diyoki ne istersen yapıyorum yemegini yapıyorum gezilim geziyoruz. senden zayıflamanı istiyorum yiyosun. sabah eve geliyorum yemek yok (sabah kavaltı yapılır diyorum) ben akşam işten geliysun yemegini yapıyorum bunumu hak ediyorum.sana onu yapıyorum bunu yapıyorum sen neyaptın benim için memlekete gitmek istyomuş benim yüzümden gidemiyomuş daha anasının babasının kapısından girebilecek gibi görmüyomuş beni. hafta sonu ablasıgile gittik orda bi tartışma oldu herks için döktü ablasigil flan o evdeken hep bana kızardı kimbilir ne laf soktunki bizimkilere aramıyorlar sormuyolar gelmiyor bize diye yapmadığını bırakmadı bana. biz gittik meger beni kardeşlerinden kıskanıyolarmış evlendiktn sonra aramamaya başlamış en son bensiz bir araya geldiğinde eşim bi gün tatilim var oda burlarda geçti demiş alınmışlar flan. ağladılar felan. yani benimle ilgili hiç bişi yok. tabi orda dayılandı ben 1 karıyı bırak 100 karı gelse gitse ailemi değişirmiyim flan ben karı sözüne gitcek adammıyım beni yerle bir ediyo farkında değil özlem bana laf geçirebilecek insanmı ben onu lise kapısından aldım eve kadın yaptım onu mazur görün sanki ben ibşi yaptım. saçma saçma şeyler o o gece orda doldu patlaması dün akşam olldu benle ilgisi yok ordan geldigindenberi suratı düşük dün akşamda memlekete gitme konusunu gçice düşünmüyorumseninle dedi dedidm duyduğun gibi benimle kimsenin sorunu yok herkesin seninlemiş dedim. başladı konuşmaya gördüm orda ablasıgil flan hepsi ev hanımı eşleridebenimle muhappet ediyorlar bişiler soruyolar işle ilgili flan yemek hazırlanıyodu enişte konuşuyo bölmek istemdim vayy efendimherkes koşuşturuyomuş ben yayılmış oturuyomuşum 2 gündür onamış suratı ben hiçbişi hak etmiyomuşum ona hiç bişi veremiyomuşum.benim için uykusuz kalıyomuş istediklerimi yapmak için (görseniz bişide istemiyorum istesemde ilkönce zayıfla sonra istediği alıcam söz)diyor.güvenlik geceleri sogukta nöbet tutuyomuş işi onun ben mişim sebebi. böyle şeyler söyleyince insan suçlu hissettiriyo.