Ben can yakmanin Ne oldugunu Canim yanarken Unuttum.

her şey için sagolun en azından şuanda sadece ben bilmiyorum... akşama ne bkliyo beni diye düşünüyorum. giderken yarın akşam kadın bulmak istiyorum bu evdee diye diye gidiyodu. ben dövmüyorum sen dövdürüyosun kendiniii... yapma yapmıyım. söyleme söylemiyim. sürekli lafla öldürür insanı. aradı sabah. akşama insan olmadıysan gelme dedi. cebimde 10 krş yok ne yapım. elimden tüm parayı alıyor. diyorum ben iyi değilim evlenmeden öncede demiştim psikiyatriye gidicem göndermedi. biliyo ben biriyle konssam gözüm açılsa gidicm. o yüzden evlenmeden öncede şimdide göndermiyo..

her şey için sagolun en azından şuanda sadece ben bilmiyorum... akşama ne bkliyo beni diye düşünüyorum. giderken yarın akşam kadın bulmak istiyorum bu evdee diye diye gidiyodu. ben dövmüyorum sen dövdürüyosun kendiniii... yapma yapmıyım. söyleme söylemiyim. sürekli lafla öldürür insanı. aradı sabah. akşama insan olmadıysan gelme dedi. cebimde 10 krş yok ne yapım. elimden tüm parayı alıyor. diyorum ben iyi değilim evlenmeden öncede demiştim psikiyatriye gidicem göndermedi. biliyo ben biriyle konssam gözüm açılsa gidicm. o yüzden evlenmeden öncede şimdide göndermiyo..

Yazık sana güzel çocuk. Keşke akşama o herifin evine değil de abine gitme cesaretin olsa.

olanlar senin rezilliğin değil, ki olsa bile sırf el alem ne der diye hayatını mı yakıcaksın! yapma bunu, ailene anlat, abilerinle konuş..şu anda düşünüyorum da bunlara benim kız kardeşim maruz kalsaydı , düşünmek istemiyorum, delirirdim..o adamı dünyaya geldiği güne lanet ettirirdim allahım büyük konuşmayayım....lütfen yol yakınken dön geri, önünde kocaman pırıl pırıl bi gelecek var......

benim biran önce biriyle konuşmam lazım. yengemle konuşuyum .çok dik başlıydım cok herkes önüme dururken çektim gittim. ya nasıl hissettiğimi anlatamam inan. ama böyle gitmez. işyerindeki bi abla vvar konuşuyrz onunla zaman zaman tabi herşeyi anlatmıyorum tartışıyoruz flan gibisine oda diyorki bak her evlilikte olur. 1-2 geçsin zaman geçtiktçe alışcaksınız.diyor. bende öfkeyle hakeret değil dogru yerde hareket etmeye çalışıyorum çünkü ben eşimi tanıyan birine bunları anlattığımda yapmaz olmaz derler çünkü o dışarda başka ortamlarda şakalar yapar benimle öyle bi ilgilenir yani bildigin göz boyama bende hiç kintutmadınığım için bana yapılan kötülükleri söylenen sözleri unuttuğum için hep inanırım bak düzlmiş derim... ama boş.

İşe yarayacaksa eşinle son bir defa konuş.
Bir daha bana el kaldırırsan, bu evlilik sona erer de.
Son bir şans ver, eğer kararında net değilsen.
Ama ben açıkçası şiddete bir kez başvuran insanın kolayca düzeleceğine asla inanmıyorum.

erkekler bir hiç bir köpek insanın sadece ailesindeki erkekler önemmli olmalı dışardan biri asla olmamıyormuş yaşadım gördüm. lanet ediyorum zehir zıkkım ediyorum herşeyi. bir erkek asla ve asla hiçbişeyden önemli değil ben onun için okulumdan ggleceğimden vazgeçtim. şmidi söylüyrum böyle ben sana gitme demedim diyor. gidersen biter dedim diyo sen tercih yaptın diyor. yüzsüz..

ALLAHIM KİMSENİN BAŞINA VERMESİN. ama kader o kadar başımdan iş geçti önümde bir sürü olay oldu nasıl olurda aynı hataya düşerim diyorum ama bilemesdimki bunun böyle olucağını budar köpekleşeceğini çözeriz sandım. hallolur sevgimiz yeter dedim. yetmiyo durumumz iyi allaha şükür amaa huzurumuz yko.

erkekler bir hiç bir köpek insanın sadece ailesindeki erkekler önemmli olmalı dışardan biri asla olmamıyormuş yaşadım gördüm. lanet ediyorum zehir zıkkım ediyorum herşeyi. bir erkek asla ve asla hiçbişeyden önemli değil ben onun için okulumdan ggleceğimden vazgeçtim. şmidi söylüyrum böyle ben sana gitme demedim diyor. gidersen biter dedim diyo sen tercih yaptın diyor. yüzsüz..

ALLAHIM KİMSENİN BAŞINA VERMESİN. ama kader o kadar başımdan iş geçti önümde bir sürü olay oldu nasıl olurda aynı hataya düşerim diyorum ama bilemesdimki bunun böyle olucağını budar köpekleşeceğini çözeriz sandım. hallolur sevgimiz yeter dedim. yetmiyo durumumz iyi allaha şükür amaa huzurumuz yko.

Kader deyip geçecek, dayağa eziyete katlanacak kadar kısa değil hayat..
Daha yolun çok başındasın, yaşın kaç ki..
Çocuğun da yok, çek kurtar kendini.
Eğitimini tamamla, sonra yeniden bir evlilik yaparsın, acele etme.
Aklın yolu bir, yapman gereken bu.
Ama yapar mısın bilmiyorum.

Kader deyip geçecek, dayağa eziyete katlanacak kadar kısa değil hayat..
Daha yolun çok başındasın, yaşın kaç ki..
Çocuğun da yok, çek kurtar kendini.
Eğitimini tamamla, sonra yeniden bir evlilik yaparsın, acele etme.
Aklın yolu bir, yapman gereken bu.
Ama yapar mısın bilmiyorum.

Bazen burada okuyunca böyle şeyleri, alıp dakucaklayasım geliyor bu küçücük kızları ama evet burası sana bir dünya ve ancak dil dökebiliyoruz. Senin de mesajının sonunda bu duyguyu hissettim. Sanki alıp da çıakrmak istiyorsun ama imkansız olduğu için kararı umutsuzca kendisine bırakıyorsun gibi.

Bazen burada okuyunca böyle şeyleri, alıp dakucaklayasım geliyor bu küçücük kızları ama evet burası sana bir dünya ve ancak dil dökebiliyoruz. Senin de mesajının sonunda bu duyguyu hissettim. Sanki alıp da çıakrmak istiyorsun ama imkansız olduğu için kararı umutsuzca kendisine bırakıyorsun gibi.

Ah arkadaşım okuyunca içim sızlıyor biliyormusun kahroluyorum bu örnekleri kızımada anlatıyorum yanımda olduğu zamanlarda örneklerde veriyorum yanlış insanlarla yapılan evliliklerin hayatları nasıl değiştirdiğini anlatmaya çalışıyorum..Kızımda çok üzülüyor duyunca oda 22 yaşında nasıl yaparlar böyle birşeyi diyor...Bizler ne desek boş aslında kararı yine verecek olan kendisi umarım aklını başına toplarda terk eder kocasını...

aynen..

şöyle benim kardeşim olsa bu kızcağız, tutsam elinden çeksem alsam o hayattan.. off ooof

okuduklarımın gerçek olmamasını ne kadar çok isterdim ...iş yerindeyim tepki veremiyorum ama içimde fırtınalar kopuyor :(
aklını başına topla, o koca müsveddesi ş......in dayağını yiyeceğine git babanın evine, babanın sana sahip çıkacağına inanıyorum , kaldı ki baskı da yapsa dövse de sövse de babadır o yaa....yapma lütfen o psikopata daha fazla boyun eğme, gençliğine yazık.....
ne kadar korunacaksın yarın öbür gün hamile kalıp bir de çocuk vereceksin, o çocuğun geleceği ne olur ....
elalem ne derse desin sen bu dünyaya kendin için geldin , kendin için yaşayacaksın ....
hadi bırak inadı da kurtar kendini bu karanlıktan

BENİM yerimde başkası olsa ve ben yakını olsam alırdım başkasına cesaretim var ama ben o köpekle karşı karşıya kaldığım için korkuyorum.. ama böyle gitmez bi cıkar yolu bulmam gerktiğini biliyorum.yaşananlar zor anlatması zor siz ve benim için dövmek el kaldırmak karşısında olayı bilmek istemiyosunuz dime . aynen benim için önemli olan o. bunu yapacak sebep olamaz. ama erkekler sen ne yptında yaptı olayına giriyorlar.

Canım öncelikle çok geçmiş olsaun ....Sana tek tavsiyem,sen sen ol kararın ne olursa olsun sakın hemen çocuk yapma....

BENİM yerimde başkası olsa ve ben yakını olsam alırdım başkasına cesaretim var ama ben o köpekle karşı karşıya kaldığım için korkuyorum.. ama böyle gitmez bi cıkar yolu bulmam gerktiğini biliyorum.yaşananlar zor anlatması zor siz ve benim için dövmek el kaldırmak karşısında olayı bilmek istemiyosunuz dime . aynen benim için önemli olan o. bunu yapacak sebep olamaz. ama erkekler sen ne yptında yaptı olayına giriyorlar.

ailenin sen ne yaptın da dövdü demesinden mi korkuyorsun ? desinler cevap vermek istemiyorsan verme , sen onların parçasısın kıyamazlar sana, ne kadar kızsalar da korurlar kollarlar seni

benim nasıl büyüdgüm ortada şuanda neler yaşadığmda . ben daha çocugum bide o sorumlulugu kaldıramam. diyorum işi bırakım evde oturum hem istediklerinide yaparım şimdi çalışıyorum yorgunum. yeştiremiyorum hiçbişeyi.o zaman da sosyal hayatım bitiyo ölüyo o zamanda başka sorunlar çıkıcak benden gelir kesilincede onu kafaya takacak. bugün iyi hissetmiyorum kendimi dün gece o kadar sorun yaşadık yinede kalktım geldim işyerim o kadar yogun değil. arasam hatayım dsem kimse sormaz bişi yani. ama onu suratını görmektense işe gelir oturur oturur giderim akşam 7,30 evde oulluycam yemek falan saat 8 bir saat katlancam 9 da işe gidecek.. diyerek işe geldim bugünn...

Canım daha çok küçüksün, zararın neresinden dönsen kardır. Bu adamdan o asabi olduğu için değil, sen sustuğun için dayak yiyorsun. Bir daha döverse git karakola şikayetçi ol, sen söyleyemedin madem, polisler söylesin seninkilere. O ne der bu ne der diye de düşünme. Tamam mı güzelim?

evlenmekle yapmışsın zaten bi hata da bari işi bırakıp hepten hayatını mahvetme , şu an senin tek sığınağın o iş unutma..... işi bıraktığın anda çektiğin çile iki katına çıkacak , maddi sıkıntı çekmeye başlarsanız dayak için bir bahane daha bulacak.....
seninle mücadele edemiyecem ama hiç değilse işini bırakma olur mu

ailenin sen ne yaptın da dövdü demesinden mi korkuyorsun ? desinler cevap vermek istemiyorsan verme , sen onların parçasısın kıyamazlar sana, ne kadar kızsalar da korurlar kollarlar seni

evet öyle babam hiç kiyamaz bana o yüzden bu dkadar dik başlı oldum. hep izin verdi her hatamı olur dedi. bıraktı rhat rahat gezdim tozdum abimlere bilehesap vermedim babam biliyo der geçerdim. evlencem dediğimde abimler sen çıkardın tepemize evlencem diyor olayları olmuştu şimdi babam bunuda hata der sararmı diye düşünmüyorm . sarar babamdan kıskanıyor bni kocam dedigim adam babama gitmeimi yasakladı ben gzli gittim öğrendi sonra nler yaşadık nerler biliyounuz zaten sonra iki haftada bir ... belki kendi götürürse... yanlız göndermiyo bizimkilere konuşcağımdanmı korkuyo bilmiyorum hep geliyo. 30 dk oturuyoruz yangından mal kaçırır gibi kaçıyoruz. ama onunkilerde yatıyoruz 2 gün kalıyoruz tabi bana dokunduğu için bunlar suratım asılıyo sonra vayy efendimaileme surat yaptın vayyy efendim sen gelinsin öylein böylesin...

Peki seni inandırabildi mi "sen yaptın da o yaptı"ya senin deyiminle. Yani sen inanıyor musun herhangi bir davranışınla dayağı hakettiğine? Ya da içinde hiç soru işareti oldu mu bu konuda "acaba haklı mı?" diye?

İnsanlar böyle böyle katil oluyor demek ki. Sen anlattıkça elime baltayı alıp kafasını koparmak istiyorum. Sen nasıl sabrediyorsun. Madem bu kadar sarıp sarmalayan bir baban var. Bak o d a el kızının yanındaymış. Al babacığını, kurun bir hayat. Onun emekli maaşı da vardır. Sen de çalışırsın. Daha çok gençsin mutlaka sana hakettiğin değeri veren biri de çıkar karşına. Ben evlendiğimde 29 yaşındaydım, düşün. Çok uzun zaman var daha önünde. İşkenceyle geçmez hayat. Ortalama bir ömür yaşasan 70 yaşına kadar. Önünde 50 yıl var, toplam 52 X 50 = 2600 hafta. Ortalama 3 haftada bir dayak yesen 650 kez eder. Ha diyeceksin ki "adam olur elbette 70 yaşında hala dövüyor olmaz". Belki ama o adama olana kadar sen nine olacaksın, üstelikde çocukları şiddet içinde büyümüş ve psikolojileri alt üst olmuş bir nine.

canım o biraz seni sahipsizsin diye düşünüyo galiba ... bence hemen bir büyüğüne konuyu aç arkası kolay gelir .. kendi başına bu işin içinden çıkman çok zor bi , tanem .. olaylar daha büyür diye korkma işin içinde şiddet olunca boyut sen istemesende büyüyebilir.. bu kişi baban olmasada ablan olurr yengen olur onlar daha yumuşatarak anlatırlar abine ya da babana.. korkma canım çok küçüksün tek başına halledebilmen zor gözüküyo rabbim yar ve yardımcın olsunn....

Back
X