Ben buraya konu açmaktan bıktım o uğraşmaktan bıkmadı

O eski süpürgeyi ona hediye edip kendinize yeni alın, daha hayır gelmez o süpürgeden, bozmuş bile alınca.
Yaptığı çok ayıp ama arsız olmuş maalesef.
Ha ben olsam vermezdim ikinci defa.

Hamile hamile eğil kalk temizlikle siz niye uğraşıyorsunuz, kullansanıza durumunuzu. Ohhoğ sizin yerinizde olsam "Ay belim ağrıyor, ay karnımın altları sızlıyor, aman bacaklarım titriyor, ay tansiyonum mu oynadı gözüm kararıyor gibiğ" deyip yan gelip yatar, gırgırı da eşimin eline tutuştururdum. Ondan sonra gitsin eşiniz istesin süpürgeyi "Anne temizlikte zorlanıyorum, ver süpürgeyi" diye.
"Ayyy oğluma temizlik yaptırıyöğğ geliğğn" diye çıldırma kapasitesi varsa kvnizin, ne güzel oradan da delirir hem.

Hemen bi robot süpürge al o da senin olsun de

Belki yine bozulmuştur ve size söyleyemiyorudur.

Kocaniza ucuz bir süpürge aldırın. Annesine versin sizinkiji alsın. Yoksa o süpürge gelmeyevek.

Supürge bozulmuş olabilir mi?

Öff altı üstü bir süpürge. O onun olsun kendine yenisini al. Annecim süpürgen yoktu bu senin olsun de geç ne uğraşıyosunuz şu işlerle
Hiç mi gönlünüz bol değil. Kendi annen olsa böyle mi yaparsın ya azcık bi sevin şu kayınvalideleri be

İlk başlarda amaan altı üstü süpürge demiştim ama tavırları cidden sinir bozucu bi durum. Ben olsam hayatta elime gırgır falan almam,daha neler! Eşime söylerim alabiliyorsan git getir, getiremezsen Dyson alıcam. Ve yarını bile beklemez sipariş geçerdim. Bebek gelicek ihtiyacımız var diye düşünmezdim,ihtiyacımız olursa babaanne dedesi ne güne duruyor

Bu arada robot süpürgeler dip bucak temizliğe pek iyi değil,günlük dökülüp saçılana uygun. Önce Dyson alın,bebek olunca robot süpürge de alırsınız

Süpürgeyi hediye etmenizi bekliyor, başka açıklaması yok.
Ben olsam bu yüzsüz tutuma daha da yüzsüzleşir süpürgemi almadan evden çıkmazdım. Ne kadar ağır olabilir?
Ağırsa da, ben taşıyamam sen getiriver hadi diyin evdekilerden birine.
O süpürgeyi almadan evden çıkmayın bu kadar basit aslında.
Durumum olsa bile böyle bir terbiyesizliğe karşı süpürgeyi hediye etmezdim.
Sinir küpü olmalık bir konu. Ama çözüm kolay.
Gidip almak gelmek.
Sandıklara koyacak değiller ya, hatta gidip yerinden alsın eşiniz,getirsin eve.

Ne ruh hastası insanlar var ya. Sonra da yaşlılara saygı duy derler, bunun nesine saygı duyulsun. Siz iyi dayanıyorsunuz, benim karşımda kıs kıs gülse sanırım hayatının dersini alırdı.

Yolla eşini

Anandan mi alıyon medimarkttan mi ben anlamam

Git getir

Getirmeden de gelme

Vallaha da açmam kapıyı

Hadi kalk de

İnsanlar çok garip valla elektrikli süpürge de istenir mi? Aynı zamanda da yüzsüz ve vicdansızmış kayınvalideniz hamile kadına gırgırla yer süpürtüyor Birde bunu bi kadının yapmasına anlam veremiyorum kendisi de bi hamilelik geçirmiş. Siz çok yumuşak tavırla yaklaşmışsınız bence daha ciddi hafif sert bi tavırla isteyin ben bile çok sinir oldum bence fazla yüz vermeyin kaynananıza bir daha bişeyinizi isteyemesin. Bu durumda ayrıca eşinizin duruma el atması lazımdı kendi ailesi sonuçta sizi yüz göz etmemeli eşim hamile kendinize taksitle bi süpürge alın diyemiyor çok garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…