Ben çok hataa yaptım:((

Sizin durumunuzu açıklayan en iyi sözü Albert Einstein söylemiş ;

" Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır. "

ne gurursuz kadınlar var yaaa. kusura bakma ama artık o adam sana ne yapsa müstehak sanırım. akıllanmıyorsun da , hiç mi kimsen yok çevrende akıl danışacağın arkadaşın ailen dostun yok mu kimse mi sana napıyorsun sen demiyor, bunları da geçtim Allah'ın vermiş olduğun aklı kullan bari !

Sizin durumunuzu açıklayan en iyi sözü Albert Einstein söylemiş ;

" Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır. "

hatalar yaptım kötü biriyim
bebeğim kalbimi vereyim
son kezzz ahğğhhhh..

eğer gerçekse yazdıkların;

acilen tedavi ol. bu şekilde olması için denize düşen yılana sarılır hesabı yapmışsın... ama tüm gerçekleri anlat doktoruna. sadece şimdi olanları anlatma düşünmek istemediklerini eski olan şeyleri de anlat.

Vallahi bacım konu açıp bizim sinirlerimizi zıplatma.

Anladık karnın geniş.

Ama bizim artık olanları okumaya dermanımız kalmadı...

Okudukça yuh artık diyorum

anan baban nerede senin ?

Seni arkadasında kalmaya göndermeyen ana baba nasıl buna izin veriyor

hem o nasıl bir anne yahu ogluyla aynı yatakta yatıp seviştiginizi bile biliyor :)) La ben kayınvalidemlere gittigimde adamla aynı koltukta bile oturamıyorduk utancımızdan

Ben olsam eve ZİNCİRLERİM seni !

Son düzenleme:

(((

Keşke tedavi görüp atlatabılseydınız

Bu sizin sucunuz değil yapan utansın

Ama kötü psikolojıyle yanlıs seyler yapmıssınız

Bakın bırsuru kişi akıl vermıs önce o kişiden ayrılın sonra işiniz varmıs madem bır doktora gıdın tedavı olun

Sizi iyi hıssedecek seyler yapın turlara gıdın tatıle gıdın guzel arkadaslar edının

Gecmısle yasamayı bırakıp yenı hayat yenı duzen kurun

Kımse vazgecılmez degıl kendınıze bu kötülüğü yapmayın

ne olmuş yaaa :44::44::44::44: tek tek okumaya üşeniyorummm biri özet geçiverse

hatun dayak yemiş sevmiş,sövmüş adam sevmiş,kovmuş adam yine sevmiş. Çok sevgi pıtırcığı olmuş yanı kadınFakat adam haklı.. 'diren kadınnnn' demiş 'ne yaparsam yarabbi şükür' diyorsun demiş.....
Kadın direnmiş sonunda oktan b.ktan bir sebepten 'alarm kurdum ama o benı uyandıracaktı uyandırmadı' konusundan adama 'dağılınnn ülennn'demiş..Dağılmışlar aman ayrılmışlar..Yoksa ayrılmamışlarmıydı:26::26::26::26::26:.Ne oldu gacılarrrr film koptu bendeeee

arkadaşlar konu sahibi defalarca çocukken cinsel istismara uğradığını yazmış. hani gerçekse yazdıkları bu nedenle olabilir.

gerçekte olabilir. o kadar bu iğrençlikleri yaşayan çocuk var ki maalesef. tutunacak sakat bir dal bulmuş olabilir.

ha arkadaş doğru yazmadıysa onun yaşadıklarını yaşayabilen insanlarda var. en azından onlara ışıt tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…