ben bugün çok doldumm,içimi dökmek istedim..

bnm sevglmde yengeç.azcık ucundan tanıdık geldi eşiniz tabiki bnmkisi okdrda degilde . bu kırmızıla işaretledigim yede acayip güldüm yahuuuuu..

aynısından bir tanede bende var bunları aynı yere kapatalım:)))

canım sanki benim kocamı anlatmışsın ve sana birşey daha söyleyim benim kocamda yengeç burcu :) bunlar hatalı üretim sanırım iade etsek olmazmı artı bende 45 günlük evliyim :))))

kızlarrrrr bısı yok bunda zamanla gecer özgüven patlaması yaşıo sadece eşlerınız

gülmeye devam ediyorum yengeç burçları böyle oluyo demek dicemde.eskisde yeniside yengeç bnm sevgililerin

eskisi tıpkı eşinis gibidi.mutlaka aynı şımarıklıkları yapardı eminm.ama bnde uyuz olurdum hele ki sinirliysem
ama şmdiki yengeçim pek bi sağlamdır oturaklıdır buyüzden de sevdim onu zaten

siz cok mutlu olmaya bakın onu öyle kabul edip bu hallerinide sevmeye calışın monoton bi evliliginiz yok işte daha ne

Size çocukça gelebilir ama tatlı hareketler bunlar aslında.
Odun gibi biri olsaydıda can sıkıcı olurdu açıkçası.
Tabi ciddi olması gerektiği yerde de ciddi olmalı bir erkek, her zaman cıvık bir karakterde çekilmez gerçekten.
Ama şu anlattıklarınız çok şeker duruyor açıkçası.
Siz de biraz salın kendinizi, yeri geldiğinde eşlik edin, gülün eğlenin siz de, eminim daha eğlenceli olacaktır.
O size mandal mı atıyor, siz de terlik atın arkasından ya da yastık atıverin olsun bitsin :)
Ciddi konuları konuşurkende elbette ciddi olunmalı.

eşin kavga tartışma ortamından kaçmak için bu yöntemi geliştirmiş olabilir.
bakıyor ki tartışma patlayacak hemen durumu tiye alıp ortamı yatıştırmaya çalışıyor.
bundan dolayı da bir ağız tadıyla tartışamıyor olabilirsiniz

Benim eşimde başak burcu ve gerçektenn herşeye çok gerçekci yaklaşıyor şakadan hiç hoşlanmaz bense aslann burcuyumm ama kükriyemiyorumm aslann gibii yaww

yaa ne güzell iştee
benim kaynımda böyle senin eşinn gibii
ama benimm eşimm sert ,şakayı sevmez ağır ağbi yanii
hep istemişimdirr benimkide böyle şakalaşsınn ama yokkk

Kocanınn kıymetinii bill ya o harika bir adamm bencee bak ne güzel şeyler demişş ,keşke benim kocam böyle şakacı olsaa
okurkenn kahkahalara boğuldumm kocanın laflarınaa

yengeç burcu çok çok zor bir erkek ne yazık ki. ben de sizin gibi başak burcuyum, başak çok sorunsuz bir burç; her şeyin doğrusunu yapmak isteyen, çabalayan, mantıklı ama çok da vicdanlı. yengeç ise o kadar, o kadar duygusal ki sık sık raydan çıkar, tabiri caizse saçmalar (kusura bakmayın). sizin gibi biri için onun davranışlarına anlam vermek çok zor biliyorum ama arada sevgi olduktan sonra söylenecek pek de söz kalmıyor zaten. rahatsız olduğunuz, değiştirmesini istediğiniz davranışları çok çok sakince ve nazikce, biraz da duygularınızı katarak ifade ederseniz işe yarayabilir.

hayırlı,uğurlu ve güzel olsun evliliğiniz.bu aylar cicim ayı+çizim ayıdır.canım aşkımlarla süslenen, karşılıklı birbirinizi tanıyarak hayat tarzınızı çizmeye başladığınız zorlu dönemler..bu çizim sürecinde karşılıklı olarak”o bana uysun,ben gibi davransın” ı ister çoğunluk ama kimse kimseyle bir olamaz..zamanlla alışır,ortak paydada buluşursunuz merak etmeyin..

Kocanınn kıymetinii bill ya o harika bir adamm bencee bak ne güzel şeyler demişş ,keşke benim kocam böyle şakacı olsaa
okurkenn kahkahalara boğuldumm kocanın laflarınaa

Edaa ablaaaaa yaa ben sana ulaşamıyorum.Çok özledim seni been.Özel mesaj kutun doluymuş mesaj yollayamıyorum ablam.bak ben hamileyim Beni bul ablam yaaa.

yıldız tilbenin bir şarkısı varya adını hatırlamıyorumda ...yokluğun soğuk tenine susadı tenim üşüdüm yorgan misali seril üstüme...diye kendime göre romantik bir cümleyi eşime mesaj attım gelen cevabı aynen yazıyorum:ne zaman serileyim....işte böyle erkekler ne olcakki başka:))))

Emin ol yalnız değilsin öncelikle bunu bilmeni istedim.
Ben de başak burcuyum. Sevgilim yengeç. 1,5 yıldır beraberiz. Kelimesi kelimesine aynı. Tahammül sınırlarımın sonlarındayım.
Evet merhametli, saygılı, içi sevgi dolu, kendinden önce karşındakini düşünür. Ama herşeyin en iyisini o bilir.
Yolda insanlara içinden söylenmeden yürümez. Herşeye söylenir. İnsanları sevmiyor. İnsanlarla konuşmayı sevmiyor.Bilmediği
bir semtte diyelim. İnat eder adres sormaz kendisi arar bulur. Ben de tam tersiyim. İnsanlarla konuşmayı severim. Bunların
özgüven sorunu var. Birşey için tartışıyoruz. Ona neler hissettiğimi anlatamıyorum. Beni dinlemek istemiyor. Başladın dırdıra diyor.
O an beni sinirlendirdi diyelim. Kalbimi kırdı susarım. Aradan 5 dk geçer gelir yanıma ama özür dileyip kalbimi kazanmak yerine
sırnaşmaya başlar. Benden o an hiçbişi olmadan devam etmemi bekler. Ya bi içim soğusun bekle yada özür dile yokkk.
Kıskançlık olayı zaten bi acayip. Taviz vermemek için elimden geleni yapıyorum. Beni terk etmekle tehdit ediyor. Gene taviz vermiyorum bu sefer
sineye çekiyor. Ama en ufak tartışmamızda önüme pasta gibi sunuyor.... Dediğim gibi tahammül sınırlarımın sonlarındayım.
Sevgisi tamam ama sevgi yetmiyor bu tavırlarıyla kendinden soğutuyor. Dediğin gibi onsuz nefes alamazken kıskançlığı ve daha birçok
huyları yüzünden şuan evliliğe sıcak bakamıyorum. Ağam paşam olamıyorum. Bilmiyorum sanırım yengeçlerde fabrikasyon bir hata var.
Sen evlisin Allah yardımcın olsun. Başımda var birtane ordan biliyorum.

ben de benzer durumları eski erkek arkadaşımla yaşardım hep.ben onun bütün hayatını ailesini çevresini geçmişini bugününü her şeyini çok iyi bilirdim.sonra bu didişmeler kendini ben üstün görmeye çalışmasının sebebini oturdum bayaa düşündüm.benim eski erkek arkadaşımın ailesi eskiden çok zengindi.bir anda elindekileri kaybedince çocuk da psikolojik bunalıma girmiş.ben de hali vakti yerinde mutlu bir aile hayatı olan bir kızım.sonuç olarak farkettim ki erkek arkadaşım bende olan ama onda olmayan şeyleri çekemiyor.kendini aşırı özgüveni varmış gibi yansıtıyor.ama bunu aslında beni daha bir erkek yüzünden kaybetme korkusundan yaptığını anladım..

Dirdiri haric ayni benim nisanlim.o da guya espiri yapiyor ne sansli kizsin buldun benim gibi cocugu diyor. Onemsemiyorum artik alistim cunku gercekten oyle dusundugu icin degil ,beni sinir etmek ,soyletmek icin yapiyor biliyorum.cocukca olmadik zamanlarda sakalari civikliklari sinirlendiriyor hatta cildirtiyor beni yapma demekten dilimde tuy bitti. Tamam yapmayacagim diyor küsüyor bir sure hatta .sonra yine ayni. Aileme karsi asiri saygili,bana cok ilgili alakali sevdigini de biliyorum. Bu huylari da zamanla torpulenir diye umut ediyorum.

herkese günaydın arkadaslar,yorumlarınızı oludum hepınıze cok tesekkur ederım,eşinin davranısları cok tatlı cok sempatık dıyenler olmuş,evet ilk bakışta cok sempatık duruyo ama bu davranışlardan önce cok şiddetli kavgalart yaşanıyo hakaretler havada uçuşuyo ortalık durulup herkes kabuguna çekılınce onun bu şekılde yılışmaları başlıyor ve bu seferde ben içimde okadar kızgın oluyorumki bırakın sevimlı gelmeyi bir kaşık suda onu bogmamak için kendımı zor tutuyorum.bu haftasonuda yedik birbirimizi,dün akşamda abimin düğünü vardı,bu seferde karşılıklı kurtlarımızı döktük hiçbişey yokmuş gibi.sanırım anlaşabılen bi çift degiliz ama arada anlam veremedıgım bi tutku var:)

canım siz daha kaç günlük evlisiniz bu kadaar kavga edicek ne buluyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…