Ben bunları gerçekten hak ettim mi?

Minikbirkedi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
145
164
18
28
Merhaba hanımlar konu açmıştım düğüne 15 gün kala terkedildim diye. Bugünde tüm sosyal medya hesaplarından engellenmişim. Üstelik babası baskı yapmış. 25 yaşında bir adamın başında durup resimleri sil her yerden engelle diye. Ben gerçekten bunları hakettim mi? Eski kv'ye üstelik zamanında zerre anlaşamazdım ve kendisinin bir tek davranışı bile hoşuma gitmezdi, beni özlediği ve ağladığı için şiddet uygulamış eski kp kişisi. Saçlarım dökülüyor artık. Kaynaklarım bir anda dökülmeye başladı bende zamanı geldi diye düşündüm. Bugün çıkartırdım. Ama öyle bir dökülme olamaz tamam kaynaktan dolayı da bir olay var ama kaynak takılmayan yerler bile elime gelmeye başladı. Kalbim sanki iki göğsünün ortasına sıkışıyor. Hep yerde oturmak kapı arkalarında oturmak istiyorum sabah 6 7 gibi uyuyorum 10da kalkıyorum. Ben bunları yaşıyorken bu insanlar nasıl bu kadar umursamaz? Annemin baş ağrısı gözlerine vurdu babam kalp spazmı geçirdi. Büyük günah işlemedim kimsenin hakkına girmedim kimseyi umut verip bırakmadım. Tamam imtihan oluyorum ama, zaten zamanında aile sorunları maddi sıkıntılar vs derken yeterince imtihan olmuş biri olarak yine mi beni buldu? Keşke diyorum bir kez arasa pişmanım dese, içim rahatlasa. Bizde düştük bizde kaybettik deseler. Bugün eski nişanlıma babasından korkup böyle yaptığı için biraz sivri dillice bir mesaj attım. Beni engellemiş ordanda. Ama aradan 1 saat geçmeden bende ekli olmayan bir arkadaşında profilime bakmış. Bu adam ne yapmaya çalışıyor?

Adamın ne yapmaya çalıştığını sorgulamayı bıraktığın zaman iyileşeceksin...

Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş.. Sen de demek ki bunu kaldıracak güce sahipsin..

Yolun acık olsun hep mutlu olursun umarım

Sizi düğüne iki hafta kalan adamın sosyal medyadan engellemesine mi şaşırıyorsunuz? Babasının yaptırdığını annesinin ağladığını filan nereden biliyorsunuz kim size bunları anlatıyorsa susturun ondan ailesinden haber almayın artık ne önemi var ki. Ayrıca sosyal medyadan sizin hala engellememiş olmanız asıl şaşırtıcı olan

Gerek duymadım ve açıkçası benden sonra düşeceği durumu merak ettim.

Sizden sonrası sizi ilgilendirmez ki. Sizden öncesi nasıl ilgilendirmiyor sizden sonrasında da ilgilendirmemeli.
Ister zil takıp oynar, ister alkolik olur kederinden.
Sanki üzülse sevinecek içiniz rahatlayacak gibi hissediyorsunuz belki ama geçmez.
Benden sonra o ne olur diye eski nişanlınız sizi nasil düşünmediyse siz de aynısını yapın, mesaj atmak asrın hatası olmuş, yapmayın etmeyin...

Neden ayrıldınız bilmiyorum ama çok üzüldüm yazdıklarına. Geldi mi üst üste geliyor. Resmen “Bunda yıkılmadın mı ? Al o zaman şimdi bunu” diyor sanki hayat.
Kalbinin sızısını hissedemeyiz ama tahmin ediyorum ki dayanacak gibi değil . Hatta fiziksel acıya dönüştü bile belki.İnşallah en yakın zamanda ferahlarsın,diner tüm sızıların. Babana ve annene acil şifa diliyorum, sana da bol mutluluk ve tabi sağlık.

Sizin düşünceniz bu. Benim için tamda benden sonrası ve öncesi önemli. Sonrasında en azından birkaç aylık bir sessizlik bekledim ondan. Eğer gerçekten öne sürdüğü sebeplerse ve bana seni seviyorum diyerek bende ayrıldıysa doğru mu bilmek istedim.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah rabbim bir gün çok çektin şimdi mutluluk sırası sende diyecek..

Düğüne 15 gün kala hangi gerekçeyle bıraktı sizi?
1 senedir süren tartışmalarımız, benim her şeye sinirleniyor oluşum, ona göre ailemin beyaz eşyaları alması gerektiği, insanları boşvermek yerine tartışmayı tercih ediyormuşum, ona göre o söylese bile ben susmalı alttan almalıymışım hep karşılık veriyormuşum ve son olarak vurdulu kırdılı koltuk yırtmalı buzdolabı kırmalı bol bağrışlı tartışmamız.

Peki ayrıldıktan sonra bir anlamı var mı?
Severek ayrılmak nedir yahu? 15 gün kalmış herşey hazırken bırakmış insafsız birisinden söz ediyoruz, kendinizi kandırmayın hala içinizde onu korumaya çalışıyorsunuz.
Terbiyesiz adamin teki kusura bakmayın hiç, içinizde bitirin bakmayın ölmüş gibi düşünün.
Tabii iyileşmek istiyorsanız, kendinize eziyet ettiğinizin farkinda degilsiniz su anda

Korkmuyorum vicdansız merhametsiz bir insan kendisi. Hatta insan vasfi uygun mu onu bile bilmiyorum. Ama insan merak ediyor işte. Ne yapacak, nereye gidecek, biri olacak mı.. Hep aklımda bu sorular. Kendime engel olamıyorum

Annemin baş ağrısı gözlerine vurdu babam kalp spazmı geçirdi.
Bence düşünmen gereken tek şey anne ve babanın sağlığı.. babana birşey olsa napardin?

Yirmi beş yaşına gelmiş adam ipini başkasına tutturuyorsa ondan bir nane olmaz ,koca hiç olmaz . Evlendikten sonra da anam babam diye diye başına bela olacaktı. Ucuz atlatmışsın boşver ..

Canım benim ben düğünüme bir gün kala yaşadım böle bi kavga ve o gece bırakıp gitmediğime o kadar çok pişman oldum ki (her defasında kendini öldürmekle tehdit etti)sonrasında 6 ay evli kalabildim ve 3 yıl boşanma davam sürdü.Sen çok şanslısın bak ilk başta bi psikiyatra git o kalbinin sıkışması filan baş edilecek birşey değil ben biliyorum 7 yıl biteli ama piskolojik etkileri sürüyor en ufak bi olayda Darma dağın oluyorum.destek şart!Ve kesinlikle ondan haber alma hiçbirşekilde muhatap olma yoksa atlatamassın.Neden diye sakın sorma çok derinlere inersin ve bu seni daha çok yaralar

Zaten her haber aldığımda kendimce bir şeyler kuruyorum kafamda bir şeylere inanıyorum inanmak istiyorum. Türlü türlü senaryolar her defasında. Bir cümleden kaç anlam çıkarıoabilirse 10 kat fazlasını çıkarıyorum. Pazartesi günü randevum var ama ne diyeceğim nasıl anlatacağım bilmiyorum tarif edemiyorum ne hissettiğimi.

Korkmuyorum vicdansız merhametsiz bir insan kendisi. Hatta insan vasfi uygun mu onu bile bilmiyorum. Ama insan merak ediyor işte. Ne yapacak, nereye gidecek, biri olacak mı.. Hep aklımda bu sorular. Kendime engel olamıyorum
Başka şeylerle meşgul olmaya çalışın.
Mesela babası ayırdı o aslında seviyordu beni diye düşünmeyin.Gerçekçi olun.
Evlensek daha kötü olabilirdi, gerçek yüzünü görmem iyi oldu deyin.
Çalışıyorsanız kendinizi işinize verin, farklı alanlarda başarı elde edin, odak noktanızı değiştirin.
Yazık değil mi saçlarınıza? Değer mi anneciginizin babaciginizin sagligindan olmasina elin sumuklusu için?
Biliyorum çok zor ama siz ailenizin yanında güçlü olup kurtuldum derseniz onlar da rahatlar. Onlar o küfürbaz vurdulu kırdılı kavga eden adam gittti diye değil, biricik kızları üzülüyor diye üzülüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…