ben catlıcam meraktan varmı benm gıbı heycanla bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Betsr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canlar ben test yaptım o çırkin çizgi tek basına duruyodu

Canlar ben test yaptım o çırkin çizgi tek basına duruyodu
Kac gun gecikme var canim? Bu sabah doktora kan testi verdim bazi kadinlarin 10 gun gecikme ile idrarda ancak belli oluyormus. Kesin moralini bozma derim ama negatifse de moralini yine bozma Allah kararlamistir vardir bi zamani

Bende bekliyorum adetim cumartesi ama catliycammmmm

8 eylül de en son adetim bu ay da 4 gun geçti aslında hiçbir belirti yaşamadım adetim geçti ben hala hamile değilimdir dedim sadece adet günü geldiğinde de çok kasık ağrım ve göğsümden de hassalik vardı tek belirti bunlar dışında ama dedigim gibi fazla belirti yaşamadım :)

Bnmde belirti yoktu cnm halada hamile gibi hissetmiyordum midem falan bulanmiyo cnm bisey cekmiyo gayet normal yani tek sknti biraz fazla yiyorum çok kilo alcam:)

Bnmde belirti yoktu cnm halada hamile gibi hissetmiyordum midem falan bulanmiyo cnm bisey cekmiyo gayet normal yani tek sknti biraz fazla yiyorum çok kilo alcam:)
:) benim şuan bile çok karın ağrım var acaba bu normal mi ya

Regl den biraz fazla kres öğretmeniyim calismayayim mı
Yani doktoruna sor bence. Kontrole gittin mi hiç? Her gebelik farklıdır benim hala dinlenmem gerekiyor mesela. Ev hanimiyim zatende evde bile iş yapma diyor doktor. Sen kontrol ol doktor ona göre söyler.Bazıları çok rahat geçiriyor mesela gebeliklerini. Sende öyle olursan calisirsin elbette

Ya ben bugün öğrendim hamile olduğumu yani daha bir doktorum yok randevu alıp gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…