biz demiştik diyecek insan cok oldugundan. evet herkesi haklı çıkardım güvendiğim dağlara kar yağdı . ailem büyük abim evli ve 2 cocugu var onlarla babam ve ortanca abim kalıyor bende onlarlaydım okula gidip geliyodum aslında o kadar büyütecek sorun yapacak bi sorunum yokmuş şimdi görebiliyorum orda kurtuluyor gibi çıkışım gelinlikle hala aklımda. şimdi nasıl ağlaya ağlaya giderim. okuldan çıktım evlendim çalışma hayatım olmadı babamlarken çalışsaydım bu kadar sorun olmazdı. okuldan öğlen geliyosun sorumlulğun yk şimdi en azından bi işyerine karışı sorumlu oluyosun ne güzel olacaktı şimdi. işte daha gözümü açmadan kondu tepeme. zaten hep dre ben gözünü açmayan biriyle kçük yaşta evelencem ona kendi doğrularımla büyütücem diye hayalleri varmış. aramızda 8 yaş var görünce ne kadar mantıklı ne kadar olgun dersniiz. ama lafta..
Sadece biraz cesaret lazım. Yaşadığın şey hiçbir zaman iyiye gitmeyecek, her gün kötüye gidecek. Sana uzak zaman gibi geliyor ama stresten gözlerinin altnın çökeceği, saçlarının beyazlayacağı, her tür hastalığa açık bir bünye ile hastaneye bile giderken kocana hesap vermek zorunda kalacağın günler uzakta değil. Lütfen soldurma kendini, hadi al telefonu eline ara babanı. LÜTFEN.
o zaman daha çok tepki verir onlar gittiginde sen beni rezil ettin öyle yaptın böyl e yaptın babam gledi o kadar konuştu bizimle yapmayın etmeyin. gel dedi babam gitmedim sonunu düşünerek sonrası babam gider gitmez laflar saymaya başladı oda çözüm değil benim kuracağım hayatı belirlemem gerekiyo. babamlar ya artık çalışmıcaksın evde oturcaksın gbii şeylerle beni daha çok bunaltılarsa diye korkuyorum.temmuzda abimin dügünü var o evlensin babamıda alıp ayrı eve geçme gibi bi düşüncem var ne kadar yapabiliriz bilmiorum ama.
ya bunu yapamamıyorum dün akşam o gitti kafamı duvarlara vura vura şiş kafamın içi saçlarımı o kadar çemisimki dokununca kopuyo o haldeyken bile ararmamışım şmdi söyle nasıl arım. beni tutan ne bilimyorum..
benim biran önce biriyle konuşmam lazım. yengemle konuşuyum .çok dik başlıydım cok herkes önüme dururken çektim gittim. ya nasıl hissettiğimi anlatamam inan. ama böyle gitmez. işyerindeki bi abla vvar konuşuyrz onunla zaman zaman tabi herşeyi anlatmıyorum tartışıyoruz flan gibisine oda diyorki bak her evlilikte olur. 1-2 geçsin zaman geçtiktçe alışcaksınız.diyor. bende öfkeyle hakeret değil dogru yerde hareket etmeye çalışıyorum çünkü ben eşimi tanıyan birine bunları anlattığımda yapmaz olmaz derler çünkü o dışarda başka ortamlarda şakalar yapar benimle öyle bi ilgilenir yani bildigin göz boyama bende hiç kintutmadınığım için bana yapılan kötülükleri söylenen sözleri unuttuğum için hep inanırım bak düzlmiş derim... ama boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?