ben catlıcam meraktan varmı benm gıbı heycanla bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Betsr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canlar bende bu aksam test yapcam eger kırmızıyı gormezsem duanıxı esırgemeyın nolur allahm hepımıze hayırlısını versınnn test yapanlar bızı habersız bırakmayon olırmuu

Batım yarn ama ben nerdeyse meraktan olcem boyle bekleyen varmı belırtılerınz neler canlar sakınleselım beraber
bennnn bennnn bekliyorum hemde meraktan çatlayarak benimde çarşamba bat günüm inşallah gelmez ve cizgiyi görürüm ayyy inşallah benm belirtilerim kasıklarımda batmalar var ara sancılar oluyo batmalar sağlı sollu bel ağrısı arada vuruyor akıntımda beyaz krem gibi arada göğüslerim sızlıyor ayyy inşallah vardir yacanm

Kizlar benimde adetim 2 gun gecikti hic gecikmezdi belirtiler 1 haftadir uyku hali sık idrara cikma, mide bulantisi, kasik ve bel agrisi, bu sabah cok acik kahve akinti geldi. Dun aksam idrar testi yaptim
Cok cok az belirgin silik 2. cizgiyi gordum bu sabah kan testi verdim cok sabirsizlaniyorum her yere yazdim heyecandan

Ay hadı ınsallahh valla yazdıklarındam heycanını hıssedebılıyorm bende aynı durumdaym ay ınsallah goruruz o cızgıyo yarabbımmmm

Ay hadı guzel haberıno beklıyorz hemen yaz bıze olurmu canm içimizden bi hamiş cıksın sonrada bızler devamını getırelım ınsallah

Hadı yaa cok uzuldm bn sendwn cok unutluydm ama olsun daha cok yumurtamız varönümüz ay olur ınsallah hıc üxme kendını tatlım
Yok canım üzülmüyorum elhamdülillah adet görmekte güzel bişi sağlıklı olduğumu hissettiriyor bana zaten hep duam en hayırlı zamanda sağlıkla hayırla gelsin bebeğim :)

Yok canım üzülmüyorum elhamdülillah adet görmekte güzel bişi sağlıklı olduğumu hissettiriyor bana zaten hep duam en hayırlı zamanda sağlıkla hayırla gelsin bebeğim :)
Supersın canm benım en guzel dua bu gercekten

Benimde bat bugun yarin gibi dun test yaptim 2. Cizgi silik cikti bugun tekrarlicam hayirlisi olsun herkes icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…