Merhaba hanımlar konu açmıştım düğüne 15 gün kala terkedildim diye. Bugünde tüm sosyal medya hesaplarından engellenmişim. Üstelik babası baskı yapmış. 25 yaşında bir adamın başında durup resimleri sil her yerden engelle diye. Ben gerçekten bunları hakettim mi? Eski kv'ye üstelik zamanında zerre anlaşamazdım ve kendisinin bir tek davranışı bile hoşuma gitmezdi, beni özlediği ve ağladığı için şiddet uygulamış eski kp kişisi. Saçlarım dökülüyor artık. Kaynaklarım bir anda dökülmeye başladı bende zamanı geldi diye düşündüm. Bugün çıkartırdım. Ama öyle bir dökülme olamaz tamam kaynaktan dolayı da bir olay var ama kaynak takılmayan yerler bile elime gelmeye başladı. Kalbim sanki iki göğsünün ortasına sıkışıyor. Hep yerde oturmak kapı arkalarında oturmak istiyorum sabah 6 7 gibi uyuyorum 10da kalkıyorum. Ben bunları yaşıyorken bu insanlar nasıl bu kadar umursamaz? Annemin baş ağrısı gözlerine vurdu babam kalp spazmı geçirdi. Büyük günah işlemedim kimsenin hakkına girmedim kimseyi umut verip bırakmadım. Tamam imtihan oluyorum ama, zaten zamanında aile sorunları maddi sıkıntılar vs derken yeterince imtihan olmuş biri olarak yine mi beni buldu? Keşke diyorum bir kez arasa pişmanım dese, içim rahatlasa. Bizde düştük bizde kaybettik deseler. Bugün eski nişanlıma babasından korkup böyle yaptığı için biraz sivri dillice bir mesaj attım. Beni engellemiş ordanda. Ama aradan 1 saat geçmeden bende ekli olmayan bir arkadaşında profilime bakmış. Bu adam ne yapmaya çalışıyor?