Bat 9 ekimdi gelmedi ama 8 inden beri adet sancım ve bel ağrım var gelecekmiş gibi hayırlısı olsun
Yapıcam da korkuyorum ya yoksa diyeAyy test yapsaydınyaaa mutlu haberını beklıyorz canmm bence bıran once test yapp
bennnn bennnn bekliyorum hemde meraktan çatlayarak benimde çarşamba bat günüm inşallah gelmez ve cizgiyi görürüm ayyy inşallah benm belirtilerim kasıklarımda batmalar var ara sancılar oluyo batmalar sağlı sollu bel ağrısı arada vuruyor akıntımda beyaz krem gibi arada göğüslerim sızlıyor ayyy inşallah vardir yacanmBatım yarn ama ben nerdeyse meraktan olcem boyle bekleyen varmı belırtılerınz neler canlar sakınleselım beraber
Gelmeye başladı canım azar azar bu ayda nasip değilmişBencede test yap varsa kesn çıkar
Al bendende o kadar ama bu aksam bı cesaret yapsam dıyorm yoksa varmı yokmu endısesı daha cok daraltıyooYapıcam da korkuyorum ya yoksa diye
Ay hadı ınsallahh valla yazdıklarındam heycanını hıssedebılıyorm bende aynı durumdaym ay ınsallah goruruz o cızgıyo yarabbımmmmbennnn bennnn bekliyorum hemde meraktan çatlayarak benimde çarşamba bat günüm inşallah gelmez ve cizgiyi görürüm ayyy inşallah benm belirtilerim kasıklarımda batmalar var ara sancılar oluyo batmalar sağlı sollu bel ağrısı arada vuruyor akıntımda beyaz krem gibi arada göğüslerim sızlıyor ayyy inşallah vardir yacanm
Hadı yaaGelmeye başladı canım azar azar bu ayda nasip değilmiş
Ay hadı guzel haberıno beklıyorz hemen yaz bıze olurmu canm içimizden bi hamiş cıksın sonrada bızler devamını getırelım ınsallahKizlar benimde adetim 2 gun gecikti hic gecikmezdi belirtiler 1 haftadir uyku hali sık idrara cikma, mide bulantisi, kasik ve bel agrisi, bu sabah cok acik kahve akinti geldi. Dun aksam idrar testi yaptim
Cok cok az belirgin silik 2. cizgiyi gordum bu sabah kan testi verdim cok sabirsizlaniyorum her yere yazdim heyecandan
İnsallah Allah isteyen herkese nasip eder en kisa zamanda sonucu yazacagim mutlakaAy hadı guzel haberıno beklıyorz hemen yaz bıze olurmu canm içimizden bi hamiş cıksın sonrada bızler devamını getırelım ınsallah
amin canm insallahhbyaaAy hadı ınsallahh valla yazdıklarındam heycanını hıssedebılıyorm bende aynı durumdaym ay ınsallah goruruz o cızgıyo yarabbımmmm
Yok canım üzülmüyorum elhamdülillah adet görmekte güzel bişi sağlıklı olduğumu hissettiriyor bana zaten hep duam en hayırlı zamanda sağlıkla hayırla gelsin bebeğim :)Hadı yaacok uzuldm bn sendwn cok unutluydm ama olsun daha cok yumurtamız var önümüz ay olur ınsallah hıc üxme kendını tatlım
Aynen öyle de insanın umudunun kırılması çok kötüAl bendende o kadar ama bu aksam bı cesaret yapsam dıyorm yoksa varmı yokmu endısesı daha cok daraltıyoo
Supersın canm benım en guzel dua bu gercektenYok canım üzülmüyorum elhamdülillah adet görmekte güzel bişi sağlıklı olduğumu hissettiriyor bana zaten hep duam en hayırlı zamanda sağlıkla hayırla gelsin bebeğim :)
Ama 3 gun gecmıs yaa bence bı test yap yınedeAynen öyle de insanın umudunun kırılması çok kötü
Beklıyorz canmİnsallah Allah isteyen herkese nasip eder en kisa zamanda sonucu yazacagim mutlaka
Gelmeye başladı canım azar azar bu ayda nasip değilmiş
Sağol canım inşaAllahHayrlisi olsn cnm Rabbim çok bunaltmadan verir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?