ben bugün çok doldumm,içimi dökmek istedim..

hehehe bende böyleyim ama ben çok gıcıkmışım ozaman ama olsun seviyorum kendimi :)

ay daha yeni evlisin o biraz düzelir sen biraz alışır gül gibi geçinir gidersiniz:)

gurur ahh gurur. sende aklısın tabi yanında güçlü olgun ağır başlı biri istersin. ama bak en azından dışarıda yapmıyor.
sen dök içini canım ara ara. yoksa adamın kafasına o vazoyu indireceksin gibime geliyor
sen ne burçsun bu arada?

benım esımde yengec burcu 7senedır tanıyorum esımı yengec burcu erkegı kıskanc olur cok kıskanc olur ben 4sene neler cektım esımden ama evlendıkten sonra guvenını kazandım cok degıstı sımdı kendınden cok bana guvenırev kedısı olur yengec erkegı cok annecıdır bırazda sekılcı baskalarını begenmeme tepeden bakma durumlarıda vardır bende tam tersı 7den 70se tum ınsaları sever herkezle ıletısım kurmaya bayılırım bıraz zıtız zıt kutuplar bırbırını cekermıs derler abımde yengec burcudur cok ıyı tanırım yengec burcu erkegını cok patavatsız olurlar cocuk gıbıdırler

ben başak burcuyum,güya başakla yengeç anahtarla kilit gibiymiş:)tamamen zıt 2 burç bence
yalnız ben daha cok sempatık kısımlardan bahsetmısım galıba ama bu yaptığı şebeklık ve maymunluklar benı zıvanadan cıkardıktan sonra olan şeyler
onun öncesinde yanı tartışırken inanılmaz bir canavara dönüşüyo agresif küfürbaz laftan anlamayan dınlemeyen anlayışsız kıskanc eleştirici acımasızz....
kavga kıyamet kopuyo sonra ıkımızde susunca oluyo bu diger yaptıkları..
mesela daha öncede bahsetmıstım sacma sapan bi konuda sinirlendıyse direk bela okur yada küfür eder sonra hata oldugunu kendı içinde anlıyo demekkı yalakalık yapar..
benım sinirlerımde ınanılmaz laçkalaşıyo bu durumda,e insanız halıyle baktım anlamıyo güzellıkten bende ona uyup küfür edersem sakınleşince bak nıye küçücük şeylerı büyütüyosun nıye kufur edıyosun dedıgımde ama sende edıyosun dıyo.buyur burdan yak..
başlatan önemlıdır diyorum ilk sen yapıyosun bende dayanamayıp edınce ama sende yapıyosun oluyo..ya işte süreklı böyle ama öyle böyle özur dıle sen özür dile oydu buydu derken off diyorum gidiyorum içeri sonrada muhattap olmak ıstemıyorum içime kapanıyorum
çünkü anlatsamda anlamıyo ciddiye almıyo
acaba evi falanmı terketsem,ne yapsamda gözü korksa benden

Yeni evli oldugunuz icinde olabilir bu durum, birbirinizin huylarina alismaniz 1 yili aliyor..flort etmek ve ayni evde yasamak cok farkli seyler tabii. kaldiki insan 40 yillik kocasini taniyamiyor...

Birde canim hic bir kul mukemmel degildir. Rabbim herkese bir dert vermis…hic birsey kolay elde edilmiyor maalesef.

canim son yazdiklarini okumamistim..benim en gelemedigim seylerden biri kufurdur..cogu erkegin agzi bozuk maalesef. nasil ikna edersin kocani hic bir fikrim yok.

Son düzenleme:

haklısın canım kımse mukemmel degıl zaten artılarını düşünüce ve etrafıma bakınca kocamı bıkez daha sevıyorum ama işte tabiri caizse bu it dalaşı benı cok yoruyo,tahammulsuz oluyorum..
sürekli didiştiğim biri var hayatımda halıyle başka kımseye tahammul kalmıyo..
bankacıyım bıde ben müşteri gelip bişey sorunca gözlerımden alevler falan fışkırıyo:)
umarım sinir hastası olmadan geçer bu süreç te alışırız birbirimize:)

çok dengesiz yaa bildiginiz gibi değil,ama bi okadarda mıknatıs gibi benı kendıne çekiyo:26:

valla bende toplamda 2 sene tanıyorum ama bu kıskanclık konusunda benımde burnumdan getırdı,daralttı bunalttı ve hala tam guvendıgını düşünmüyorum,mevzu benım bişey yapmam degil zaten onun içinde genel anlamda insanlara hatta hayata karşı bi güvensızlık var onu aşamıyo kanımca.aman valla cok zor yaaaa

yok canım evi terketme dur :44: acaba biraz uzaklaşmanız iyi gelir mi ki? özler falan... ama yok canım yaa sanki sen ohhh beeee deyip daha çok soğursun gibime geliyor
canım zaten sadece bu cıvık hareketlerden dolayı eline vazo alıp atmaya kadar iş büyüyor olsa sen haksızsın derdim. ama belli ki öncesinde bir kriz yaşanıyor.
ama küfür etmesi vs ayıp yıpratıcı şeyler. ilişkiyi zedeler.
ayrıca kavga sebepleriniz belli ki ufak tefek şeyler. daha büyük kavga ettiğinizde sinirinizi çıkarak kötü kelimeleriniz kalmayacak, bu sefer gurur kırıcı, ağza alınmayacak cümlelere başlarsınız. çünkü gerçekten insan ettiği kelimelerle bile stresini atabiliyor ama siz işi büyütüp sonra nasıl sinirinizi atacaksınız?
bence sen o ne küfür ederse et. küfür etme. böylece onun eline koz vermiş olmazsın en azından
mesela bir karar alın küfür etmeyin. 'hııı sen çok biliyorsun. bay bilmiş. bayan ukala. vs ' gibi kelimelerle geçiştirin en azından.. bir sınır çizin kullandığınız kelimelere.

aaman yaa hiç yengeç arkadaşımda yoktur.
benim sevgilimde başak bu arada

Anlattığın herşey çok sevimli hoşta küfür kısmı hiç hoş değil ama şaka yapıyım derken kaka oluverir sonra.

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum

ayyy bunu okudumda burda dozaj kaçmış sanki :26:
canımcımmm bak gör neler çekıyo arkadasın bidaha düşün valla az kaldı düğüne:))şaka şaka allah büyük dertler vermesın herkeısn evınde benım gibi bi adam olmaz:)
Bazen görünmez olduğumu düşünüyorum
ben gördüm sizi:))görüyorum okuyorum sadece cevaplayamadım geldım ama şimdi burdayım çok tesekkur ederım yorumlarınız için

:)evet işte o öncesindekı krız yüzünden ben zıvanadan cıkıyorum yoksa öyle kolay kolay agzından kötü laf çıkan biri degilim helekı sevdıgım adama hayatta etmem ama tahammul sıınırımı cok zorluyo.inan diyorum gitse bi şehır dısına falanda kafamı dınlesem,bazen doyorum zaten senın en yakın toplantın ne zaman gitte kurtulayım diye.ben senı ararım karıcım merak etme yoklugumu hıssetmezsın dıyo.
birazdan gelır yıne baslıyo bizim macera.dır dır dır,vır vır vır..
allahım sen bana sabır ver:)
hanı bensız yaşayamaz falan derız ya bazen ben ona ınanmıyorum.ben kocama ilk zamanlar körkütük aşıktım nefes alamazdım onsuz ama öyle bı daralttıki inan bazen nefret ettıgmı bi çatlak bulsamda sızıp kaçsam durumuna gelıyorum..
oyuzden özellıkle kıskançlık berbat bişey hanımlarr,cok kıskanc olan adamda kadında karsısındakını bunaltır kımse o sevgıye güvenmesın,gün gelir çeker gider

Anlattığın herşey çok sevimli hoşta küfür kısmı hiç hoş değil ama şaka yapıyım derken kaka oluverir sonra.

aynen öyle zaten o şımarmalara tahammül edemememin sebebide bu,sen tartışırken bu kadar kontrolsüz konuşup benım sinirlerimi harap edip, sinirin geçincede benımle hiçbişey yokmuş gibi dalga geçermış gibi konuşursan ben sana nasıl yanasayım yada barışayım yada hemen bişey olmamış gibi davranayım..

raund başlasın bakalım o zaman. sakin ol canım. kıskanlıçta bir süre sonra geçicek geçiyor. öncesinde sevgilim her akşam netten cep tel hesabıma girip o gün kimlere mj attım kimlerle konuştuğumun çetelesini tutardı. şimdi girip baktığı yok. şifremi bile istemiyor o kadar yani. sonradan geçiyor bu huyları.
başakmış yengeçmiş koçmuş. hepsi erkek işte

canım aynı evde yaşamayı bunun gerekliliklerini zamanla öğreniceksiniz oda öğrenicek e benimde az zamanım kaldı ama insan illa yaşamak istiyo işte
takma konuştuklarını sallama sen sinirlendikçe emin ol o keyif alıyo. bak ne diyorum ya en güzel yöntem onun sana davrandığının aynısı sende ona davran

aklı olan evlenmezmiişşşş
bu arada bende evlenme peşindeyim
buaralar aklım yerinde değilken evleneyim dedim.

umarım bu akşam eşin burayı okumuştur kendine bir ders çıkartmıştır ve ona göre davranmayı planlar. en azından ciddi şekilde oturup çözüm arayışında bulunursunuz.

:))kırıcam kıskaçlarını bigün ama neyse,sinek kadar kocam olsun başımda olsun diye bi oyun vardı geçen sene,bizimkı dıyo bak elalem sınek kadar kocaya tamah edıyo sen dua et boğa gibi kocan varr:)bende dıyodum evet hayvanları sevıyorum evde beslemk ıstıyorum ama kastettiğim sen değildin:)yuvarlanıp gidiyortuz işte..
içimi boşaltınca valla rahatladım sinirim geçti geri sevgim arttı,demekkı şu şşekılde onunla konuşabılsem içimi döksem rahatlıycam mutlu mesut yaşıycaz ama işte nerdeeeee

canımcımm ben böyle atıp tutuyorum ama çok keyıflı anlarımız olmuyo degil tabı aynı evde yaşamak cok keyıflı,her sabah öpüp koklayarak uyandıran biri var yanında(tabi senden önce uyanıyosa)her şartta yada başına bişey geldıgınde senı koruyup kollayacak birinin varlıgını bılıyosun ama işte tartısmalar kaçınılmaz.gerçi bizimki yüksek doz,siz sakın bu hale getırmeyın..
bizde şuanda laf sokma yarışı var ben altta kalmamak için o zevk aldıgı için yapıyo bunu sanırım.düşünüyoruz kafa yoruyoruz falan bunun için..yinede allah kımseyi yalnız bırakmasın kocamın gelmesıne son yarım saat kaldı ya özledım galıba.bugün öglende geldı yemege çıktık bende surat sallanıyo tabı,öğleden sonrada tepkımden cekındıgınden heralde aramıyo bulaşmıyo:)yada eve saklıyo:)

aaa ben senı evlı sanmıstım canım evlılık hazırlıgındamısın??
eşimin burayı okuması ımkansız okumasın zaten,niye benı sanal alemlerde çekıştırıyosun diye bi fasıl daha kavga çıkartır.oyuzden hiç gereği yok:)
öpüyorum senı canım cok saol ılgılendıgın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…