ben bunu kendime nasl yaptm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eflim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

eflim

Ziyaretçi
artık bu adamla evli olduğum için kendimden utanıyorum kızıyorum bu kötülüğü kendime nasıl yaptım diye eşimle sürekli sorun yaşıyorum ve bu sorunlar bitmek bilmiyor hakarete küfüre ve şiddete maruz kalıyorum evliliğimizle birlikte başladı sorunlar çocuk yapmak istemedim bu yüzden sonra karar aldık bir sene ilişkimizi düzeltmek için kısmen başarılı olduk ve bir bebeğimiz oldu ve tekrar başladı herşey hakaretin küfürün biri bin para en son dün çok şiddetli bir dayak yedim utanıyorum söylemeye ama malesef öyle artık nefret ediyorum çok severek evlendiğim adamdan tiksiniyorum ayrılmak istiyorum ama bebeğim ona kıyamıyorum maddi özgürlüğüm var ama bebeğim babasından uzak büyüsün istemiyorum aslında biliyorum ki bu şiddet dolu ortam bebeğim için çok zararlı onun sağlığı ve psikolojisi için çok zararlı zannedersem bebğim için en hayırlısı bu ayrılmak o herşeyden önce aslında yine o iğrenç insan bebğim için katlanıyorum ama bıçak kemiğe dayandı artık kendime ve bebğime bunu yapmak istemiyorum onun için anne ve babyla mutsuz bir ortamda büyümesi sadece annesiyle daha huzurlu bir ortamda büyümesi daha hayırlı sadece eşim olsa aileside var bu büyük sorunların arasında daha önce açmıştım konusunu kısacası her yönden kuşatıldım bu kadar sabırlı olmak anneliğin verdiği bişey sanırım yoksa asla katlanmazdım ama daha fazla katlanamayacağımıda biliyorum
fikirlerinize ihtiyacım var paylaşırsanız sevinirim

ne olursa olsun dayak atan kocanın kadınına saygısı yoktur

saygının olmadığı yerde sevgide yoktur.

çocuğunun annesine el kaldırabilecek kadar yüreksiz bir koca..

beklemeye değer mi szice?

peki hanımefendi böyle bi adamdan neden bi bebek sahibi oldunuz?

onunda sizin kadar üzülmesi için mi?

bebek düzelttimi aranızdaki sorunu yapmayın ne olur hanımlar yapmayın ya...

yazık o günahsızlara......

sorunlarınızı onların sırtınada yük edemezsiniz buna hakkınız yok....

Son düzenleme:
bitanem benim ya,üzülme,ayrıl demek zor,ama şu durumda sürdürmeye çalış demek daha zor,bir çoçuğun huzurlu bir ortamda büyümesi çok önemli,yarın öbür gün biraz büyüdüğü zaman bebeğinede şiddet uygulamayaçağı ne malum?çok önemli bir karar ama bu kadar çok eziyet görüyorsan bençe kalma orda,bebeğinin sağlıklı bir anneye ihtiyaçı var,ya aldığın darbeler sonunda sana bişey olursa sonra ne olaçak çoçuğuna?hasta ruhlu bir adamla evlisin demek ki!

gideçek yerin varmı?ailen falan sana desteklermi?

tatlım çok üzülüdüm yaşadığın duruma ama dünyaya gelenin başına herşey geliyor...ailenin haberi warmı peki bu yaşananlardan?

Siddetli, kufurlu bir evliligin duzelecegini hiç sanmiyorum.
Keske çocuk için biraz daha bekleseydiniz...
ama olmus bir kere..Allah çocugunuza uzun omurler versin.
Maddi açidan ozgursun, aileniz varmi bilmiyorum
Bence hiç dusunmeyin...El kadiran adam yine yapacaktir. Bebeginizi boyle bir ortamda buyutmeyin
Tabi yinede son karar sizin.

bence hem kendin hem de çocuğun için bu sağlıksız ortamdan uzaklaşmalısın.

bebeğinizi sürekli böyle bir adamla büyüteceğinize, ondan biraz daha uzak kalarak sağlıklı bir ortamda büyütmenizi öneririm. Sonuçta siz boşanacaksınız, eğer eşliniz adam gibi biriyse yavrusuyla ilgilenecektir..

ben bebğim için çok bekledim 4 sene bekledim sonra karar aldık 1 yıl çok yolunda gitti sayılır artık bişeylerin düzeldiğine inandım ve bebek yapmaya karar verdim ve bebğim oldu ama malesef bebğimle birlikte eski geriye döndü ailem sonuna kadar destekçim Allah onlardan razı olsun en son 3 ay önce evden ayrıldım ve ailem kesinlikle boşanmamı istedi eşim çok yalvardı sonra ailemle hem fikir son kez denemeye karar verdim birde bebğim vardı belki ders olmuştur dedim ama olmamış her olaydan sonra göz yaşı ben bir hayvanım sana kendimi affettiricem yapma falan ama ben artık inanmıyorum ah ediyorum eşim şimdi yurtdışında yani dün gitmeden önce son dayağını attı ve gitti dönmesini bile istemiyorum bende bitti artık yüzünü bile görmek istemiyorum ama bebeğim akşamları babasını görünce sevinçten çığlık atıyor şımarıyor omzuna başını yaslıyor onun konuşalarını dinliyor onun o hallerini görünce aldığım bütün kararları hep sonraya erteliyorum bebğim için duygularım elvermiyor ama mantığım onun böyle bir ortamda büyümesini istemiyor
bende çok yıprandım kimseyle konuşamıyorum sürekli mutsuzluk insanı agresif içine kapanık bir hale getiriyor çevremde dostum kalmıyor açılamıyorum güvenemiyorum insan bir zaman sonra kendinde arıyor herşeyi ama değil biliyorum çünkü önce böyle değildim mutluydum dışa dönük heyecanlı bir insandım şimdi ise sadece ailesiyle görüşen içine kapanık bir insanım
gerçekten çok zor

yapmayın allah aşkına!! dayak yemeyi nasıl içinize sindireceksiniz? şimdiye kadar ayrılmadığınız tavrınızı koymadığınız için eşiniz buna devam edebiliyor. şiddetin ,küfrün olduğu ortamda nasıl sağlıklı bir bebek yetiştirmeyi düşünüyorsunuz ki?
bebeğinizi düşünüyorsanız derhal bu saçmalığa bir son verin. katlanmayın lütfen.
siz değerlisiniz şiddeti haketmiyorsunuz kimsenin size şiddet uygulamaya hakkı yok!!!!

Utanmaz adam
yavrusunun annesine el kaldiriyor
çok iyi anliyorum seni, ve çok guzel anlatmissin olayi
tabiki yavruna aciyorsundur fakat degismez bu adam
yine yapacak
ya birde bebegine yaparsa biraz daha buyunce ? ya yavrun bu dayaklara sahit olursa ?
sana el kaldiran bir hayvanla (kusura bakma) tekrar ayni yastiga bas koyabilirmisin ?
çok iyi dusun
herseyden once Kendini dusun. Kendini.

canim ne yapman getrektigini ilk mesajinda yazmissin zaten
bebeginin anne babayla siddet icinde büyümesinden annesiyle huzurlu büyümesi cok mantikli
allah yardimcin olsun
elleri kirilasi aciz insan
suan icimden ettigim küfürleri yazmayi cok isterdim

canım bence bu kadar kötü bir ortamda büyümesindense babasız büyümesi daha hayırlı olur yarın öbürgün aynı şeyi çocuğuna yapmayacağını nerden biliyorsunkii..anlamadım bu erkeklerin derdi nedir güçleri ancak biz kadınlara yetiyor..Allah sana yardım etsin canım bol bol sabırlar versin..

ben çocuğu için dayak yiyerek, eziyet çekerek devam ettirilen evliliğin çocuğua hiçbir faydası olduğu inanmıyorum. aksine çocukta rol model aile maalesef ki siz oluyorsunuz..

iy o zaman, siz şimdi çocuğunuz için dayak yiyin, hayati tehliskesi yüksek bir evliliği devam ettirin.
sanıyor musunuz ki evladınız 15-16 yaşına geldiğinde size yediğiniz dayaklar içn teşekkür edecek..
sanıyor mıusunuz ki karşınıza geçip "iyi ki bu adamı çekmişsin, iyi ki o kadar eziyet çekmişsin beni bu babadan mahrum etmemişsin" diyecek..

çektiğiniz eziyetle kalacaksınız..

bu gibi olayların yaşanmamasını dilerim tabiki ama
ben eğer kadının ekonomik özgürlüğü varsa
çokda üzülmüyorum
çünkü yeni ve güzel bir hayata başlayabilirsin.
kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin
evililik kadar atrılıkta hak.
allah yeni yaşamınızda yanınızda olsun.
hakkınızda hayırlısı
yolunuz açık olsun.

çocuğun için birşeyleri erteliyorsun .ama çocuk herşeyin bilincine varınca ne yapacaksın iyi bir birey olması için o çocuğun aile içi huzurunda büyük bir önemi var
bu adam nasıl olurda çocuğunun annesine eşine el kaldırabilir .akşam çocuğunun omzuna yaslanması babaya çığlık atıp sevinmesi seni yumuşatıyor ama böyle bir adam bunu hak ediyormu .ailen seni kabul ediyorsa ailenin yanına gidersin iş bulursun çocuğunuda büyütürsün

bak cnm benım tabııkı anne olarak cocugunu annne ve babanın bır oldugu bı ortamda huzurlu mutlu buyutmek ıstıosun her anne ole ıster elbet ama bak gıtmeden once son dayagını attı dıosun bu cok acı bı durum smdı acıkca knuscam senle bende zamn zamn yasadım bu sorunları ama bı kere el kaldıran adam herzmn alıskanlık halıne getrrır cocugun buyudu yarn onada yapmazmı yapar senı onun onunde dovmezmı dover hep bagırıp cagırarak ccocugunu korkutmazmı korkutur cocuk babadan hep korkarak yasar onu ocu gıbı gorur sıddetı gordugunde sıddete egılımlı bı ınsan olur okulda arkadaslarıyla problem cıkarır ıcıne kapanık olur bunları dusun erken davran ayrıl bu bole surup gıdecegınıe ak dınle benı bu anlattıklarım cıkacak ayrıl cocuguna ıyı bı gelecek sagla o baba ıse gercekten zaten aynı evın ıcınde olmadanda ılgılenr sunu hıc bızamn untma cocugun babadan cok anneye ıhtıyacı vardr bende cocuklugumda yasdm bunları annem bosanmk ıstedı babam cnm cıcım dıe gerı dondrdu hepasagıladı dovdugunu hıc gormedm ama sankı sokaktakı kopekms gıbı davranıodu kıymet vermıodu annneme da cok baglıydım babamdn korktm hep sevmedm annem kadar ve sımdı hangı noktadayz blıonmu annem oldu:1no2:kardesler dagıldık babam 8 ay snra baskasıyla evlendı benı ıntıhara kadar surukledı psıkoljk baskılar yaptı allahtn esmle tanıstm o kurtardı benı bunları yasmasn kımse yasadklarm ders oldun affetme ayrıl ve cocugna ada kendını allah yardmcn olsun kardesm:çok üzgünüm:

maddi imkanım var demişsin
bence 1 saniye bile durma
cocuğun böyle kavgalı ortamda büyüceğine
seninle huzurlu ortamda büyüsün
daha sağlıklı

canım maddı ımkanım var dıyorsun
o zaman bekleme daha fazla
ne kadar cabuk olursa sende o kadar az uzulursun
ısın ıcınde dayak var hakaret varr (ellerı kırılsınnnn)
sadece bebegın ıcın degıl sende huzurlu rahat bır ortamda yasamayı hakedıyorsun
Allah yardımcınız olsun

ailen destekçim demişsin maddi imaknım var demişsin ...kendini hırpalama artık !seni iyi olmadığın bir ortam da çocuğunun huzurlu olmasını bekleyemezsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…