Ben çocukken......... sanardım!

alici_bjk

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
2.844
87
363
Böyle bir konu var mı bilmiyorum ama güzel paylaşımlar olcağını düşündüğüm için açtım.
Pek oyun bölümü için uygun mu değil mi bilemedim ama eğlenceli paylaşımlar olcağını tahmin ediyorum
Ben başlıyorum sizden de paylaşımlar bekliyorum
Ben çocukken zencilerin(genelde Afrika'da yaşadıkları için) beyaz doğduklarını güneş göre göre zenci olduklarını düşünürdüm.:26:
Ayrıca banyo yapıldıktan sonra saatler olsun denilir sanırdım,meğerse doğrusu sıhhatler olsunmuş.Bunu da yeni öğrendim

Son düzenleme:
çok güzel bir konu eline sağlık
ben de eskiden renkli gözlülerin dünyayı kahve gözlülerden daha farklı ve daha renkli gördüklerini sanırdım...
bir de eskiden Allah'ı hani şu televizyonda önünde kuranı açıp kuran okuyan hafızlar gibi öyle bir kıyafetle bir insan olduğunu ancak devasa boyutta olup bize görünmediğini bulutların üzerinde öyle önünde kuran açıp oturduğunu sanırdım...Allah affetsin..çocukluk işte...

Son düzenleme:
Ayy ne hoşmuşuz dimi çocukken
Ben çocukken zencilerin kanı da siyah akar zannederdim, bi de sadece yaşlılar ölüyor sanırdım

bende çocukken sınıfta kalmanın tüm yaz tatili boyunca sınıfta oturmak olduğunu sanırdım

Son düzenleme:
Ayy ne hoşmuşuz dimi çocukken
Ben çocukken zencilerin kanı da siyah akar zannederdim, bi de sadece yaşlılar ölüyor sanırdım

evet yaşlıların öldüğünü sanmak bende de vardı..
hatta o yaşlı kişilerin de bir zamanlar çocukluk geçirmiş olduğunu bilmezdim ve onların dünyaya o şekilde gelip ezelden beri öyle olduklarını sanırdım

kızlar güzel bi konu bu bende tüp bebeği tüp şeklinde sanardım bi gün annamler yengemler ferlan bi akrabamızın bebği olmuştur bebk görmeye gitcektik yengem dediki annemle konuşurlarken bak tüp bebk yaptırdı hemen tuttu çok şükür şimdide doğurdu dedi bende bebk tüpmü dedim kimse bi şey demedi neyse gitceğimz yere gittik bebeği seviyorlar annemler bende dedimki bunun şekli tüp gibi değil hiç tüpe benzemiyo herkes susup ban bakmıştı çocukluk işte nerden bilcen

cok guzzel bi baslik olmus.bnde kucukken hani diziler biterken ekranda bir adam veya kadinn yuzunu uzun sure dondurup oyle bitirirlerdiya isde bn onlari 1 hafta yeni bolum gelene kadr oyle kaliyolar saniyodum

hatta 1 hafta oyle nasil durduklarina cok kafa patlatmisimdir

bide simsinlar varya cizgilfilm onlarida uzayli saniyodum tipleri cok garip bnce hatta uzayli olmadiklarni evllnce ogrendim esmle izlerken bunlar uzayli mi dedim adam gulmekden epey bi sure cevap veremediiii

bide kucukken okulda mudurum 2.kademeler dedignde 2 kattakilerden bahsediyo sanirdim.

en en rezilide eminemi kiz saniyodum erkk oldugu ogrennce arkadaslrin yannda rezil oldumbn yabnci sarki ve sarkicari takip etmm ama bi ara arkadslar eminemde eminem die tutturunca bende taniyorum ayagina yatmisimmsnra gercek anlasilincA rezil oldum tabi hemde bu okadarda kucuk degildim 7.sinifa gidiyodumm

Ben de küçükken büyük insanlar öpüşünce bebekleri olur zannediyordum

Ben de küçükken büyük insanlar öpüşünce bebekleri olur zannediyordum

Bende

Bir De Ne Alaka Bilmiyorum Ama Sibel Can İle Seda Sayan'ı Karıştırırdım !!!

Heralde Çok Gündemdelerdi Ondan !!! Bi De Türk Film Kuşağında Çok Yer Aldılar Ondan !!!

Süpersiniz kızlar
Bende hani dünya küreleri olur ya onu gördükçe ya bu yukarıda kalan sular nasıl aşağı dökülmüyo diye iç geçirmemiş değilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…