her şey için sagolun en azından şuanda sadece ben bilmiyorum... akşama ne bkliyo beni diye düşünüyorum. giderken yarın akşam kadın bulmak istiyorum bu evdee diye diye gidiyodu. ben dövmüyorum sen dövdürüyosun kendiniii... yapma yapmıyım. söyleme söylemiyim. sürekli lafla öldürür insanı. aradı sabah. akşama insan olmadıysan gelme dedi. cebimde 10 krş yok ne yapım. elimden tüm parayı alıyor. diyorum ben iyi değilim evlenmeden öncede demiştim psikiyatriye gidicem göndermedi. biliyo ben biriyle konssam gözüm açılsa gidicm. o yüzden evlenmeden öncede şimdide göndermiyo..
benim biran önce biriyle konuşmam lazım. yengemle konuşuyum .çok dik başlıydım cok herkes önüme dururken çektim gittim. ya nasıl hissettiğimi anlatamam inan. ama böyle gitmez. işyerindeki bi abla vvar konuşuyrz onunla zaman zaman tabi herşeyi anlatmıyorum tartışıyoruz flan gibisine oda diyorki bak her evlilikte olur. 1-2 geçsin zaman geçtiktçe alışcaksınız.diyor. bende öfkeyle hakeret değil dogru yerde hareket etmeye çalışıyorum çünkü ben eşimi tanıyan birine bunları anlattığımda yapmaz olmaz derler çünkü o dışarda başka ortamlarda şakalar yapar benimle öyle bi ilgilenir yani bildigin göz boyama bende hiç kintutmadınığım için bana yapılan kötülükleri söylenen sözleri unuttuğum için hep inanırım bak düzlmiş derim... ama boş.
erkekler bir hiç bir köpek insanın sadece ailesindeki erkekler önemmli olmalı dışardan biri asla olmamıyormuş yaşadım gördüm. lanet ediyorum zehir zıkkım ediyorum herşeyi. bir erkek asla ve asla hiçbişeyden önemli değil ben onun için okulumdan ggleceğimden vazgeçtim. şmidi söylüyrum böyle ben sana gitme demedim diyor. gidersen biter dedim diyo sen tercih yaptın diyor. yüzsüz..
ALLAHIM KİMSENİN BAŞINA VERMESİN. ama kader o kadar başımdan iş geçti önümde bir sürü olay oldu nasıl olurda aynı hataya düşerim diyorum ama bilemesdimki bunun böyle olucağını budar köpekleşeceğini çözeriz sandım. hallolur sevgimiz yeter dedim. yetmiyo durumumz iyi allaha şükür amaa huzurumuz yko.
Kader deyip geçecek, dayağa eziyete katlanacak kadar kısa değil hayat..
Daha yolun çok başındasın, yaşın kaç ki..
Çocuğun da yok, çek kurtar kendini.
Eğitimini tamamla, sonra yeniden bir evlilik yaparsın, acele etme.
Aklın yolu bir, yapman gereken bu.
Ama yapar mısın bilmiyorum.
Bazen burada okuyunca böyle şeyleri, alıp dakucaklayasım geliyor bu küçücük kızları ama evet burası sana bir dünya ve ancak dil dökebiliyoruz. Senin de mesajının sonunda bu duyguyu hissettim. Sanki alıp da çıakrmak istiyorsun ama imkansız olduğu için kararı umutsuzca kendisine bırakıyorsun gibi.
Bazen burada okuyunca böyle şeyleri, alıp dakucaklayasım geliyor bu küçücük kızları ama evet burası sana bir dünya ve ancak dil dökebiliyoruz. Senin de mesajının sonunda bu duyguyu hissettim. Sanki alıp da çıakrmak istiyorsun ama imkansız olduğu için kararı umutsuzca kendisine bırakıyorsun gibi.
BENİM yerimde başkası olsa ve ben yakını olsam alırdım başkasına cesaretim var ama ben o köpekle karşı karşıya kaldığım için korkuyorum.. ama böyle gitmez bi cıkar yolu bulmam gerktiğini biliyorum.yaşananlar zor anlatması zor siz ve benim için dövmek el kaldırmak karşısında olayı bilmek istemiyosunuz dime . aynen benim için önemli olan o. bunu yapacak sebep olamaz. ama erkekler sen ne yptında yaptı olayına giriyorlar.
ailenin sen ne yaptın da dövdü demesinden mi korkuyorsun ? desinler cevap vermek istemiyorsan verme , sen onların parçasısın kıyamazlar sana, ne kadar kızsalar da korurlar kollarlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?