- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
- #21
onu tahmin ettim de arkadasinin degil de onun baktigini nereden anladiniz? belki arkadasi aranizdaki durumu biliyor ve bakiyor? merak yani?Hikâye attığımız bir sosyal medya ağı var, orada kimlerin baktığını görebiliyoruz ya oradan gördüm.
Sanmıyorum pek öyle şeylerle uğraşacak bir insan değilonu tahmin ettim de arkadasinin degil de onun baktigini nereden anladiniz? belki arkadasi aranizdaki durumu biliyor ve bakiyor? merak yani?
Ömrünü böyle mi tüketmek istiyordun? Kavga gürültü üzüntü... ailen daha çok yıpranırdı. Onu takip etme, iyi olmak için bir şeyler yap. Kurs-gezi vs. Laf getirenleri çıkar hayatından.1 senedir süren tartışmalarımız, benim her şeye sinirleniyor oluşum, ona göre ailemin beyaz eşyaları alması gerektiği, insanları boşvermek yerine tartışmayı tercih ediyormuşum, ona göre o söylese bile ben susmalı alttan almalıymışım hep karşılık veriyormuşum ve son olarak vurdulu kırdılı koltuk yırtmalı buzdolabı kırmalı bol bağrışlı tartışmamız.
:)))) sz bence kapatin bu mevzuyu onunuze bakin. gecmise bakip herseyden mana cikarmayin. aciyi azatmaktan baska bi işe yaramazSanmıyorum pek öyle şeylerle uğraşacak bir insan değil
Adamı sorgulamayi bırakta asıl sen ne yapmaya çalışıyorsun?? Bitmiş olan bi ilişkinin ardından ne diye sivri dilli mesaj atarsin?? Adama babası resim sildiriyor başında durup ve şiddet uygulanıyor seni ozledigi için sense halaa kalkip ahlayip vahlayip üzülüyorsun yetmiyo mesaj atiyorsun .. yaa arkamda durabilicek bir arkandan değilmiş anne baba lafiyla hareket eden biriymis ÇOK ŞÜKÜR RABBİME ben evlenmeden o imzayı atmadan gerçek yüzlerini gördüm deyip el acıp dua etmiyorken bu aglamalar kahretmeler nedir yaa bir kendinize gelin bir silkelenin sizden onemlı değerli kimse varmı bu dünyada ? Farkindamisiniz anne ve babanızın Bu durumdan ve sizin bu halinizden nasil etkilendiginden ?? Yapmayın bunu kendinize ve ailenize allah aşkına. . GERÇEKTEN SANSLİYİM DİYİN GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRDÜĞÜNÜZ İÇİNMerhaba hanımlar konu açmıştım düğüne 15 gün kala terkedildim diye. Bugünde tüm sosyal medya hesaplarından engellenmişim. Üstelik babası baskı yapmış. 25 yaşında bir adamın başında durup resimleri sil her yerden engelle diye. Ben gerçekten bunları hakettim mi? Eski kv'ye üstelik zamanında zerre anlaşamazdım ve kendisinin bir tek davranışı bile hoşuma gitmezdi, beni özlediği ve ağladığı için şiddet uygulamış eski kp kişisi. Saçlarım dökülüyor artık. Kaynaklarım bir anda dökülmeye başladı bende zamanı geldi diye düşündüm. Bugün çıkartırdım. Ama öyle bir dökülme olamaz tamam kaynaktan dolayı da bir olay var ama kaynak takılmayan yerler bile elime gelmeye başladı. Kalbim sanki iki göğsünün ortasına sıkışıyor. Hep yerde oturmak kapı arkalarında oturmak istiyorum sabah 6 7 gibi uyuyorum 10da kalkıyorum. Ben bunları yaşıyorken bu insanlar nasıl bu kadar umursamaz? Annemin baş ağrısı gözlerine vurdu babam kalp spazmı geçirdi. Büyük günah işlemedim kimsenin hakkına girmedim kimseyi umut verip bırakmadım. Tamam imtihan oluyorum ama, zaten zamanında aile sorunları maddi sıkıntılar vs derken yeterince imtihan olmuş biri olarak yine mi beni buldu? Keşke diyorum bir kez arasa pişmanım dese, içim rahatlasa. Bizde düştük bizde kaybettik deseler. Bugün eski nişanlıma babasından korkup böyle yaptığı için biraz sivri dillice bir mesaj attım. Beni engellemiş ordanda. Ama aradan 1 saat geçmeden bende ekli olmayan bir arkadaşında profilime bakmış. Bu adam ne yapmaya çalışıyor?
1 senedir süren tartışmalarımız, benim her şeye sinirleniyor oluşum, ona göre ailemin beyaz eşyaları alması gerektiği, insanları boşvermek yerine tartışmayı tercih ediyormuşum, ona göre o söylese bile ben susmalı alttan almalıymışım hep karşılık veriyormuşum ve son olarak vurdulu kırdılı koltuk yırtmalı buzdolabı kırmalı bol bağrışlı tartışmamız.
Bir dizi vardı cnbc-e'de (one tree hill olabilir). Teee on yıl önce falan. Adam hayatındaki iki kadına da; 'su an havaalanındayim,seninle yeni bir hayata başlamak istiyorum. kabul ediyorsan gel' gibi bir mesaj atıyordu. Kim gelirse onunla gitmek üzere..Acısı zamanla geçiyor, hafifliyorsunuz ama merak hiç geçmiyor. Yani ben de geçmedi.
Eski erkek arkadaşımla ayrıldığımızda o kadar kötüydüm ki. Ama geçiyormuş hepsi. En çok da boşa harcadığın zamanına üzülüyorsun sonradan.
Sizi terkeden biri için kendimizi yiyip bitirmeyin. Ya evlendikten sonra terketseydi?? Ya evlenip mutsuz etseydi? Evlendiğinize evleneceğinize pişman etseydi?
Eski erkek arkadaşım evlenme teklif etmişti saçma sapan bir şekilde görüntülü konuşma yaparken. Sürekli küs-barış olmaktan bıktığım için ve evlenince düzeliriz diye umarak kabul etmiştim bu özensiz, duygusuz şekilde yaptığı teklifi. Sonra tekrar aramadı. Ben aradım bir kaç sefer telefonu açmadı. Sonra hiç konuşmadık. Günler sonra mesaj attım. “Evlenme teklifini kabul ettirip sonra bırakmak için mi teklif etmiştin?” gibisinden bir mesajdı. Şu cevabı gönderdi: “Mutlu olacağımıza inanmıyorum artık” Bir de bu olaydan çok kısa bir süre sonra nişanlandığını öğrendim. Yaklaşık 1-2 ay sonraydı sanırım. Muhtemelen benimle görüşürken o kızla da görüşüyordu.
Şu an iyiki diyorum, iyiki terketmiş. Yoksa ben o cesareti gösterip onu bırakamazdım ve ömür boyu mutsuz olurdum belki de. Sağolsun. Ama insan gibi bitirseydi diyorum sadece. Arayıp konuşsaydı.
Evlenmeden önce melek gibi olan ve her konuda anlaşabildiğim eşim bile evlilikten sonra bu kadar değişebiliyorsa iyiki o beni bırakmış diyorum.
Siz de iyiki diyeceksiniz ileride. Sabır.
İyiki de öyle yapmış. “Şöyle yapsaydım mutlu olabilirdik” gibisinden içimde en ufak bir pişmanlık bırakmadı sağolsun. Elimden geleni yaptım değmeyecek biri için.Bir dizi vardı cnbc-e'de (one tree hill olabilir). Teee on yıl önce falan. Adam hayatındaki iki kadına da; 'su an havaalanındayim,seninle yeni bir hayata başlamak istiyorum. kabul ediyorsan gel' gibi bir mesaj atıyordu. Kim gelirse onunla gitmek üzere..
Sizinki de iki kişiye de aynı şeyi söylemiş, en çok sevinenle evlenmiş herhalde
Dangalak ya... Allah'ından bulsun
asıl sorununuz bu işte. sorunları sürdüren sebep.Zaten her haber aldığımda kendimce bir şeyler kuruyorum kafamda bir şeylere inanıyorum inanmak istiyorum. Türlü türlü senaryolar her defasında. Bir cümleden kaç anlam çıkarıoabilirse 10 kat fazlasını çıkarıyorum. Pazartesi günü randevum var ama ne diyeceğim nasıl anlatacağım bilmiyorum tarif edemiyorum ne hissettiğimi.
Ömür biter, imtihan ancak o zaman biter. Sabrı elden bırakmayın lütfen . artık şöyle yaptı sonra böyle yaptı şeklinde parçaları birleştirmeyi bırakın. Bu iş bitti. Barışsanız bile bu aile, en azından kp eski nişanlınız onlara bu kadar düşkünken, size huzur vermez.. Hangi profilden bakarsa baksın, ister engellesin ister engellemesin. O da unutacak siz de unutacaksınız. Her hareketine anlam yüklemeyin. Hayal kırıklığı yaşamanızı istememMerhaba hanımlar konu açmıştım düğüne 15 gün kala terkedildim diye. Bugünde tüm sosyal medya hesaplarından engellenmişim. Üstelik babası baskı yapmış. 25 yaşında bir adamın başında durup resimleri sil her yerden engelle diye. Ben gerçekten bunları hakettim mi? Eski kv'ye üstelik zamanında zerre anlaşamazdım ve kendisinin bir tek davranışı bile hoşuma gitmezdi, beni özlediği ve ağladığı için şiddet uygulamış eski kp kişisi. Saçlarım dökülüyor artık. Kaynaklarım bir anda dökülmeye başladı bende zamanı geldi diye düşündüm. Bugün çıkartırdım. Ama öyle bir dökülme olamaz tamam kaynaktan dolayı da bir olay var ama kaynak takılmayan yerler bile elime gelmeye başladı. Kalbim sanki iki göğsünün ortasına sıkışıyor. Hep yerde oturmak kapı arkalarında oturmak istiyorum sabah 6 7 gibi uyuyorum 10da kalkıyorum. Ben bunları yaşıyorken bu insanlar nasıl bu kadar umursamaz? Annemin baş ağrısı gözlerine vurdu babam kalp spazmı geçirdi. Büyük günah işlemedim kimsenin hakkına girmedim kimseyi umut verip bırakmadım. Tamam imtihan oluyorum ama, zaten zamanında aile sorunları maddi sıkıntılar vs derken yeterince imtihan olmuş biri olarak yine mi beni buldu? Keşke diyorum bir kez arasa pişmanım dese, içim rahatlasa. Bizde düştük bizde kaybettik deseler. Bugün eski nişanlıma babasından korkup böyle yaptığı için biraz sivri dillice bir mesaj attım. Beni engellemiş ordanda. Ama aradan 1 saat geçmeden bende ekli olmayan bir arkadaşında profilime bakmış. Bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Madem öyle önüne bak ister engellesin ister engeli kaldırsın umrunda olmasın mesaj felanda atma bir anda sil hayatindanMerhaba hanımlar konu açmıştım düğüne 15 gün kala terkedildim diye. Bugünde tüm sosyal medya hesaplarından engellenmişim. Üstelik babası baskı yapmış. 25 yaşında bir adamın başında durup resimleri sil her yerden engelle diye. Ben gerçekten bunları hakettim mi? Eski kv'ye üstelik zamanında zerre anlaşamazdım ve kendisinin bir tek davranışı bile hoşuma gitmezdi, beni özlediği ve ağladığı için şiddet uygulamış eski kp kişisi. Saçlarım dökülüyor artık. Kaynaklarım bir anda dökülmeye başladı bende zamanı geldi diye düşündüm. Bugün çıkartırdım. Ama öyle bir dökülme olamaz tamam kaynaktan dolayı da bir olay var ama kaynak takılmayan yerler bile elime gelmeye başladı. Kalbim sanki iki göğsünün ortasına sıkışıyor. Hep yerde oturmak kapı arkalarında oturmak istiyorum sabah 6 7 gibi uyuyorum 10da kalkıyorum. Ben bunları yaşıyorken bu insanlar nasıl bu kadar umursamaz? Annemin baş ağrısı gözlerine vurdu babam kalp spazmı geçirdi. Büyük günah işlemedim kimsenin hakkına girmedim kimseyi umut verip bırakmadım. Tamam imtihan oluyorum ama, zaten zamanında aile sorunları maddi sıkıntılar vs derken yeterince imtihan olmuş biri olarak yine mi beni buldu? Keşke diyorum bir kez arasa pişmanım dese, içim rahatlasa. Bizde düştük bizde kaybettik deseler. Bugün eski nişanlıma babasından korkup böyle yaptığı için biraz sivri dillice bir mesaj attım. Beni engellemiş ordanda. Ama aradan 1 saat geçmeden bende ekli olmayan bir arkadaşında profilime bakmış. Bu adam ne yapmaya çalışıyor?
1 senedir süren tartışmalarımız, benim her şeye sinirleniyor oluşum, ona göre ailemin beyaz eşyaları alması gerektiği, insanları boşvermek yerine tartışmayı tercih ediyormuşum, ona göre o söylese bile ben susmalı alttan almalıymışım hep karşılık veriyormuşum ve son olarak vurdulu kırdılı koltuk yırtmalı buzdolabı kırmalı bol bağrışlı tartışmamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?