Ben çocukken......... sanardım!

ayy ben burayi cok sevdim bir iki bisey daha geldi aklima yaziyim.kucuken tv de yada orda burda gobegi acik giyinmis kiz gorunce kardesinin kiyafetlerini giydigini sanirdim oyuzden kucuk gelmis diye dusunurdum

yine benkucukken 90-60-60 olculerinin ne oldugunu gunlerce dusunmeme ragmen hic bulamamisimdir diyodumki kendi kendime 90 boy olsa yok yok olmz cook uzun kilo olsa e oda cok kiloluneki bude die sonunda ogrendik ama bide 2 isim kavramini bilmiyodum mesela bizim sinifda bi oglan vardi adi atiyorum ali ahmet iki isminli zannederdimki 2.isimde soyisim oyuzden de annesininz adi da atiyorum ayse ahmet saniyodum bi kadina ahmet ismi konurmu ya Allah Allah diyip duruyodum

bende çocukken gökteki ayın içinde ev var ay dede orda yaşıyor zannederdim.hayal kurardım evi nasıl acaba diye

bide kızlar televizyonun içinde küçük insanlar var sanardım hatta tüplğ tv lerin arkasında çizik çizik bi yer vr ordan küçük insanlara bakmaya bile çalışıyodum ama kimseyi göremiyodum

ben de küçükken radyodan nasıl ses geldiği hakkında baya bi kafa patlaşmıştım sonra nasıl anladım onu hatırlamıyorum yanlız

ben çocukken gökgürültüsü duyduğumda Allah ın karısıyla kavga ettiğini(tövbe haşa)sanardım...

Son düzenleme:
kızlar lütfen aptal olduğumu düşünmeyin.çook küçüktüm amaaa:)))

Abim sünnet olacağı zaman benide kesicekler sanmıştım çook ağlamıştım kesitirmek istemiyorum diyee :

ben postacı o mektupların hepsini kendi yazıyo sanardım kendi kendime de nasıl karıştırmadan yazıyoki diye de düşünürdüm yani

ben leylek olayına hiç inanmadım ama,

düğünde kadın ve erkek dans edince kadının öyle hamile kaldığını sanıyordum :86: hay allahım yaa

bende biz yatarken tv içine adamlar giriyo sanırdımmm

bide bu biraz kötü ama bitlenmıstım annem bıtler senı goturecekler dıye benı korkuturdu bende hep bıtlerın kapıyı nasıl acacagını düşünürdüm sırtlarında kendımi hayal eder ve korkardımmm

B.O.İ Ben bunu her durakda gördüğümde biniş otobüsten iniş sanırdım küçükken
Meğerse Belediye otobüs işletmeleriymiş..

Ben küçükken akreplerin bana hiçbişey yapmayacağını sanırdım akrep burcuyumya belki ordan bağlantı kurmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…