ben bunu kendime nasl yaptm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eflim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok haklısınız devam ettirilmemesi gereken bir evlilik inanın bana bu evliliği devam ettirmek için kendime bahanelerde üretmiyorum iyi kaliteli bir iş yerinde işsiz kalma korkusu yaşamadan çalışıyorum ailem her koşulda yanımda bugüne kadar olduğu gibi çevremde kendine güvenen böyle kahırları çekmeyecek bir insan olarak tanınıyorum aileciliğimde feministliğimde aynı ölçüde dengede ama malesef geldiğim nokta böyle aciz bir durum kendime kızıyorum neyi bekliyorum diye ikilem yaşıyorum ilerde arkadaşları beraber olan anne ve babalarından bahsederken yavrumun boynunu bükmesinden korkuyorum onlar büyükler kadar güçlü olamıyor yani her iki durumuda düşünüyorum hangisinden yavrum daha az hırpalanır, psikolojisi daha az yarayla kurtulur bunları hesap etmeye çalışıyorum buyüzden fikirlerinize ihtiyacım var ve haklısınız ki bana bişey olursa gördüğüm şiddet esnasında bu yavrum için daha vahim bir durum olacak

şuan o kadar üzüldüm ki. dayak yemek ne acı birşeydir bu eşiniz, sevdiğiniz, çocuğunuzun babasından hemdeeee.öncelikle,, sizi yargılayamam niye bile bile bu adamdan çocuk yaptın diye. insanlara bi şans verilir sizde öle yapmışsınız.bi çocuk var ortada küçücük şuan hiçbişeyin farkında değil sizin dayak yediğinizin ama onun önüne gülerek çıktığınıızn.şimdi hiçbişeyin farkında değil.ama şimdi bebeğiniz için sabretseniz bile ilerde sizi ,babayı ,dayakları,mutsuzluğu görecek.şimdi hiçbişeyin farkında değilken ,yapacağınızı yapın derim .herşeye alışacaktır ama dayağa yiyen bi anneyi görmeye hiçbizaman alışamayacaktır.aksi taktirde bu evliliğe çocuğunuz için devam ederseniz onu travmalara itmiş olcaksınız. ikisindede çocuk alışmakta zorlanacak ama dayak yiyen bi anne görmeyeck en azından ...babaya da nefret duymayacak,,sizede acımayacak .inşallah herşey yoluna girer bebeğiniz sağlıklı bi ortamda büyür..

canim cok uzuldum bende esimle cok sorunlar yasadim fakat dayak olayi hic gerceklesmedi.buna izin vermemelisin, o adama yaziklar olsun cocugunun annesine el kadirabiliyor, hicmi ici sizlamiyor hicmi yureyi acimiyor pismanlik duymuyormu hic? yaptigin yemegi nasil yiyebiliyor utuledigin yikadigin elbiseyi nasil giyebiliyor? herseyden onemlisi yuzune nasil bakabiliyor yatagina nasil yatabiliyor aklim almiyor gercekten. cocuguna lazim olan sensin canim, sana lazim olanda yine sensin......

eşiniz aklını başına almayacak gibiyse yazık size de bebeginize de, "anne ve babyla mutsuz bir ortamda büyümesi sadece annesiyle daha huzurlu bir ortamda büyümesi daha hayırlı " bende aynı kanıdayım. :bbo:

"acıyacak yavrum annesine acıyacak" buna katlanamam onun bana acıması benim canımı çok acıtır kendime saygımı kaybederim haklısınız ne bebeğime ne de kendime bunu yapamam diyorum ya şimdi bile utanıyorum dayak yediğimi yazmaya aslında kendimden de utanıyorum bu kadar aciz bir duruma hiç düşmemiştim çocuğumunda ilerde beni aciz görmesini kendime yediremem

Bence bitirin, zaten sizde kafanızda bitirmişsiniz bir sevgi filan kalır mı böyle adama? Bebek açısından düşünmeyin, gerçekten böyle bir ortamda büyümesi onun kişiliğini, hayata bakışını çok çok etkiler inanın. Lütfen böyle bir ailede büyütmeyin onu...

:teselli:şu durumda birçok arkadaştan daha şanslısın.birçok kişinin ailesi bu durumda kimseyi desteklemez.bende kesinlikle katlanma diyenlerdenim.böyle bir saygısızlık aşağılama seviyesizlik yok.elşin olacak adam o melek gibi yavruyu düşünüyormu bunları yaparken.bensiz kalacak diye bir endişesi varmı yani.hayır yokkkkk....bence fırsat bu.alabildiklerini al ve dava aç.hatta bak daha dün dedin git bir rapor al.mahkeme direkt boşar tazminat davası dahi açabilirsin.asla ne ona ne yavruna acıma.mahkeme bebeğide sana verecek.haftada 1 görür gene babasını bebeğin.böylesine şiddet dolu bir insan inan yarın öbür gün onada böle davranır.biz evliler biliriz bu saygı bi kere gittimi zamanla düzeleciğne dahada azalır.5 yıl sonrasını düşün,10 yıl sonrasını düşün.annesini döven bir babayı görmek aklı başına gelen bi çocukta nasılda kincilik ve sorunlar yaratır.kurtar kendini arkadaşım yazık etme hayatına nolurrrr....

belis sana çok katılıyorum.. o kadar çok kadın varki kendini yapayalnız hissetiiği için arkasında ailesi olmadığı için maddi özgürlüğü olmadığı için böle bi duruma göz yumuyor ,katlanıyor...aslında böle bi durum çalışana da çalışmayana da oluyo bu. şanslı olan çalışan oluyo.. ayrılsan bile bebeğine bakacak paran olcak böle düşün.. en azından cebine kendi paran girecek .o dayağını yediğin adam sana artık acıyarak bakamayacak bana mecbursun diyemeyeck en güzeli de bu yaa. ayrıca kendininden hiç utanma arkadaşım sen mi isteyerek dayak yiyorsun. içinden gelerek sana dayak atan kocan utansın arkana bakma uzun bi yol seni bekliyo bebeğinle inşallah.. mutlu huzurlu dayaksız yıllar aslında hiç kimseye ayrıl demem ben ama sana diyorum bu durumda böle olması gerkir

kişiliğimi saygınlığımı ayaklar altına aldı bilmiyorum aslında ben aldım ayaklar altına ben bu kadar töleranslı olamazdım ben şaşıyorum kendime 10 günüm var iyice düşüneceğim eski gücümü taplamam için bu 10 gün iyi gelecek hepinize çok teşekkür ederim yalnızlığımın azaldığını hissediyorum fikirlerinizi ve desteğinizi esirgemediğiniz için inanın çok mutlu oldum bana güç verdiniz kızlar hayata biraz daha ılımlı bakıyorum şimdi vücudumdaki morluklara rağmen elbetteki boşanınca hakkım olan hiçbirşeyi bırakmayacağım ona düşünmem gereken bir bebeğim var

şekerim sana daha ne fikir verelimki.sonuçta evinizde şiddet var ve sen çocuğunu düşündüğünü söylüyorsun..kusura bakmada çocuğunu düşünüyorsan onun için en iyisini yapmalısın ki en iyiside o evden ayrılmandır,boşanmandır ve çocuğunu yanına almandır..
bir çocuk için en iyisi her zaman babasının yanında olması demek değildir ki...neden bunu anlamak istemiyorsunuz ,anlamıyorum..

Sen güclü bir kadina benziyorsun..ve kendini kandirmiyorsun..yasadigin evlilik bitmis bir evliliktir ...sana agzina geleni söyleyen bir insan...canini yakan el kaldiran bir insanin seni sevmesine inanmayacak kadar akilisin arkadasim...

Tabiki cocugnu düsüneceksin...fakat herseyi sadece bu an icin degil ileriyi görerekde düsün..Simdi o yavrucak daha kücük idrak edemez neyin ne oldugnu belki...fakat yarin büyüdügünde Annesini aglayarak gözü mor bir sekilde görmesi...yada babasinin annesine hakaret etmelerini duymasi onun o minicik beyninde nasil yaralar acacak kimbilir...:1no2:

Ve sanmaki kocan denilecek o yaratik o cocugada siddet uygulamicak?? Sözleri yerine yumruklarini konusturan bir insan kadin erkek cocuk demez güzelim...hepsinle bu sekilde konusur

Hakkinda hayirlisi olsun:Saruboceq:

canım ya o kadar üzüldüm ki. bence hemen ayrılmalısın. ailenin yanında oluşu maddi imkanın oluşu bunu dememi kolaylaştırıyor. maalesef bu tür adamlar değişmiyor. en azından çocuğun daha huzurlu bir ortamda büyüsün.

evet en doğrusu bu daha önce avukatımla görüşmüştüm oda biliyordu olayları zaten aile dostumuz biraz önce görüştüm yarın gel hemen vekaletini ver açalım davayı dedi yarın gideceğim dualarınızı eksik etmeyin

işte erkeklerde en nefret ettiğim şey..şiddet!!!
boğasımm geliyo böyle erkekleri ya..gücünü böyle gösterebiliyo işte..
karar sana ait canımmm...ne şekilde mutlu olacaksan onu yap!
umarım kendin için hayrılısı neyse o olur..

Canım allah yardımcın olsun zor bir durum bebegim büyüynce babasın nasıl biri oldugunu görüp üzülecek bence o farkında olmadan gerekeni yap canım şükür edelim işin war ailen yanında yalnız değilsin bizde burdayız kendini toparla önünde yaşayacagın güzel günler war rabbim senin için ne hayırlısıysa onu göstersin canım allah yar we yardıncın olsuna.s.

amin teşekkür ederim desteğiniz için inşallah hayırlı olan budur ve dilerim ki artık güzel günlerim olur tabii ilerisi için bebeğiminde

çekin restinizi olmaz ki böyle... madem sevmiyorsun ezip dövüyorsun ben artık yokum. bu fikre alışana kadar evde iki yabancı gibi alışıncada resmi olarak bitsin deyin. belki kendine gelir..

dayak hakaret çok kötü yıpratıcı şeyler bunlar. siz hiçbirini haketmiyorsunuz buna izin vermeyin.

ve mutlaka dayak raporu alın. ilerde boşanırsanız işinize yarar.

aslında bugün rapor almayı düşündüm ancak tanığım olmadığı için pek bir anlamı olmuyordaha doğrusu avukatımla ayrıntılı konuşamadım

şurada o kadar güzel anlatmışsın ki çocuğunun sevgisini.emin ol hayran oldum ve çok duygulandım.kavgalarınızın nedenini araştırdın mı hiç.eşinin nasıl o noktaya geldiğini.bence evladın için katlan ve ben eminim ki düzelicek herşey.ama uyalnızca sana bağlı.kavgaları dayak aşamasına getirme.bence alttan al.evladının psikolojisi için ve baba sevgisi için.sanırım eşin öfkesini kontrol edemiyor.bu yüzden sonra pişman olup özür diliyo.yaptığı şeyin doğru olduğuna inansa neden özür dilesin ki.lütfen ayrılma.sadece sen değiştir kendini.onu öfkelendirmeden yap herşeyi.çocuğun için.

Keşke ile başlayan sözleri sevseydim size " keşke bebek yapmasaydınız! " derdim:1no2:
Ama olan olmuş şimdi çaresine bakmak lazım, eşiniz kendinde çok ciddi değişim yaşamadığı sürece ben evliliğinizi sürdürmeniz taraftarı değilim...
Bebek , çocuk diyoruz da böyle bir ortamda büyüyen çocuk ne kadar sağlıklı ruh yapısında olacak , geleceğe nasıl güvenle bakacak ... O yüzden bazen babasız evlat büyütmek, babalı olmasından daha iyi bir çözüm olabiliyor... Evet yine 2 kere 2 her zaman dört etmiyor :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…