Ben can yakmanin Ne oldugunu Canim yanarken Unuttum.

diyoki ne istersen yapıyorum yemegini yapıyorum gezilim geziyoruz. senden zayıflamanı istiyorum yiyosun. sabah eve geliyorum yemek yok (sabah kavaltı yapılır diyorum) ben akşam işten geliysun yemegini yapıyorum bunumu hak ediyorum.sana onu yapıyorum bunu yapıyorum sen neyaptın benim için memlekete gitmek istyomuş benim yüzümden gidemiyomuş daha anasının babasının kapısından girebilecek gibi görmüyomuş beni. hafta sonu ablasıgile gittik orda bi tartışma oldu herks için döktü ablasigil flan o evdeken hep bana kızardı kimbilir ne laf soktunki bizimkilere aramıyorlar sormuyolar gelmiyor bize diye yapmadığını bırakmadı bana. biz gittik meger beni kardeşlerinden kıskanıyolarmış evlendiktn sonra aramamaya başlamış en son bensiz bir araya geldiğinde eşim bi gün tatilim var oda burlarda geçti demiş alınmışlar flan. ağladılar felan. yani benimle ilgili hiç bişi yok. tabi orda dayılandı ben 1 karıyı bırak 100 karı gelse gitse ailemi değişirmiyim flan ben karı sözüne gitcek adammıyım beni yerle bir ediyo farkında değil özlem bana laf geçirebilecek insanmı ben onu lise kapısından aldım eve kadın yaptım onu mazur görün sanki ben ibşi yaptım. saçma saçma şeyler o o gece orda doldu patlaması dün akşam olldu benle ilgisi yok ordan geldigindenberi suratı düşük dün akşamda memlekete gitme konusunu gçice düşünmüyorumseninle dedi dedidm duyduğun gibi benimle kimsenin sorunu yok herkesin seninlemiş dedim. başladı konuşmaya gördüm orda ablasıgil flan hepsi ev hanımı eşleridebenimle muhappet ediyorlar bişiler soruyolar işle ilgili flan yemek hazırlanıyodu enişte konuşuyo bölmek istemdim vayy efendimherkes koşuşturuyomuş ben yayılmış oturuyomuşum 2 gündür onamış suratı ben hiçbişi hak etmiyomuşum ona hiç bişi veremiyomuşum.benim için uykusuz kalıyomuş istediklerimi yapmak için (görseniz bişide istemiyorum istesemde ilkönce zayıfla sonra istediği alıcam söz)diyor.güvenlik geceleri sogukta nöbet tutuyomuş işi onun ben mişim sebebi. böyle şeyler söyleyince insan suçlu hissettiriyo.

diyoki ne istersen yapıyorum yemegini yapıyorum gezilim geziyoruz. senden zayıflamanı istiyorum yiyosun. sabah eve geliyorum yemek yok (sabah kavaltı yapılır diyorum) ben akşam işten geliysun yemegini yapıyorum bunumu hak ediyorum.sana onu yapıyorum bunu yapıyorum sen neyaptın benim için memlekete gitmek istyomuş benim yüzümden gidemiyomuş daha anasının babasının kapısından girebilecek gibi görmüyomuş beni. hafta sonu ablasıgile gittik orda bi tartışma oldu herks için döktü ablasigil flan o evdeken hep bana kızardı kimbilir ne laf soktunki bizimkilere aramıyorlar sormuyolar gelmiyor bize diye yapmadığını bırakmadı bana. biz gittik meger beni kardeşlerinden kıskanıyolarmış evlendiktn sonra aramamaya başlamış en son bensiz bir araya geldiğinde eşim bi gün tatilim var oda burlarda geçti demiş alınmışlar flan. ağladılar felan. yani benimle ilgili hiç bişi yok. tabi orda dayılandı ben 1 karıyı bırak 100 karı gelse gitse ailemi değişirmiyim flan ben karı sözüne gitcek adammıyım beni yerle bir ediyo farkında değil özlem bana laf geçirebilecek insanmı ben onu lise kapısından aldım eve kadın yaptım onu mazur görün sanki ben ibşi yaptım. saçma saçma şeyler o o gece orda doldu patlaması dün akşam olldu benle ilgisi yok ordan geldigindenberi suratı düşük dün akşamda memlekete gitme konusunu gçice düşünmüyorumseninle dedi dedidm duyduğun gibi benimle kimsenin sorunu yok herkesin seninlemiş dedim. başladı konuşmaya gördüm orda ablasıgil flan hepsi ev hanımı eşleridebenimle muhappet ediyorlar bişiler soruyolar işle ilgili flan yemek hazırlanıyodu enişte konuşuyo bölmek istemdim vayy efendimherkes koşuşturuyomuş ben yayılmış oturuyomuşum 2 gündür onamış suratı ben hiçbişi hak etmiyomuşum ona hiç bişi veremiyomuşum.benim için uykusuz kalıyomuş istediklerimi yapmak için (görseniz bişide istemiyorum istesemde ilkönce zayıfla sonra istediği alıcam söz)diyor.güvenlik geceleri sogukta nöbet tutuyomuş işi onun ben mişim sebebi. böyle şeyler söyleyince insan suçlu hissettiriyo.

Tipik dayakçı adam sözleri, tavırları. Kendi ezikliğini sana yüklüyor. Pislik.

arkadasım cok ozur dılerım ama
esın tam anlamıyla bır pıslıkmıs ...
alalh onu bıldıgı gıbı yapsın.
kendı kucuk dunyasında kucuk oyunların hesapların pesınde gıden,
kısılıksız, insan müsvettesi....

evet agır oldu ozurumde yok bu sefer..
esın ınsan bıle olamaz benım gozumde...

ne dıye dayanırsın anlamam...

mor catı var kadın sıgınma evlerı var babanın evı yoksa bıle..

yapmayın bunu kendınıze lutfen ...

sen ınsan degılmısın ya
nereye kadar dayanacaksın
ıyı sabırlısında vallahh
allah beterınden korusun derler ya hanı..

allah senı bu adamdan kurtarsın arkadasım.. tez zamanda....

buarada dıger yorumları okuyamadım bıle kanım dondu bazı satırlarda....:50:

Bu katlanılır çile değil ömür törpüsü olmuş adam Özlem bununla bir dakika bile geçmez etraftan duycağın laflar her gün yediğin dayaktan küfürden daha mı iyi ? yazık geçliğine boşan gitsin elle tutulur yanı yok kocanın haa dersenki yemeğimi yapıyor 2 akşamından feragat et uyuma yemeklerini yap hazırla bakalım başka söyleyecek lafı kalıyormu

canım önce sakin ol bana onu dedi bunu dedi diye sürekli düşünüp kendini daha fazla üzme ... bu işin çözümü ya bi aile terapisti ki kabul etmez büyük ihtimalle ya da aile büyüklerin yengene aç konuyu hemen karşılarına alıp konuşsunlar ... kendine hakim olmayı öğrenmesi gerekiyo . kendi ailesi tarafındanda dolduruluyo olabilir ... sen konuş ailenle bi konuşssunlar belki çare olur ...

saka mı bu yaaa
nasıl bır ahlak anlayısınız var anlayamadım
ınsan olan esıne boyle laflar etmez

ben dun esım bana telefon actıgında nasılsın demedıgı ıcın kavga ettım acelesı var dıye hemen soru sorup kapatacak dıye nasılsın dememıs!
dıyecek kardesım ben babasının oglu degılım karısıyım esıyım bılecek!

yapma kızım sen kendıne yazık ya

Sok oldum esinle son konusmalarinizi okuyunca :53:

Sevgiyi birak aranizda saygida kalmamis :26:

Ne bu erkekler boyle kendinilerini ne saniyolar ya sinirim bozuldu ya aptal tam aptalmis :47:

Hepsi boyle gercekten ah ahhhhhhhhhhh :31:

Son düzenleme:
Sok oldum esinle son konusmalarinizi okuyunca :53:

Sevgiyi birak aranizda saygida kalmamis :26:

Ne bu erkekler boyle kendinilerini ne saniyolar ya sinirim bozuldu ya aptal tam aptalmis :47:

Hepsi boyle gercekten ah ahhhhhhhhhhh Zamani geri alma sansimiz olsa keske :31:

Hayır hepsi böyle değil. Böylelerine mahkum değiliz, biz kadınlar buna katlanmak zorunda değiliz. Arkadaşın önünde koca bir hayat var. Ve böyle psikopat olmayan normal biri ile hayatını birleştirmemesi için hiçbir neden yok. İyi insanlar da var ve Özlem o iyi insanlardan birini hakediyor, bu hayvanı değil.

madem yaptın bir hata,millet ne der korkusuyla bi hata daha yapıp devam etme,kurtar kendini nolursun:50:

Sagolun hepiniz gerçkten en azından boşaldım birilerine anlatmak insanın rahattlatıyor. bende böyle düşüncelerde biriydim her kötü nün karşıısında abimle yengem kavga ederdim abimi evden kovardım ama gel işimdi gr halimi...

Hayır hepsi böyle değil. Böylelerine mahkum değiliz, biz kadınlar buna katlanmak zorunda değiliz. Arkadaşın önünde koca bir hayat var. Ve böyle psikopat olmayan normal biri ile hayatını birleştirmemesi için hiçbir neden yok. İyi insanlar da var ve Özlem o iyi insanlardan birini hakediyor, bu hayvanı değil.

Yanlis anlasilmasin canim ben ceksin demiyorum, sadece benim simdiye kadar tanidigim (cevremdeki bi cok evlilik) erkeklerin geneli boyle, kendilerini kaf daginda saniyolar. Hos bisey degil tabiki ve boyle kisiliksiz erkekleri cekmekde hos degil. Kendi hayati kendi karari ozlemin. Ama insanin basina gelmeyincede anlamaz sanirim, ha deyince evliligi bitiremiyo insan

eğer sewgiliykende böyle dawranıyorsa bende değişmicegni düşünüyorum .keşke değişsse hiç bunlar yaşanmasa.çocugun yok hamile değilsin işin var yaşın çok genç..bunlar senin için büyük avantaj..rezillikten korkuyorsn ama bence abinin evlenmesini bekleme 3 ay var daha..ne kadar erken çizersen yolunu o kadar iyi olur diye düşünüyorum.allah yardım etsin,hakkınızda hayırlısı olsun inş cnm..

Yazıklar olsun pes diyorum şu konuşma bile boşanma sebenin senin biliyormusun..

Artık kadına yönelik küfürlerde bile mahkeme boşanma kararı veriyor ..

canım halinde bişey yokki..herkesin başına gelebilir bu durum.. önemli olan hayırlısıyla çözüme ulaşabilmen .. onu sözlerine takılıp kalma çözüme odaklan ailene aç konuyu

Senin için dua edeceğim umarım yaşadığının vahşet olduğunu bir an önce görmen ve o arada hamile kalmaman için. Artık elimden başka birşey gelmiyor.

Annen 3 kere evlenmiş, baban 2 kere evlenip boşanmış.
Anladığım kadarıyla.
Ben senden bir yaş büyüğüm.
Ve benim de annem babam ayrı.
Annem de, babam da 2 kere evlenip boşandılar.
Ve şuan babam sürekli sevgili değiştiriyor.
Bazen uzaklaşıp kurtulmak istiyorum.
Ama bunun için hiç evlenmeyi düşünmedim.
Yani, kusura bakma ama, sen annenle babanın yaptığı hatalardan ders alıp,okuyup iş güç sahibi olacağına, kalkıp kendini evlilik yollarına mı attın bu yaşında? Ki evlilikten önce dayak da yemişsin, hiç mi görmedi gözün?
Millete ne derim diyorsun.
Seninle aynı durumdayız aile konusunda. İnan bana, hayatımda hiçbir zaman milleti umursamadım. Bana sorduklarında , ayrılar iki kere evlenip boşandılar.
Her birşeyi de söylerim saklamadan.
BANANE kardeşim! Millet önce kendi hayatına, namusuna, ahlakına bakacak...
Kimse kimsenin hayatından sorumlu değil. 2-3 kere evlendiler diye, dünyanın en namussuz insanı mı oldular? Kötü , günahkar mı oldular?
Adı üstünde,EVLİLİK. Kalkıpta genelev de, orda burda yakalanmadılar.
Sen annenle babanın hatalarından ders almamışsın anlaşılan.
Bazen annemle babamın ayrı olduklarını öğrenenler, böyle acır gibi üzülür gibi bakıyorlar ya,
ben bu duruma fena gıcık olurum. Hatta direk söylerim, niye üzüldün ki ne var bunda ? diye.
Bazen diyorum ki, halime şükrederek, hayırlısıymış ki ayrılmışlar...
Ayrılmasalardı, ben böylesine olgun 5 yaşımdan 21 yaşıma kadar böylesine görmüş geçirmiş,
olamazdım. O kadar güçlüyüm ki...
Beni kolay kolay hiçbir şeyin alt edebileceğini düşünmüyorum(allah çok büyük dertler vermesin tabi)
13 Yıl üvey anne- üvey babayla yaşadım. Kadının kötüsünü de, erkeğin kötüsünü de gördüm.
Annem ikinci eşinden dayak ve ihanet yüzünden ayrıldı.
Annemin dayak yiyişine, kanlı yüzüne kaç kere denk geldim !
İnan bana bir evlat olarak, hayatımda yok etmek isteyip de, gözümün önünden atamadığım anlardı onlar.
Ne zaman koca dayağı desen, dayak deseler gözümün önüne gelir.
Şimdi soruyorum sana? YARIN BİRGÜN ÇOCUĞUN OLDUĞUNDA, ÇOCUĞUNUN SENİ DAYAK YERKEN GÖRMESİNİ İSTER MİSİN? Bunu bir anne olarak kendine yedirip, çocuğunun kalbine yakıştırabilir misin?
Bu evliliğin bir hata olmuş, yanlış yolu seçmişsin...
Seni acımasızca eleştirip, bunun anası babası da böyleydiii amaaan! diyecek insanlar var ise,
onlar çevrende hayatında olmayıversin zaten! Niye onların tepkisinden çekinesin?
Senin hayatında seni herşeyinle sevecek insanların sözlerini umursa.Başkalarının değil...
Sen de zor büyümüşsün, babam bana hep der; "SENİ ZOR BÜYÜTTÜK". Ben de o kadar zor büyüdüm ki...
Sokakta ip atlamam gereken yaşlarda, insanların yalanlarının, çirkefliklerinin üstünden atlayarak buraya kadar geldim.
Belki şuan da, bir şey olamadım. AÖF ten okul bitirip iş hayatına atılıcam son senem. Belki olamadım daha, ama inan bana tüm gücümle bir yerlere gelebilmeyi o kadar çok istiyorum ki. Ve evlilik son planda benim için. Belki de olmaz.Olmazsa da. O kadar zor büyümüşüz, büyütmüşler, böylesine bir adamın ellerine mi vereceksin ömrünü?
Ağlattın beni burda....... :50:

Son düzenleme:
canım benim nası bi sabır seninki nası bi çile inanamadım...
ben kendimdekileri dert sanırdım ama inan utandım kendimden.
ne kadar temiz kalpli nası melek bi insansın sen ya..inan ağlamamk için zor tutuyorum kendimi..
1 yaş küçüksün benden ama inan sarılıp koparmak istedim seni o insan bozmasının elinden..
çekme bu adamı yapma bunu kendine...hangi devirde yaşıyoruz kim ne diyebilirmiş sana ayrıldın diye...
etseler bile o laf edenler çeksinler bakalım bu adamı nası oluyomuş...
yapma bunu kendine.içim acıdı ya.bırak bu adamı naparsa yapsın...o yazışmaları versen mahkemeye yeter gerçekten de hiç bişey yapamaz...boşan kurtul..çalış ama bi yandan da sınava hazırlan üniyi kazan...bu hayat çekilmez gençliğine günah..
Allahım kurtarsın seni bu beladan:58:

Bazen burada okuyunca böyle şeyleri, alıp dakucaklayasım geliyor bu küçücük kızları ama evet burası sana bir dünya ve ancak dil dökebiliyoruz. Senin de mesajının sonunda bu duyguyu hissettim. Sanki alıp da çıakrmak istiyorsun ama imkansız olduğu için kararı umutsuzca kendisine bırakıyorsun gibi.

Aynen canım..
Bazen konulara dışarıdan bakınca, ne yapılması gerektiği öyle net gözüküyor ki..
Hele konu sahibi arkadaş yaşça küçükse, hemen tutup çekiveresin geliyor..
Ama olmuyor işte, biliyorsun bu çileyi çekmeye devam edecek..
Şimdi bu küçük kız, evine gidip belki gene dayak yiyecek..
Dayak olmasa bile hakarete maruz kalacak..
Dayak yemek ve üstüne "ben dayak atmıyorum, sen attırıyorsun" ne demektir
..:47:

Back
X