E
eflim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi eflim
-
:teselli:şu durumda birçok arkadaştan daha şanslısın.birçok kişinin ailesi bu durumda kimseyi desteklemez.bende kesinlikle katlanma diyenlerdenim.böyle bir saygısızlık aşağılama seviyesizlik yok.elşin olacak adam o melek gibi yavruyu düşünüyormu bunları yaparken.bensiz kalacak diye bir endişesi varmı yani.hayır yokkkkk....bence fırsat bu.alabildiklerini al ve dava aç.hatta bak daha dün dedin git bir rapor al.mahkeme direkt boşar tazminat davası dahi açabilirsin.asla ne ona ne yavruna acıma.mahkeme bebeğide sana verecek.haftada 1 görür gene babasını bebeğin.böylesine şiddet dolu bir insan inan yarın öbür gün onada böle davranır.biz evliler biliriz bu saygı bi kere gittimi zamanla düzeleciğne dahada azalır.5 yıl sonrasını düşün,10 yıl sonrasını düşün.annesini döven bir babayı görmek aklı başına gelen bi çocukta nasılda kincilik ve sorunlar yaratır.kurtar kendini arkadaşım yazık etme hayatına nolurrrr....
şurada o kadar güzel anlatmışsın ki çocuğunun sevgisini.emin ol hayran oldum ve çok duygulandım.kavgalarınızın nedenini araştırdın mı hiç.eşinin nasıl o noktaya geldiğini.bence evladın için katlan ve ben eminim ki düzelicek herşey.ama uyalnızca sana bağlı.kavgaları dayak aşamasına getirme.bence alttan al.evladının psikolojisi için ve baba sevgisi için.sanırım eşin öfkesini kontrol edemiyor.bu yüzden sonra pişman olup özür diliyo.yaptığı şeyin doğru olduğuna inansa neden özür dilesin ki.lütfen ayrılma.sadece sen değiştir kendini.onu öfkelendirmeden yap herşeyi.çocuğun için.çok haklısınız devam ettirilmemesi gereken bir evlilik inanın bana bu evliliği devam ettirmek için kendime bahanelerde üretmiyorum iyi kaliteli bir iş yerinde işsiz kalma korkusu yaşamadan çalışıyorum ailem her koşulda yanımda bugüne kadar olduğu gibi çevremde kendine güvenen böyle kahırları çekmeyecek bir insan olarak tanınıyorum aileciliğimde feministliğimde aynı ölçüde dengede ama malesef geldiğim nokta böyle aciz bir durum kendime kızıyorum neyi bekliyorum diye ikilem yaşıyorum ilerde arkadaşları beraber olan anne ve babalarından bahsederken yavrumun boynunu bükmesinden korkuyorum onlar büyükler kadar güçlü olamıyor yani her iki durumuda düşünüyorum hangisinden yavrum daha az hırpalanır, psikolojisi daha az yarayla kurtulur bunları hesap etmeye çalışıyorum buyüzden fikirlerinize ihtiyacım var ve haklısınız ki bana bişey olursa gördüğüm şiddet esnasında bu yavrum için daha vahim bir durum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?