ben bugün çok doldumm,içimi dökmek istedim..

geçen cok sinirlendımm tartışıyoruz evde bu yıne benı çıldırtıyo aldım elım e vazoyu bak dedım kırcam şimdi kafanda vazoyu,yok yüzüme vurma dedı atletını kaldırıyo al kalbıme vurrrr ama tek darbede hallet acı çekmıyım bu arada kalp solda heee dedıı
ben cıglık kıyamet aglamaya basladımm:))simdi gülüyorum ama o an sinirimi hafife aldıgı için onu öldürebılırdımm:)
tvdekı bılgı yarısmalarını izliyoruz hep ve benım genel kulturm ona göre daha ıyı en azından o yarısmalarda daha cok dogrum çıkıyo,yememiş içmemiş bi sürü bulmaca kıtabıyla geldı gecen gün her aksam harıl harıl çözüyo,artık kıme neyı ıspatlayacaksa:)
cok eglendıgımde oluyo cok bunaldıgımda..
ama şu bir gerçek şuan burada yazıyorum ya inanılmaz keyıf aldım kızlarr yazdıklarınızı okuyorumm cok saolunn inanın kendıme geldımm

senı cok ıyı anlıyorum..benımde eskısevgılım oyleydı ...asrtık bogma derecesıne gelıyordumm sankı..cok sınır bır durum..bende aksıne agır bı ınsanım cıvık ıstesemde davranamam..ayrılalı 6 ay oldu hala iş maılıme maıl atar hala msj atar bıtmek tukenmek bılmeyen bı yapısıklıgı vardı eskı sevgılımn ..onu hatırladım bırden ..ama ınsallah sen alısırsın cunku evlenmıssın sevıyorsun ,,alısmaya calıstıkca ınsan daha da sınır oluyor oluruna bırak oyle kabul et ve fazlasını beklemezsen eger daha az sınır olursun bence

bence seni sinir eden kısmı bu seninle bir yarış içerisinde olması belki de sana dışarıda insanlarla veya arkadaşlarınla olan iletişimini ve muhabbetini kıskanması.
zaten bir şeye sinir olmaya görsün insan herşeyi takmaya başlar

acaba gerçekten sinirlenebilme ihtimalini düşünmüyor mu ?

bende bendeeeee

garden sanırım sen daha olgun bir yapıdasın. eşin daha çocuksu

bende artık cok kızıp ciyaklamaya başlayıncaaa ya ne bagırıyosun el kadar cocuga yada bak bakkk ay ne tatlı oluyosuın sen öyle sinirlenınce diyo:)ben daha ciddiyet istiyorum özellıkle bi konuda alıp karsıma konusmak ıstedıgmde ama o tam tersı ya dedilige vuruyo yada şebekliğe

şaştım kaldım bu işe aklım ermedi benim ofistki arkadaş da aynen böyle ya çok komik evliyim o bekar kendisi her şeyi kendi biliyor ayaklarına yatıyor gıcık ediyor beni erkek o da kuş beyinli bir işe yaradığıda yok işte

ayy okurken daraldım inan ya ee ne yapmayı düşünüyorsun yorum yapamıyorum o derece kal geldi

senın esın aynı benım esım gıbıymıs. evet hayal ettıgın gıbı gıtmıyor anlıyorum ama zamanla degısecektır ama sunu da unutma erkekler bızım gıbı degıl cok buyuk degısıklıkler olmuyor karakterlerınde. cıddı bır sekılde konusmaya calıs. esım benı belkı de 2 yıl bos bos dınledı ama baktı kı benı kaybedıyor sımdı kendısı sorunlarımı sıkıntılarımı anlamaya calısır. sen ben ve cogumuz aklımıza uyan ınsanları sectık takdır ettıgımız takdır edılen ama ruhuna uygun olanı secmek en dogrusuymus bu bır gercek. ya bu adamla olmuyor dıyıp yarıda bırakmak ya da ıyı yonlerını gorerek bu adamla devam etmek. bızler ıcın bu durumda ıkı yol oluyor yanı. o nıye yere dokulmus, onun mevsımı gelmedı nıye aldın, şu şöyle bu boyle herseye karısır esım benım. kaynanadan betersın derım. karıstıgı seyler halen yuksek ama gevsedıgı konular oldu yıllar ıcerısınde. bıraz zaman ver dıyorum kendınıze. bır yılın ıcınde degerlendır herseyı. esımın aılesı benım aıleler aıleler konusunda huzur ve mutluluk konumuz da aynıymıs senınle. ıstersen ozelden uzun uzun da sorabılırsın ornekler ıle anlatırsın 4 yıllık evlı bırı olarak yardımcı olmaya calısırım.

aynen aynen diyorum ya dışarda vay be dedirtecek kadar beyefendı olgun oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen saygılı,zeki,büyükle büyük küçükle küçük olan biri.ama benım yanımda azıtıyo adam her tepkısı yüksek dozda..
küfür edıyoo bagırıp cagırıyo sureklı kavga cıkarıyo sonrada bişey yokmuş gibii davranıyo.sankı ben o anda kendı kendıme çıldırıyomuşum gibi bakıyo bana askım ya senın bu ara işler yogun heralde pek bi gerginsin falan diyo.o an ya yapıştıyorum bitaner yada fırlatıyorum bişeyi kafasına..

ayy cok konustummm ama şuan içimi nasıl döküp rahatladıgımı anlatamam size..
şuanda hakkında atıp tuttugum kocama seslenıyorumm sana gıcık oluyorummmmmmmmmmmmm:)

Ay kusura bakmayın ama kocanız pek sevimli geldi bana. Ruhu biraz çocuk demek ki. Bir yığın iyi huyu iyi yönü varmış ne güzel. Alışma dönemi bunlar, alışacaksınız, birbirinize göre şekilleneceksiniz, tolere etmeyi öğreneceksiniz. Şanslı bir kadınsınız anlattığınızdan anladığım kadarıyla. Olur yeni evlilikte bunlar. Ama doğrusu bence sizin de içinizde koca bir çocuk var. didişken iki koca çocuk evcilik oyunuyor. Güzel şeyler bunlar, takmayın.

:)) bana sempatik geldi yazdıklarınız gerçi böyle biriyle aynı evde yaşamak nereye kadar sempatiktir bilemicem de bence siz de biraz rahat olun. çok çığrından çıktığı zaman güzellikle uyarırsınız. benim nişanlım da bazı arkadaşlarının yanında kendini kaybediyor çocuklaşıyor bir de erkek kardeşinin yanında ama bi iki kez yapma dedim bıraktı daha doğrusu suyunu çıkarmayı bıraktı tamamen değişmedi

ne güzel ya maşallah size tek sorununuz bu olsun boşverin :)

bişey diycemmm :26:
bende şebekliğe vuruyorum ya hani oradan çıkarım yaptım. acaba içinde ne yaşıyor? tamamen kendime özeleştiri yaptım da ondan geldi aklma.
erkek arkdaşımın yanında artık daha doğalım (iyisi kötüsü herşey şeffaf ) ama evde şebek modundayım. sürekli şen şakrak modundayım.
ama çoğu içimde gemilerim batmış durumda, fırtınalar kopar. oturup ağlayasım gelir ama etrafımdakilere çaktırmak istemem üzgün olduğumu moralimin bozuk olduğunu.ve hemen şebek moduna girerim.
ailem beni hiç kafaya birşey takmayan biri olarak görüüyor o yüzden. gamsız umursamaz sorumsuz.
ama öyle değilimmmmmmm
acaba onunda içinde sana açıklamadğı problemler varmıdır?

kusura bakamyın hanımlar alıntılayarak cevaplıyamıyorum cok yogun burası ama hepınızı okuyorum şu müşterileri bi eriteyim tek tek alıntı yaparak cevaplıycam:)
yanı nasıl biriktirmişsem içimde deli gibi yazasım var bana şunu yaptı bunu yaptı diye..
bi arkadas yazmıştı içim şişti ne yapmayı düşünüyosun diye,arkadasım inan benım içim öyle bi şiştiki atsan atılmıyo satsan satılmıyo.
senı bigün terkedicem az kaldı dıyorum sen benı terkedersen kıçına tekmeyı basarım diyo:))
gerçi boşa sallamış olurum ama olsun en azından vicdanımı rahatlatırım:))

ay canım okurken bi an eski erkek arkadaşım gözümün önüne geldi, seni o kadar iyi anlıyorum ki.. benim eskisi de aynı senin eşin gibiydi aynıı, bide sürekli kendini övmesi vardı çok yakışıklıyım ben ya, sürekli bi aynadan kendine bakmalarıda vardı. bide sürekli bilmişlik yapardı. konuşurken böyle ben bu konunun uzmanıyım tavrıyla her haltı ciddiyetle anlatması vardı, ama sırf kendi bilgisini ortaya dökmek için. bzn hatta her zmn o kadar sinir olurdum ki, tuhaf gelicek belki ama onu orda evire çevire dövesim gelirdi. o bilmiş tavırları gösterdiği an ağzının ortasına bi tane çakasım gelirdi. yani sinirim anca o zmn geçerdi heralde. neyse ki evli fln deildikde ayrıldımm kurtuldum. senin işin zor canımi çnk laf anlatmakla baş edemiyosun malesef, sinir olduğunla kalıyosun öyle..

senın esın bıraz farklı benım esımden benım esım konusmaz anlatmaz. ama bak şöyle dıyım eskıden ozur dılemeyen adanm hemen bagırıp cagıran adam sımdı kendını tutuyor farkedıyorum ya da bagırdıysa kırdıysa ozur dılıyor zamanla degısecek bence de esın. esının artı kısımları bak cocuksu ruhu var sakalasıyor senınle bunları bukadar abartma ve bence nekadar ozguvenı cokmus gorunse de ya eksık ya da senın artılarından dolayı eksık goruyor kı kendını sana ıspat etme derdınde gorunuyor sozlerı ya da sakaları ıle. kendını sevdırmeye calısıyor sen onu ov ıstıyor onu pofpofla ıstıyor aslında. senden gormeyınce bunu zorla almaya calısıyor ben durup durup sorarım esıme mesela sımarık sekılde benım neyımı sevıyorsun derım.

ama kavgadan sonrakı cıvık sakalarına gıcık olmakta haklısın. tam elımde bıcak vardır mesela esım gelır gıdıklar. yaw adam bır ıs yapıyorum kaza olsa o an. sonrada bozulur sakalasılmıyor senınle der. erkekler dengesız cogu konuda. kızınca ben suclu oluyorum dusun. ya da dıyorum kı benım gonlumu almamıssın ben kırgınım sen gelıp saka yapma uzerıne dıyorum ama anlamıyor. gonul almayı sakalasmak sanıyorlar. cok ısımız var bu erkekler ıle cok. sureklı yoruyorlar ya

işte arkadasım aynen durum bu güzel analız etmişsin,zor bir cocukluk geçirmiş cok hırslıdır kazıyarak biyerlere gelmiş hep güçlü durmuş öyle hissetmese bile.hep bir savunma modu var hep istanbul senmı buyuksun yoksa benmı modunda:))
ama kalbı küçücük çocuk gibi oturup duygulanır dudagını büzüp çocuk gibi aglar,onu yalnız bırakmamdan cok korkar.ama gururundan yada benı gıcık etmekten vazgecemez..
biçok zaman o şakaları ve şebeklıklerı hep pişmanlıgındandır benı üzer yada aglatır sonra gelıp özur dılemek yerıne hep güldürmeye çalışır ben güldügümdede sern aglama dayanamıyorum hep güçlü ol gül der.böyle bi kaosla yaşıyoruz ama dedigin gibi onun içinde fırtınalar kopar yada benı kırdıgına üzdügüne pişman olur bu yüzdende böyle davranır ama ben bunu istemıyorum çünküğ dahada cok sinirlerımı bozuyo ve o farkında olmasada benı kendınden uzaklaştırıyo

belki kendince aranızı yumuşatmaya çalışıyordur,bence daha çok yeni evlisiniz,ama en güzel günlerinizi kavga gürültüyle gecirmeyin

ayyyy ta burdan ben sinir oldum yemin ederim sana. eşini al karşına bikere daha ciddi ciddi konuş. benle kavga ettinde yada ben sinirlendiğimde senin çocukluk yapıp o şekilde barışmaya çalışmandan nefret ediyorum de. bi sorun varsa gel karşıma ciddi ciddi, ya özür dile yada hiçbişey yapma yalaklık yapma benden bi adım bekle de.
bu ne böyle ya, bi insan gerçekden sinirliyken insanla böyle dalga geçilir mi? yeminle el kadar çocuklar bile annesinin huyunu öğrendikten sonra yapamaz böyle biliyomusun, anlar karşısındaki çok kızgın ve dalga geçerse şebeklik yaparsa dahada sinir olacak kötü şeyler olacak. yani küçücük çocuklar bile öğreniyor karşısındakinin kişiliğini. sizin eşinizle bi ömür geçmez ya gerçekten geçmez. ya kendini düzeltir yada bigün sizin elinizde kalır, yada en kötüsü sizi sinir hastası eder, artık dr dr gezer ilaçlarla yaşarsınız.

ay kuzummmm çok güldüm yaaa benim nişanlımda yengeç sanki onu anlattın ama sen takmışsın ya bi kere batıyo. benim nişanlımda beni delirtmeye bayılır ama bişey diyimmi kaçanı kovalar öyle huyu var. mesela onu çok seviyim öpüyim hemen şımarır baktım cıvıtıyo hemen çekerim kend,mi bu sefer o gelir. ben artık bundan keyif alıyorum oyun gibi
bide seni anlaması için onun sana davrandığı gibi davran konuşmaktan anlamaz bu yengeçler illa yaşaması lazım

ayyy bunu okudumda burda dozaj kaçmış sanki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…