Ben buraya konu açmaktan bıktım o uğraşmaktan bıkmadı

Bi tane bardak kiriver sen de evde eşin gidip almak zorunda kalsın aklına gelmemiş olamaz di mi

Ben de onu yazacaktım. Başka yazan var mı diye sayfaları okuya okuya geleyim dedim.
Konu sahibi; bir tane mutfakta bir tane salonda, bir tane de antrede bardak kırarsan, eşine de evde bardak kırıldı, süpürgeyi almadan eve gelme diye mesaj atarsan çözülür bence.

Hatta fazla bardak kir gelirken bardak takımı da alsın

Şu meşhur Fantomlardan alın birtane verin bari onunla idare etsin alana kadar başka türlü gelmez gibi...Ev çok mu yakın bu ne bir tane yumurta alır gibi tuhaf...

Eşiniz anasina gidip bunları anlatıp alamıyor mu nasıl bir olay bu böyle

Kayınvalidenize mesaj atın, anne eşim bu akşam süpürgeyi istemeye diye gelecek ama vermeyin, ben bu bahaneyle kendime son çıkan robot süpürgelerden aldır
Mesajım yarım gitmiş ya hu gönderdiğimi bile anlamamıştım.

Kayınvalidenize mesaj atın, anne eşim bu akşam süpürgeyi istemeye diye gelecek ama vermeyin, ben bu bahaneyle kendime son çıkan robot süpürgelerden aldıracağım, o hantal süpürge sizin olsun iyi oldu benim için deyin yazmıştım

E kapıdan çıkarken neden eşinize "hadi al süpürgeyi de eve gidelim" demiyosunz? İlla kvnizin mi alın süpürgeyi unutmayın demesi lazım. Hadi gidiyoruz süpürgeyi al çıkalım diyceksiniz, gerekirse evin içinde süpürgeyi bulup sürükleyip kendiniz eşinizin önüne getiriceksiniz. Lazımdı bilmem neydi deyince bana daha çok lazım deyip alıp goturuceksiniz. Nedir yani

Ya hatta elini hafiften çiziktiriversin, sonra ağlasın süpürgem olsaydı ellemeyecektim desin.

Konu sahibi, gidin hiç sormayın, istemeyin, süpürgeyi alın ve çıkın

Eşin kayınpederinden istesin "artık kendinize de bi süpürge alsanız iyi olur boyna böyle getir götür mü yapıcaz ben alırdım size ama malum bebek olacak ne masraf çıkacağı belli değil ekstradan bi borca giremem" desin.Gayet de mantıklı bence

Kocası almıyorsa oğlu alsın bitane Süpürge anasına. Sanki ev alacakmış gibi kasılmaya ne gerek var anlamıyorum. Koca süpürge bi o ev bi öbür ev dolaşır mi ya. Yani konu açacağına gider büyük marketlerden birinden süpürge alır kapısına bırakırdım .

Hayretle okudum hangi devirde yaşıyoruz süpürgesiz evmi varmış.Ben birgün bile duramam süpürge olmadan illaki toz kırıntı bir şekilde açmak gerekiyor .Bence ciddi ciddi konuşun yada yenisini alın başka seçenek yok maalesef.Bir süpürgeyle iki ev dönmez.Birde elektrikli aletlerin oradan oraya taşınması doğru değil çabuk bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…