canım siz daha kaç günlük evlisiniz bu kadaar kavga edicek ne buluyosunuz
bugünde içim okadar dolu ki,inanın şuan şurda oturup hıçkıra hıçkıra aglayasım var,anlatamadıklarım paylaşamadıklarım içimde biriktikçe boguluyorum.
ortada tek bir sebep olmamasına ragmen sürekli negatıflik sürekli didişmeler atışmalar artık benı cok bunalttı huzurum yok,içimde fırtınalar kopuyo aniden,dengemın bozulmasından korkuyorum,çok bunaldım,baba evine dönsem daha cok yenı evlısın toparlanır diyenler çok olacak biliyorum,eşimin dışarıya yansıttığı muhteşem profilden dolayı belkide biçok insaN BANa inanmayacak,hatta belki beni suçlayacak..
kendımı cok yalnız hissediyorum,hatta çıkmazda hissediyorum,ne yapmam lazım benım,ben nasıl rayına sokarım bu evliliği,bu didişmeleri nasıl bitiririm,birbirimizle yarış yapıyoruz resmen kalp kırmak için,nasıl aşıcam bunları,kendı payıma neler düşer ne yapmalıyım.sanki benım dışımda herkese deger verıyor ama konu ben olunca umursamıyor ve aksıne acı çekmem için elinden geleni yapıyor..
benı sevıp sevmedıgınden bile emın degılım,huysuz adamla nasıl başedılır?
nasıl yola getırırm demıyorum ama en azından kendı huzurumun kaçmaması için ne yapmam gerekır?
kuzum benim yaaabiz ne diyebiliriz ki eşini en iiyi sen tanırsın bir süre belki umursamaz davransan sinirlensen bile sinirlendiğini belli etmesen belki işe yarar vazgeçer baktı sinir edemeyince belki ne biliyim :26:
valla bende bılmıyorum canım ya kafam cok dagınık toparlayamıyorum.şuan aramız kötü degıl ama yaşadıklarım falan aklıma gelıyo süreklı moralım bozuluyo,içimde birikiyo sanrım ve böyle gün yüüzne çıkıyo anıden.şimdi ona dönüp nıye bız bunları yaşıyoruz niye böyle falan desem durup dururken nıye olay cıkartıyosun olurum oyuzden susuyorum ama arada böyle anlatmak paylasmak ıyı gelıyo
bigün mesela diyorum cok güzel davranıcam kocama tatlı dilli olucam sevecen olucam,başlıyorum içimden gelerek adam yemıyo içmiyo benı uyuz edecek bişey buluyo,bi laf ediyo ben dumur oluyorum ya bagırıp cagırıyorum yada uff senle muhattap olmycam deyıp kenara çekılıyorum.ama böyle ciddi bi şekılde gelıp özür dilemek yerine şebeklık yapınca iyice akordum bozuluyo..
kıtap okuyorum gelıyo makas alıp kaçıyo,kapı eşiğinden mandall falan atıyo kafama sırıtıp kaçıyo,koridorda karsılasınca yüzüne bakmadan yürüyorum çelme takıyo yanı daha cok örnegi varr sinir oluyorum çocuk gibi yaaaaaaaa
ben huyumun ona benzemesını ıstemıyorum,ya arkadaslar vallahı bıldıgınız gibi degil,dengesız lafı hep kullanılan bir tabirdir ama ilk defa gerçek anlamda ne oldugunu gördüm.
küçücük ufacık bir kıvılcımla başlayan konuşma karsılıklı itirazlar ve inatlaşmalarla kavgaya dönüşüyo sonrasında birsürü hakaret,şahsımada dahil sonrasında hiçbirşey yokmuş gibi davranmalar ve benden iyi bir yaklaşım gelmeyınce tekrar eden hakaretler aşalamalar,
öyle bir çenesi varki ölü insanı diriltir, o derece beter,dayanamayıp mesela vursam koluna bacagına anında karşılıgı gelır.bayan bi erkege vursa dahi bi erkek bayana vurmamalı bu acizliktir ve bunlar benı düşündükçe dahada bunaltıuyo atlatamıyorum
Benim esimden mi bahsediyorsun yoksa kendininkinden mi anlayamadim, ama eger bir cozum bulursan bana da haber ver. Kufur hakaret olayi ilerki yillarda hizlanarak devam edecektir, deneyimle sabittir. Ilerde bosanmalara da kalkacaksin bu yuzden, ama her seferinde seni caydirmayi da basaracaktir, bir sureligine cici cocuk da olacaktir, ama o kadar.. Sebeklikler bu adamlarin lugatinda "ozur dilemek, gonul almak" anlamindadir. Gecerken celme takmalar, kitap okurken kesme almalar, mandal atmalar, "birak herseyi ben burdayim, bana bak, benimle ilgilen" anlamindadir. Yaslandikca disardaki adamlari elestirmekle kalmayip tanimadiklari insanlara durup dururken genelleme yaparak hakaret etmeye de basliyorlar (Allahtan bunu bir tek sizin duyabileceginiz sekilde yapiyorlar, karsi tarafin haberi yok yani).. Ailelere olan tavir pek degismiyor, siz anlatmazsaniz kimse bilmez icini.. Ama evde didisme kolay kolay bitmiyor.. Kisacasi zor.. Allah sabir versin.
ben huyumun ona benzemesını ıstemıyorum,ya arkadaslar vallahı bıldıgınız gibi degil,dengesız lafı hep kullanılan bir tabirdir ama ilk defa gerçek anlamda ne oldugunu gördüm.
küçücük ufacık bir kıvılcımla başlayan konuşma karsılıklı itirazlar ve inatlaşmalarla kavgaya dönüşüyo sonrasında birsürü hakaret,şahsımada dahil sonrasında hiçbirşey yokmuş gibi davranmalar ve benden iyi bir yaklaşım gelmeyınce tekrar eden hakaretler aşalamalar,
öyle bir çenesi varki ölü insanı diriltir, o derece beter,dayanamayıp mesela vursam koluna bacagına anında karşılıgı gelır.bayan bi erkege vursa dahi bi erkek bayana vurmamalı bu acizliktir ve bunlar benı düşündükçe dahada bunaltıuyo atlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?