- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
kullandığım ilaçlar çok aşırı kilo yaptı bu durumda beni rahatsız ediyor özgüvenimi etkiliyor ne giysem yakışmıyorKendine zerre değer vermiyorsun canım şuan o oğlanın aşk hayatından daha önemli olan şey senin ruh sağlığın.
benden bir yaş küçüksün yanlış anlama ama bence kilo vermelisin ilk olarak direkt özgüvenini etkiliyor insanın
İlaçları biraktin mi? Kilo en kolayı canım hem diyet hem spor illaki verirsinkullandığım ilaçlar çok aşırı kilo yaptı bu durumda beni rahatsız ediyor özgüvenimi etkiliyor ne giysem yakışmıyorfinaller bitince spora yazılıcam inşallah veririm diyetede başladım zaten
hayır devam ediyorum ama uyku ilacı özellikle çok iştah açıyor gece 1 2 gibi önüme ne gelse yiyorum öyle bi açlık krizi yaşatıyor kiiİlaçları biraktin mi? Kilo en kolayı canım hem diyet hem spor illaki verirsin
Gece gelen açlık kadar kötü bisey yok yaa bende çok yaşıyorum bunuhayır devam ediyorum ama uyku ilacı özellikle çok iştah açıyor gece 1 2 gibi önüme ne gelse yiyorum öyle bi açlık krizi yaşatıyor kiibu durumda nasıl kilo verecem onuda bilmiyorum
gittim konuştum doktorlar hem uykunu getirecek ve iştah açıp kilo yapmayacak uyku ilacı yok dediDoktorundan ilacını değiştirmesini isteyebilirsin.
başka bir doktora görünmelisiniz. ben kullanırken hiç iştahımı açmamıştı kilo da almamıştım açıkçasıgittim konuştum doktorlar hem uykunu getirecek ve iştah açıp kilo yapmayacak uyku ilacı yok dedi
Saçmalık uykunu getirse uyursun zaten gece 1 de 2 de acikmazsin. O uyku ilaçlarının sana deliksiz uyku sağlaması gerekiyorgittim konuştum doktorlar hem uykunu getirecek ve iştah açıp kilo yapmayacak uyku ilacı yok dedi
Kesinlikle doktorunu değiştir.gittim konuştum doktorlar hem uykunu getirecek ve iştah açıp kilo yapmayacak uyku ilacı yok dedi
çok teşekkür ediyorum kitap okumaya kendimi geliştirmeye başladım ama kendimi nasıl sevip güvenicem bunu nasıl yapıcam bilemiyorum sizce nasıl başarabilirim bunu?Bir zamanlar ben :) hersey kendine inanman ve guvenmenle başlayacak. Kendini sevince hayatı seveceksin. Kimsenin hayatı bir gecede sihirli değnekle değişmiyor. Elinden geleni yap. Dünyaya bir kez geliyorsun. Hemen kilo vermeye spora ve kişisel gelişim e başla. İnşallah çok mutlu olursun
Sevmek kısmı cesaret istiyor. Heleki sevdiğini göstermek. Öncelikle sana engel olan kişileri hayatından yavaştan çıkartmaya basla iletişimi kes. Kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış. Misal ev mi tutacaksın yada evine birsey mi alacaksın kimseye sorup izin alma. Nasılsa ne yaparsan yap beğenmeyecekler. O yüzden kendi istediğini al, yap. Biraz bencil ol. Kendi mutluluğunu huzurunu düşün. Akraban yada halan diyelim. Onunla görüşmek seni üzüyorsa, seni ezmeye çalışıyorsa altta kalma. Çat çat söyle cevap ver. Sen herkesin gönlünü yapmaya çalıştıkça, hersyee evet dedikçe, aman onların kalpleri kırılmasın dedikçe üzgünüm daha değerli olmayacaksın. Aksine üstüne daha çok basacaklar. Unutma önce sen senin mutluluğun. Sen kendine nasıl davranırsan etrafındakilerde öyle davranır. Ha bir de asssslaaa ama aslaaa cevap verirsem rezil olurum bunu yaparsam rezil olurum diye düşünme. Bağırmak mı istiyorsun bağır. O kişiyi hayatından çıkarmak mı istiyorsun direk engelle çıkar. Enerjin değiştikçe dünyaya bakış açın değişecek. Tabi ki bir günde değil. Değişmek aynı zamanda acı veren bir durum. Nasıl olsa günler akıp gidiyor. Bu akan zamanda degiseceksin gucleneceksin. Bak sonuçlar nasıl mükemmel olacak.çok teşekkür ediyorum kitap okumaya kendimi geliştirmeye başladım ama kendimi nasıl sevip güvenicem bunu nasıl yapıcam bilemiyorum sizce nasıl başarabilirim bunu?
çok sağolun dediklerinizi not aldım inşallah zamanla değişip güçleneceğimSevmek kısmı cesaret istiyor. Heleki sevdiğini göstermek. Öncelikle sana engel olan kişileri hayatından yavaştan çıkartmaya basla iletişimi kes. Kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış. Misal ev mi tutacaksın yada evine birsey mi alacaksın kimseye sorup izin alma. Nasılsa ne yaparsan yap beğenmeyecekler. O yüzden kendi istediğini al, yap. Biraz bencil ol. Kendi mutluluğunu huzurunu düşün. Akraban yada halan diyelim. Onunla görüşmek seni üzüyorsa, seni ezmeye çalışıyorsa altta kalma. Çat çat söyle cevap ver. Sen herkesin gönlünü yapmaya çalıştıkça, hersyee evet dedikçe, aman onların kalpleri kırılmasın dedikçe üzgünüm daha değerli olmayacaksın. Aksine üstüne daha çok basacaklar. Unutma önce sen senin mutluluğun. Sen kendine nasıl davranırsan etrafındakilerde öyle davranır. Ha bir de asssslaaa ama aslaaa cevap verirsem rezil olurum bunu yaparsam rezil olurum diye düşünme. Bağırmak mı istiyorsun bağır. O kişiyi hayatından çıkarmak mı istiyorsun direk engelle çıkar. Enerjin değiştikçe dünyaya bakış açın değişecek. Tabi ki bir günde değil. Değişmek aynı zamanda acı veren bir durum. Nasıl olsa günler akıp gidiyor. Bu akan zamanda degiseceksin gucleneceksin. Bak sonuçlar nasıl mükemmel olacak.
Bunu kafadan yazmıyorum. Yaşadığım için yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?