Benimde bat bugun yarin gibi dun test yaptim 2. Cizgi silik cikti bugun tekrarlicam hayirlisi olsun herkes icin
Benimde bat bugun yarin gibi dun test yaptim 2. Cizgi silik cikti bugun tekrarlicam hayirlisi olsun herkes icin
Kac gun gecikme var canim? Bu sabah doktora kan testi verdim bazi kadinlarin 10 gun gecikme ile idrarda ancak belli oluyormus. Kesin moralini bozma derim ama negatifse de moralini yine bozma Allah kararlamistir vardir bi zamaniCanlar ben test yaptım o çırkin çizgi tek basına duruyodu
Bende bekliyorum adetim cumartesi ama catliycammmmmbennnn bennnn bekliyorum hemde meraktan çatlayarak benimde çarşamba bat günüm inşallah gelmez ve cizgiyi görürüm ayyy inşallah benm belirtilerim kasıklarımda batmalar var ara sancılar oluyo batmalar sağlı sollu bel ağrısı arada vuruyor akıntımda beyaz krem gibi arada göğüslerim sızlıyor ayyy inşallah vardir yacanm
Tebrik ederimKızlar hamileyim çok şükür Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah :)Eki Görüntüle 1895816
Kızlar hamileyim çok şükür Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah :)Eki Görüntüle 1895816
8 eylül de en son adetim bu ay da 4 gun geçti aslında hiçbir belirti yaşamadım adetim geçti ben hala hamile değilimdir dedim sadece adet günü geldiğinde de çok kasık ağrım ve göğsümden de hassalik vardı tek belirti bunlar dışında ama dedigim gibi fazla belirti yaşamadım :)
:) benim şuan bile çok karın ağrım var acaba bu normal mi yaBnmde belirti yoktu cnm halada hamile gibi hissetmiyordum midem falan bulanmiyo cnm bisey cekmiyo gayet normal yani tek sknti biraz fazla yiyorum çok kilo alcam:)
Normal canım.Karın ağrısı, kasık agrisi oluyor ara ara:) benim şuan bile çok karın ağrım var acaba bu normal mi ya
Çok uzun sürüyor mu bu ağrıNormal canım.Karın ağrısı, kasık agrisi oluyor ara ara
Yani zaman zaman fazla sürer. Regl ağrısı gibi mi? Dikkat et yormamaya çalış kendini. Hiç iş yapma hattaÇok uzun sürüyor mu bu ağrı
Regl den biraz fazla kres öğretmeniyim calismayayim mıYani zaman zaman fazla sürer. Regl ağrısı gibi mi? Dikkat et yormamaya çalış kendini. Hiç iş yapma hatta
Yani doktoruna sor bence. Kontrole gittin mi hiç? Her gebelik farklıdır benim hala dinlenmem gerekiyor mesela. Ev hanimiyim zatende evde bile iş yapma diyor doktor. Sen kontrol ol doktor ona göre söyler.Bazıları çok rahat geçiriyor mesela gebeliklerini. Sende öyle olursan calisirsin elbetteRegl den biraz fazla kres öğretmeniyim calismayayim mı
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. :)Ya ben bugün öğrendim hamile olduğumu yani daha bir doktorum yok randevu alıp gideceğim inşallah
Amin inşallah :)Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. :)
Amin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?