Ben buraya konu açmaktan bıktım o uğraşmaktan bıkmadı

Siz kendinize yada onlara süpürge alın diye beklemiyorlarsa bende bisey bilmiyorum. Bence kocanızı arayın gelirken akşam getirsin süpürgenizi sert çıkın biraz .yavuz hırsız maşallah.
Ben de öyle düşünüyorum biliyor musun üzerine konmak istiyorlar.Babamın parasıyla çeyizime aldığım süpürgeye konacak kadar yüzsüz demek ki

Kayınperedere de ki senin hanım benim süpürgeye el koydu artık bana bir süpürge alıverirsin babacım de :D
Çarp bir güzel suratlarına.
Çok sessiz kalıyorsunuz sanırım.
İnsan gibi söylüyorum gayet normal şekilde ama hayvanca demek gereiyorsa demek ki 🙈

Şimdi özet geçiyorum geçen haftalarda kv kendi süpüegesi bozulduğu için emanet olarak benimkini aldı günlerce getirmedi lazım olup istediğimde ise süpürgemin filtresini bozmuştu kayınpeder yeni filtre aldı getirdi süpürgemi.O günden sonra ben anneme gitmiştim 2 gün kaldım geldiğimde süpürge yine yoktu nerede diye eşime sordum evde bardak kırılmış kabasını temizlemişlerdi istediler götürdüm dedi tama geçen günkü kadar durmasın ama dedim.Ertesi gün almaya gitti işimiz bitmedi bayram temizliği yapıyoruz demiş annesi bir şey demedim.Ertesi gün hem süpürgemi almaya hem de ne var ne yok diye ziyarete gideyim dedim kapıyı çaldım beni görür görmez fena bozuldu hoşgekdin bile demeden ne o süpürgeni mi almaya geldin sen dedi afalladım işi bittiyse alayım tabii ev toz içinde ama dur bi bismillah soluklansaydım dedim güldüm.Eşim de yanımdaydı leyloşun fıtığı var gırgırla idare edemiyor anne şu süpürgemizi alsak eğilemiyor artık malum karnı çıktı dedi annesi sadece kıskıs güldü ne tamam dedi ne bir şey sinirim bozuldu çok durmadım kalktım.O günden beri hala süpürgem orada kaç kere istemem kaç kere konu açmam gerekiyor 2 gün önce yine mesaj attım lazımsa alabilir miyim anne diye görüldü attı sinir krizi geçireceğim artık eşimi yollayınca da bardak kırıldı cam kırıldı diye bahane uydurup bıraktırıyormuş kavga mı edeyim napayım ben ? Kavga etmeden güzellikle çözeyim diyorum ama yok
Durumunuz varsa kendinize bir süpürge alin ve bir daha evinizdeki toz parcasini dahi vermeyin kaynananıza. Birsey isterse de ben emaneten cok sey verdim hepsinin pesine kendim koştum. Kendi malimi kendim istedim geri vermekte nazlandiniz diyin. Ben bunlari yasamak istemiyorum diyerek tavrinizi koyun ortaya.

Gittiğin gün neden almadın bir de soruyorsun işin bittiyse alayım diye ne münasebet işi bitince bitse de bitmese de alırım.

Millet bayram temizliği yapacak benim evim toz içinde olacak yok öyle. Kaç kere söylenmiş demek ki laftan anlamıyor.

Durumunuz varsa kendinize bir süpürge alin ve bir daha evinizdeki toz parcasini dahi vermeyin kaynananıza. Birsey isterse de ben emaneten cok sey verdim hepsinin pesine kendim koştum. Kendi malimi kendim istedim geri vermekte nazlandiniz diyin. Ben bunlari yasamak istemiyorum diyerek tavrinizi koyun ortaya.
Tavır bu şekilde olursa anlarlar ancak yüzsüz olunca onu da anlamaz o ama iyi yöntem gerçekten.Açıkçası bebeğime harcamak varken süpürgeye pra vermek istemiyorum ama gerçekten sinirlerim laçka oldu

Bende mi bir gariplik var bilmiyorum ama, birinin benden süpürge alıp geri vermemesi çok sinir bozucu evet, fakat bununla ilgili aksiyon alır, süpürgemi ısrarla isterim, günlerce vermemesinin sebebini sorarım.
Evin çok tozlandığını belirtir, açık iletişim kurarım.
Ama bunun için oturup sinirden ağlamam.
Bunun üzerine konu açıp uzun uzun tartışmam.
Hayatımda gündem etmem, yer vermem bu meseleye.
Ayrıca evde süpürge olmaması, süpürge yapılamaması sadece benim sorunum değildir, bunu eşimin de sorun etmesi gerekir.
Eşim annesine verip de geri almıyorsa süpürgeyi, ben de sallamam, tozlu kalsın, ya da eşim yeni süpürge alsın, evi süpürmekle evde yaşayan herkes mükelleftir.
Konu sahibi üzerine alınma, dediğim gibi bende de olabilir gariplik.

Gittiğin gün neden almadın bir de soruyorsun işin bittiyse alayım diye ne münasebet işi bitince bitse de bitmese de alırım.

Millet bayram temizliği yapacak benim evim toz içinde olacak yok öyle. Kaç kere söylenmiş demek ki laftan anlamıyor.
Daha işimiz bitmedi diyince zorla da girip alamadım ağır da zaten ama demek ki sormadan ben süpürgemi aldım gidiyorum demek lazım

Bende mi bir gariplik var bilmiyorum ama, birinin benden süpürge alıp geri vermemesi çok sinir bozucu evet, fakat bununla ilgili aksiyon alır, süpürgemi ısrarla isterim, günlerce vermemesinin sebebini sorarım.
Evin çok tozlandığını belirtir, açık iletişim kurarım.
Ama bunun için oturup sinirden ağlamam.
Bunun üzerine konu açıp uzun uzun tartışmam.
Hayatımda gündem etmem, yer vermem bu meseleye.
Ayrıca evde süpürge olmaması, süpürge yapılamaması sadece benim sorunum değildir, bunu eşimin de sorun etmesi gerekir.
Eşim annesine verip de geri almıyorsa süpürgeyi, ben de sallamam, tozlu kalsın, ya da eşim yeni süpürge alsın, evi düşürmekle evde yaşayan herkes mükelleftir.
Konu sahibi üzerine alınma, dediğim gibi bende de olabilir gariplik.
Tabii ki gündem etmemek gerekiyor haklısınız ama bir noktadan sonra insanın sinirleri laçka oluyor arkadaşlarıma falan açamam bu konuyu aileme zaten demem içime de at at nereye kadar tabiri caizsa akıl almak istedim

Tabii ki gündem etmemek gerekiyor haklısınız ama bir noktadan sonra insanın sinirleri laçka oluyor arkadaşlarıma falan açamam bu konuyu aileme zaten demem içime de at at nereye kadar tabiri caizsa akıl almak istedim
Hamilesiniz. Eşiniz süpürgeyi almış annesine vermiş geri alamıyor. Ev tozlu.
Sizin suçunuz ne?
Süpürmeyin boşverin.
Evi ... götürünce eşiniz mecburen olayı çözecek.

Daha işimiz bitmedi diyince zorla da girip alamadım ağır da zaten ama demek ki sormadan ben süpürgemi aldım gidiyorum demek lazım
Öyle yapın yapmadığınız kabahat şimdiye kadar tutmuş zaten yeterince eee ben ne yapcam tozlu evde oturup.

2. Gün süpürmesem toz oluyor üstelik alerjim var çok rahat kayınvaliden ve eşin.

Siparis edin robot süpürgeyi gitsin. Masrafsa masraf esiniz de bi daha annesine evdeki esyayi zirt pirt vermemeyi ogrenir yenisini alırsınız diye korkar belki :)

Ayrica yerinizde olsam hicbir yeri gırgırlamam da silmem de günlerce. Ev pisliğinden ölsün eşiniz rahatsiz olunca bakin nasil gidip alacak süpürgeyi. Siz girgirla falan bi sekilde hallediyosunuz tabi esiniz de umursamiyor.

aaaa bana bile fenalık geldi ver şu süpürgeyi diye arayasım var ..
ama galiba ben senin yerinde olsam senin kulladığını istemem artık ben yenisi aldım güle güle kullan derdim giderdim alırdım ..eşinde getiremiyo madem ödesin parasını

Siparis edin robot süpürgeyi gitsin. Masrafsa masraf esiniz de bi daha annesine evdeki esyayi zirt pirt vermemeyi ogrenir yenisini alırsınız diye korkar belki :)

Ayrica yerinizde olsam hicbir yeri gırgırlamam da silmem de günlerce. Ev pisliğinden ölsün eşiniz rahatsiz olunca bakin nasil gidip alacak süpürgeyi. Siz girgirla falan bi sekilde hallediyosunuz tabi esiniz de umursamiyor.
a101 e geliyor bugün 😂 Doğru aynen misafir gelmiyor malum durumlardan dolayı ama olur da biri gelir görürse evi öyle diye uğraşıyordum olan bana oluyor

Back
X