Ben çocukken......... sanardım!

çocukken abim elimde ki muzu yemek için gel san deve yapayım da gör dediğinde gerçekten muzdan deve yapacak sanırdım.tabiki muzu yer bitirirdi:))

Ooo, ben TV öncesi çocuğuyum, ben de saflığın bini bir paraydı.

Annem vaktiyle düşüp burnunun kırıldığından bahsederdi, ben de ona bakar, bakar burnunun neresinin kırık olduğunu anlamaya çalışırdım. Sonunda düşün, düşün, annemin burnunda olan bir benin bu bahsettiği kırık olduğu sonucuna ulaşmıştım. Uzuun seneler de öyle düşünmeye devam ettim.

İstanbul'daki Bebek semtinin ismini ilk duyduğumda orada oyuran herkesin bebeği var zannetmiştim.

Açık çayın tersinin kapalı çay olduğunu sanırdım.

Ben iki ablama tip olarak fazla benzemediğim için, beni sütçüden aldıklarını söylediklerinde buna bir dönem inanmıştım. (Gerçi sütçüye de benzemiyordum ama)

biz büyüyoruz değil,kıyafetler küçülüyor sanırdım.hatta küçülüp oyuncak bebeklerime göre olacağını hayal ederdim..

çok yemek yiyince bebek olur sanardım.bende çok yemek yer karnım şişince hamileyim bebeğim olcak derdim

supersiniz kizlar :))
oructutmak icin gece sahura kalkan buyukleri gordukce gece biseyler yakalamaya gitmek icin kalkiyorlar saniyordum hani gece orucututup gelcekler saniyordum :)

allah seni tas eder sekin kotu cocuk olma dediklerinde de yerdeki fayanslar gibi olup kare seklinde yerde yaticam insanlar uzerimden gecerken ben bagiricam sanardim )))
pek bi safmisim bende :))))

Ben de küçükken Edip Akbayram'ı Edi Pakbayram sanardım

haha ben de buna benzer bişey yazacaktım şimdi...

Cüneyt Arkın'ı Cüney Tarkın zannederdim :)))

bir de ben küçükken herkesin belirli bir imzası var büyüyünce öğreniyorlar zannederdim ve annemi az sıkıştırmamışımdır "anne benim imzam nasıl" diye...imzamı belirlemek konusunda özgür olduğumu öğrendiğimde hem çok sevinmiş hem de çok heyecanlanmıştım...günlerce üzerinde düşündüğümü hatırlıyorum :)))

sonraaa.....neyse daha fazlasını sonra anlatayım bende çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…