- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi masal_tali
Zaten birinden basiniz yanmis diyorum iste niye bosanmaya odaklandiniz aldatilma duygusunu yasamak onun verdigi aci bende hayatin sillesidir bir nevi ama kendinizi istenmediginize odaklamissin bu dedigimi yukarida yazdiginiza nasil cevirdinizEntrika acıtasyon nedir ya gerçekten bakış açınız bi garip insansanız duygularınız varsa ayrılınca da üzülüyorsunuz istenmeyince de gurur yapıyorsunuz
Hayatın sillesini de yemedim çok şükür işte onlarda sizin gibi baktığından oluyor yoksa gayet iyi bir hayatım var ve iyi bir anneyim sille yemekten kastınız boşanmaksa aldatmış adamı yanımda tutmayacak kadar da onurlu bir insanım şükür buda kusur sa tek kusurum bu olsun hiç önemli değil

Sevgilinizin sizi soktugu psikolojik durum bile belli herseye yok dulluk yok su yok bu acidan bakiyorsunz psikolojik siddetin daniskasi mustakbel sevgilinizden ve ailesinden once siz kabullenin bosanmis olmanin bi zarari olmadigini. Insanlar ayrilmak icin evlenmiyor. Hayatin insana ne getirecegi beli olmuyor. Siz at gozluklerinizi atin gerisi gelir