- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
geçiş olsun canım.belki çantanı kapmaya çalıştı çocuk,kapamayıncada taciz etti heralde.verilmiş sadakan varmış.seni çantayla çekiştirip başka zararlar verebilirdi.
geçmiş olsun canım ya...böyle şeyler insanı çok üzüyor ; yıpratıyor ... son olsun dilerim...
annene anlatmasan diyeceğim ama belki de tedbir olarak mı anlatmak istiyorsun ; birinden mi korkuyorsun...
annene değil de bir arkadaşına anlatsan ; hatta tipini filan tarif etsen...bilgisi olsun en azından...
hatta savcılığa suç duyurusunda da bulunabilirsin sanıyorum ki... isim filan vermen gerekir mi bilmiyorum ama en azından belki caydırıcı olur...
geçiş olsun canım.belki çantanı kapmaya çalıştı çocuk,kapamayıncada taciz etti heralde.verilmiş sadakan varmış.seni çantayla çekiştirip başka zararlar verebilirdi.
bu bir kapkaççı.
çantayı alamayınca hırsla o hareketi yapmış
ama sizin bunu hayatınızın mahvolduğu gibi bir duygular zincirine sokmanız çok yanlış. hepimiz kadınız ve maalesef otobüslerde yollarda bu tarz hareketlerle karşılaşıyoruz.tamam çok kızdınız.bende olsam kızardım. biri bana laf atmıştı. adamı kovaladım metrelerce, gözüm dönmüştü.
ama,kendinizi bu kadar bırakmamalısınız.. güçlü olmalıyız biz kadınlar. toparlayın kendinizi.
o kişinin yolladığınıda çıkarın aklınızdan. bu bir kapkaççı.
onla alakası olamaz.öyle olsa çantadan çok direkt öbür hareketi yapardı size..
ah canım ya, bazıları böyle pişkin olabiliyor. bana da birisi bekarken peşime takılmıştı. hızlanmıştım oda hızlanmıştı yavaşlamıştım o da yavaşlamıştı. özellikle yolu uzatıp yürüyordum o da peşimdeydi. en sonunda ne takip ediyorsun ben deyip çantamı kafasına vurmuştum. etraftakiler gelmişti, ben seni mi takip ediyorum filan diye üste çıkmıştı birde.
şimdide bu çıktı, seni mi takip edecem ben diyorlar artık.
bence bu 2. sefer olan kişi tesadüfte olabilir canım. çantanı almaya kalkmış ya, kapkaççı olmasın?
sen kendine dikkat et
yanında sprey bulundur. cebine koy. böyle bir durumda hemen sıkarsın gözüne adilerin.
kesinlikle katılıyorum be larisam..
hep adamın eli şenlendi işte..zemuszemus
seninde bazı dürtülerin gitmiş oldualkisalkisalkis-tatlicadiarzu-
e bardağa dolu tarafından bakmak gerek değilmi?:lepi:
bu olayın çok benzerini ben 2 yıl önce yaşadım,üstelik evli ve görev için yabancı bir şehirdeyken,neler hissettiğini az çok anlıyorum ama salma kendini olan olmuş,senin suçun değil,ben şöyle yapmıştım hemen polisi aradım ve popoya tokat olayı hariç yaşadıklarımı anlatıp eşgal verip şikayetçi oldum-taciz kısmını bulunduğum görev ve mevkim nedeniyle anlatamazdım ama yanına kalmayacaktı- sonra hemen eşime anlattım,savcılığa suç duyurusunda bulunduk,aynı gün çantamda biber gazı ve törpü taşımaya başladım,yanımda çalışan arkadaşları da olaydan haberdar ettim,üç gün sonra yakalattım şerefsizi,kim olduğumu öğrenince ve sağlam bi dayak yiyince bi daha gördüğü her popoya el atmamaya yemin etmiştir eminim,üstelik taciz kısmını kimse öğrenmeden aldı ağzının payını,sen de korkma,tedbirini al,usulünce büyüklerini haberdar et,saklama,senin suçun değil,unutma
ayy yavrum benim yaaaa:teselli:
bu gün senin başına gelen yarın bizim başımıza gelebilir. sakın neden ben diye sorgulama. burası türkiye nasıl adam gibi adamlar varsa böyle tiplerde var işte... :teselli:
hayatı kendine zehir etme lütfen. evet biliyorum çok zor yaşadığın benim bşımada gelse böyle hissederdim. am gel gör ki yapacak bir şey yok. illaki ailenle paylaş. haberleri olsun yerimseniben ve dikkatli ol Şeniz
bende bu tur seylerle cok karsılasıyorum..zatı karsılasmayan pek kadın yok dıye de dusunuyorum..canım takma kafana bellıkı kapkaccı..
Canim bence aglayacagina daha da Allah'a sükür etmelisin.Popona vurup kacacagina bicagi bir yerine saplayipta kacabilirdi.Hep duymuyormuyuz böyle seyler.Cantayi almayinca Allah yaratti demiyorlar,direkt bicakliyorlar.
Bosver canim yaa,vallahi sen binlerce sükür et.Onlarda Allah'larindan bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?