Ben çok hataa yaptım:((

Yalnızlık bazen en iyi dost,sevgili,eş olabiliyor..
Sen yanlış kullanmışsın yalnızlığı..
Ne oldu?? Yalnızlığı bahane ederek kendini düşürdüğün durum güzel mi?
Kendine yeni bir sayfa aç..
Gerekirse yalnızlığınla sevgili ol.

Allahım 2 tane kızım var ,gelecekten korkuyorum ,bu nasıl bir yaşam tarzıdır,sevgili evinde kalmalar,aynı yatakta yatmalar ,gece bende bişeyler istedi filan ,sanki kocası ,töbe yarabbim ne günlere kaldık

Size katiliyorum benimde evlatlarim war Allah göstermesin ama tabi herkesin kendi yasantisi kinamamak gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben gidip kalmaz birşey gelir falan diye ...
Ben hep yanlızım kendimi bildim bileli mutsuzum hep heryerden tutunmaya çalışıyorum
Ağır psikolojik sorunlarım var daha çok şeyler var

Çocuk yaşta cinsel istismara mi uğradın. Ciddi yazdım

Gurur ne demek , ne anlama gelir biliyor musunuz acaba? Buyurun TDK anlamı şöyle verilmiş ; http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.53d22f42e312f4.83164990 - > Hani siz de biraz gurur sahibi olsanız fena olmaz diyorum

Son düzenleme:
Ustuste yapilan ayni `hatalar` hata olmaktan cikar bana gore.
Bence sen boyle mutlusun. Aci cekmek, belirsizlikler seni mutlu ediyor.
Yaptiklarin artik hata kelimesini baya bir asmis cunku.

Neden ailenizde anlasamiyorsunuz. Sizi dövdüler mı?evden mı attılar? Seni istemediklerini mı söylediler? Bu adamın sana yaptıgı neyi yaptılar? Adam sizi sadece cinsel olarak görüyor bu kadar basit

Ayrilma yalnizsan devam et bacim.
İlişkiyi kurtarman gerek.
Sakin ol olumlu ol sevgiliye karesi.
Mutluluklar

Sana birşey diyeyim mi ?

Bence sen konu açma artık insanın sinirlerini zıplatırsın yemin ederim..Git ne yaşıyorsan yaşa zaten kendisine acımayana biz tutup niye akıl verelim ?

zamanımız sence değerli degil mi ?

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun arkadaşım.
sorunlu bir aile olduğu belli zaten,ama ah keşke hiç bulaşmasaydın
böyle şeylere,hoş karşılanmaz çünkü,
erkek arkadaşının seni gerçekten sevdiğini de düşünmüyorum.
sevse düşünür,değer verirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…