevınırım hanımlar..
evleneli 45 gün falan oldu,evimi cok sevıyorum mutluyum,eşimin ailesine bayılıyorum huzurumuz yerınde,ama eşime tabiri caizse gıcık oluyorum..
yapı gereği çok konuşkan,dır dır denen şey hep kadınlara yapışmış bişeydir ya,bizde tam tersi.benım kocam dırdırcı,herseyi eleştirir sürekli dır dır,vır vır..
okadar çok konu varki toparlayıp size örnek sunmak istiyorum,mesela en basitinden biyere gidiyoruz bi kız garsonla konuşuyo ıyy hiç sevmem garsonlarla muhattap olan gevsek gevsek konusan kızlardan,yada tvde bişey izliyoruz ben yorum yapıyorum hayır canım ne alakası var o öyle degil böyle.yani sürekli bi benle didişme modu var.bide gereksız bir özgüveni var.işinde gayet başarılı,çevresınde cok sevılen bırı ama hep yüzeysel.
yanı ben dışarda imajımı çizdirmem ama kımseyıde sevmem ailem dışında diyen biri.
bende aksine bir okadar hümanıst,cevresı genıs ınsanlarla sohbete bayılan biriyim..biriydim:)
benı kendıne hep rakıp görüyo,bazı konularda konusurken bılgım ondan daha fazlaysa ve laf dalaşında galıp gelırsem yedıremıyo kendıne gidip googleden falan araştırıyo:)
aslında kocamı cok sevıyorum ama bu konusmaları,insanlar hakkında yaptıgı olumsuz yorumlar,benı süreklı eleştirmesi,inanılmaz güvensız oluşu,her tartışmanın sonunda dozunu ayarlayamayıp kavga çıkarışı benı cok bunaltıyo.bende laf dalaşından sıkılıp susuyorum muhattap olmuyorum bu seferde peşimden ayrılmıyo,direk gelıp özur dılerım kırdım senı demektense saçma sapan hareketler,şebeklikler,gelıp sıkıştırmalar yapıyo ben iyice sinirlenıyorum o anda sevmıyorum cıvıklıgı..
acaba yenı evlı oldugumuz içinmi böyle sürekli bi çatışma didişme,cicim ayı dedigin mutlu geçmezmi??bizde hep bi gerginlik..
çok tatlı yönlerıde var,benı sever,sadıktır,ilgilidir,aileme karsı cok düzgündür hepsi ona bayılır,dışarda tartışıyo olsak bıle asla sesını yukseltmez,benı kımseye ezdırmez..böyle bi adam,yengeç burcu.araştırmalarımın cogunda yengec burcunun kıskanclıgı alınganlıgı güvensizligi çıktı hep karşıma..
ben bu adamla ne şekılde konuşmalıyım,söyledıklerımı ciddiye alması için yada uygulaması için..
onu eleştrmek adına bişey söyluyorum yada mesela şuan ne hissettigimi bilmek istermısın dıyorum,tabıkı sana okadar emegım gectı kocan olarak konus bakayım dıyo,kendınce esprı yapıyo ortamı yumusatıyo.ama ben çok sinir oluyorum.ben sinirliykende ya askım sen olmasan ben kımle ugrasıcam ıyıkı evlenmısım senınle,huysuzum muysuzum ama ben ne tatlı adamım yaww diyo:)bitane çarpasım gelıyo
cok uzun yazmışımm kusura bakmayın:)

giriş cümlem copy paste yaptıgım için çıkmamış:)
bugün yine doluyum sizinle paylaşmak istedıklerım var benı dınlersenız bide yorum yaparsanız çok sevinirrim demek istemiştim orda:)

sorma hatta bu yazıyı ben yazdım sandım bende ara sıra gıcık oluyorum nişanlıma bazen ağzının üstüne bi tane yapıştırasım geliyo, bu kadarmı konuşur insan yahuu bu ne yaaa, çok konuşuyo bildiğin dır dır , aşırı derece de özgüvebi var o bir tane o mükemmel, herşeyi o bilir ben virşey bildiysem de bozulur, garsonlarla sohbetten benimle etmicek yakında ve daha bir sürü şeyy acaba eşinin burcunu öğrenebilir miyim benimki başak burcu da acaba bu burca özgü birşeymi diye düşündüm. Öle böyle seviyoz işte :))

eşiniz benim erkek versiyonummuş, siz de benim kocam gibi cennetliksiniz demek ki :)) hakkaten tahammülü zor bir kişilik kabul ediyorum, bazıları eleştirip didişerek mutlu oluyor napalım :)) ama zamanla rayına oturur merak etmeyin, tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır unutmayın

15-16 ay kadar flört ettim,gerçi benım ilişkim hep bi tuhaftı ama biz kopamadık birbirimizden,ben bikaç kez bitirdim,bi keresınde gercekten tamam dedım bitti baktım 2-3 gun sonra aglaya zırlaya elınde yüzükle geldi yapamam ben sensız dıye..
ailesi kuzenleri falan biz inanamadık evlenıcem dıye geldıgınde dediler,evlılık istemeyen biriymiş eskıden..
yanı burayı okudugum zaman ailelerden dolayı sıkıntı yaşayanları görüyorum cok şükür öyle bi derdım yok diyorum hepsi üzerıme titriyo,ailelerın cok rızası oldu evlılıgımızde ıkı tarafta cok heveslıydı.
bende acıkcası nişanlıykende bildigim biçok olumsuz yönüne ragmen agır basan artılarıyla mutlu olmaya calıstım.bana sahıp cıkması calıskanlıgı dürüstlüğü,ev erkegı oluşu,bana olmasada ailelere saygısı,,aklıma gelmeyen biçok şeyy
kusura bakmayın cuma yogunlugu var bıraz toparlayamadım cümlelerii
bu arada bi arkadasım burcunu sormuş eşim yengeç ben başak burcuyum..
ben gerçekçi o duygusal..:)

daha yeni evlisiniz.aslında yeni evliyken cicim ayı olmuyor,insanları birbirini tanıyıp çözme zamanı bana göre,bu da çatışmalarla oluyor tabiiki
2 farklı ailede yetişmiş insanlar bir çatı altına girince ister istemez bunlar yaşanıyor.bekarken istersen 10 sene tanıyor ol ama çatı altına girmeyince kişilikler belli olmuyor.
sevgilisiniz yada nişanlısınız ayrı evlerde yaşıyorsunuz.birbirinizi gördüğünüz zaman kısıtlı.kısıtlı zamanlarda en güzel en kibar halinizle görüşüyorsunuz.evlenince öylemi çirkinliklerimizi de,farklı yetiştiğimiz için farklı davranışlarımızı da görüyoruz.eminim zamanla birbirinizi çözüp uyum sağlıyacaksınız

bigün mesela diyorum cok güzel davranıcam kocama tatlı dilli olucam sevecen olucam,başlıyorum içimden gelerek adam yemıyo içmiyo benı uyuz edecek bişey buluyo,bi laf ediyo ben dumur oluyorum ya bagırıp cagırıyorum yada uff senle muhattap olmycam deyıp kenara çekılıyorum.ama böyle ciddi bi şekılde gelıp özür dilemek yerine şebeklık yapınca iyice akordum bozuluyo..
kıtap okuyorum gelıyo makas alıp kaçıyo,kapı eşiğinden mandall falan atıyo kafama sırıtıp kaçıyo,koridorda karsılasınca yüzüne bakmadan yürüyorum çelme takıyo yanı daha cok örnegi varr sinir oluyorum çocuk gibi yaaaaaaaa

adam en azından kendini sempatik sanıyo...
yeni evlisiniz daha cicim ayı denen şey aynen böyle işte...
alışacaksınız zamanla birlikte yaşamaya ve fikirlere saygı duymaya..

çocuk ruhlu insanları severim.canınız sıkılmayacak.biraz boşverin,kontrollü olmayın,oluruna bırakın hayatı

ayy çok güldümm çünkü biraz öncede yazmıştım ya aynı nişanlım ya bu kadar benzer benimkide aynı dediğin şeyuleri yapar şebeklik, sürekli şakalar vss dur derim durmaz sus derim susmaz... Bişi anlatırım lafa dalar sürekli konuşan bir erkek işte... ammaa kendi keyfi yoksa eğer ben şebeklik yapsam hiç şaka kaldırmaz hemen susturur yada terslerr gıcıkk

normalde çok uyumlu biriyimdir,sevecen neşeli keyıflı ortamlarda şen şakrak,ama kocam bu durumuda cok kıskandı,bana sevecen ol benım yanımda neşelı ol,benle ol,öyle ol böyle ol,bende onun yanında somurtuyorum konusmuyorum zıtlasıyorum terslıyorum.ama bunların hiçbiri durup dururken degıl benı öyle bı noktaya getıyokii sonunda patlıyorum.
gecen yanımızdakı araba bıze yok vermedı ilk sonra yana cekılınce dönüp baktım,insan bakar ya istem dışı yan sürücüye
bir bagırdı bana,sennn napıyosunnnnnnnn ne bakıyosun elın adamınaaaaaa allahım yaaaa bu yastan soınra benmı ogretıcem sanaa bilmem neee..
konusmadım hiç,takmadım yanı.
sonra eve geçince askım sana cokmu bagırdımmm ozur dılerım yanlıs yaptım ama sende hata yaptın nıye bakıyon elaleme:)
yanı o anda okadar sacma gelıyokı ınanın tartıscak bişey bulamıyorum ne diyim yanı böyle bi konusmada:)

çalıştığım ortamda yengeç burcu bir iş arkadasım var bende yengeç burcuyum ama bu cocuk benı delirtiyor o derece dır dır vır vırcı eleştiride sınır tanımayan karsısında evli bayan oldugunu unutan dengesiz bir arkadaş ve ben ondan nefret ediyorum su an karsımda konusma gereği bile duymuyorum ck gereksiz bir insan burcunu okuyunca aynı benim iş arkadaşı dedim davranıslarıda bir

bni anlatıyorsun sandım =))
bende kendime özgüveni olan biriyim tam anlattığın gibi dırdırcıyımdır. erkek arkadaşımsa sakin, bir durum varsa konuşur yorumu yoksa susar. bilgisi yoksa dinler.
bense tam tersi bilgim olsa da olmasa da yorum katıcam
mesela ben biri etrafa bakınıp nereye gideceğini arıyorsa veya sesli düşünüyorsa ben hemen yardımcı olurum, şu tarafta, derim. o sinir olur. sanane der. bulsun gideceği yeri ne atlıyorsun der. ama yapı meselesi işte. ben illa o işe burnumu sokucam
bizde çok tartıştık. ben hatta bir ara beni kıskanıyorsun. özgüvenimi kıskanıyorsun diye çıkışmıştım. ama sonra sonra (yani 4 sene içinde) alışıyor insan. hatta üzülme eşler zamanla birbirine benzermiş, öyle derler yaniiiiiiiii yakında ona benziceksin
mesela el şakasından öyle sıkıştırılıp sevilmekten hoşlanmadığını söyle, sende ona aynısını yap 'bak nasıl gıcık bir durum' de..

veeeee kocanın da dediği gibi huysuz muysuz ama tatlı adamdır illa ki
birde merak ettim. öncesinde flört döneminz oldu mu? o zmanlar nasıldı?

diyorum ya cok gereksız bı özgüvenı var yada böyle nasıl bir ruh halıyse süreklı burun kafdagında..
vayy be annen senı kadır gecesı dogurmuss ne sanslı kızsın ben mumla aransam bulunmammm,ben böyleyım şöyleyımm
benle yaşayanın ömrü uzar,daha biçok gereksız laff.
çocuk ruhlu temız kalpli aslında,asla kötülüğümü isteyecegını sanmıyorum,ama benı cok yoruyooooooo
saman alevi gibi onun siniri parlar söner.ama o parlama anında zaten yerle bir eder kalbımı sonrada şebelkık işte kıymeti kalmıyo..
ben ona laf sokayım trip yapayım üzülsün dahada hırçınlaşır ama neyse uzatmıyım diye gidip sarılayım cocuk gibi girer kolumun altına.
geçenlerde bi tartışma yaşadık bi resmımı z vardı aldım onu yere attım kırdım resmıde yırttım,onun bana aldıgı twtyy ve şu bi çizgi filmdekı eşek karakteri vardı ya mavı ondan almıstı bıde.ıkısınıde parçaladım attım yere kendını attı koltugaa yaaa bunu bana neden yapıyosun yaaaa diye başladı aglamayaaa
senın aldıgın hiçbişey istemıyorumm nefret edıyrum senden dedım bende senden nefret edıyorum dedı,ben senı eskıden severdım ama dedım ben senı hala sevıyorum dedı geldı sarıldı.yaşayınca degilde şimdi dışardan okuyonca cok tuhaf bi ilşlkimiz var:))
ben ciddiyet istiyorum çocuk istersem dogururum zaten,ama bu tam bır çocukkkk
işin kötü tarafıda inanılmaz rolcü ve polıtıkacı,ne benım ailem ne onun ailesi bizi yılın çifti seçilebilicek kadar uyumlu sanıyo:)

benı kendıne hep rakıp görüyo,bazı konularda konusurken bılgım ondan daha fazlaysa ve laf dalaşında galıp gelırsem yedıremıyo kendıne gidip googleden falan araştırıyo:)

Bu kısıma koptum Adamdaki azim takdire şayan aslında

Bilemiyorum bu kadar ileri boyutlarda olmasa da benim eşimde de ' çok bilmişlik ' var.. Cidden bilir de yani benden hamarattır kendisi Gerçekten daha tecrübeli olduğundan ben o kadar sorun etmiyorum.. Yemek yapacakken müdahele ediyor mesela .. Nnasıl ? diyorum ( zarf atıyorum ) hemen alıyo şöyle diye kendi yapıyo ( bu da benim işime geliyo )

Zaten kaynanam demişti ben kaynanalık yapmam ama oğlum yapar diye Arada eşime diyorum annen çok haklıymış o kadar..

ahh bu erkekler.ne de garipler :)) benim eşime de gelir arada o gereksiz sinir bozucu özgüven .geneldede yurtdışından iş kaptıysa oraya gider gelir bir garip havalarda olur..en son ingiltereye gitti,ordan arıyo seni özledim falan filan..bende dedim eğer gelince yine gıcıklaşacak şıvıklacak,burnun havalarda gezeceksen gelme,sen iş için gittin orayı sana vermezler kürkçü dükkanına dönersin diye..sanırım kafasına dank ettiki.geldiğinde çok normaldi:)hatta benimle şakalaşmadan konuştu.beni onure etmeni istiyorum,sen farkında değilsin ama çok büyük bir iş kazandım herkes benimle gurur duyuyor sen hiçbişey demiyosun dedi.o zaman bende de hata olduğunu anladım.artık her başarısında çocuk gibi şımartıyorum azda olsa.içimden gelmesede:) egosunun şişirilmesi hoşuna gidiyo erkeklerin.ben sıradan bir öğretmenim ne de olsa o ise çoook büyük işler başaran bir işadamı :) benim öyle alkışla ,bravoyla işim olmaz ama kocam öyle.eee napayım bende idare ediyorum,o da karşılığında zevzeklik yapmaktan vazgeçti :)))

haha bende öyleyim çok severim gülüp eğlenmeyi kocamı sinir etmeyi

kızdığı zamanda çenemi tutuyorum şu tatlığa şu sevimliliğe bak buna kızılır mı diyorum orda kayış kopuyor

haha bende öyleyim çok severim gülüp eğlenmeyi kocamı sinir etmeyi

kızdığı zamanda çenemi tutuyorum şu tatlığa şu sevimliliğe bak buna kızılır mı diyorum orda kayış kopuyor

bende bendeeeee

garden sanırım sen daha olgun bir yapıdasın. eşin daha çocuksu

seni çok iyi anlıyorumm başımda olduğu için aynı şeyler bizde 2,5 yıllık birlikteyiz kısmetse 2 ay sonra evleniyoruz ve ben onu o şekilde kabul ettim sonuçta sadece benim yada çok samimi olduklarımızın yanında böyle normalde dışarda göreen bir yabancı ne kadar olgun diyo ama aynı eşinin hareketlerini yapıyoo çocuk ruhlu işte, birde onun tarafından düşün bu yaştan sonra ne kadar değişebilir ki bu yapısı değiştirmeye çalışırsan da eminimki mutsuz olur boşver sende ona ayak uydur birlikte gülüp eğlenin işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…