Ben çok hataa yaptım:((

Şu mübarek günde buram buram haram kokan bir konuya cevap vermezdim ama tek şunu söyliyeyım dedim bu kadar ahlaki değerlerin çökmüş olduğu bir dünya da başımıza taş yağmadığına dua edelim.
Gazze de onlarca minik bedenler bir nefes almaya fırsat bulamadan ölürken biri çıkmış ne diyor ...
o kadar dertlisin senin o adamın evinde işin ne? annesi bile müsaade etmiş... hiç bir anne ve erkek bu kadar rahat bir insanı ciddiye almaz döver eder kapı önüne kor sıkılınca...
medeniyetin getirdiği o güzellikler bu yaşayın medenice...

yahu dal dal degil ki..

bildigin SAP !

O dala değil Sapa tutunmuş

tam anlamadım ama neyse

Bu KIZIN KAFASINDA VARMIŞ YANİ..Hangi erkek isterki böyle bi kızı

beni dövdü kapıya attı ama ben onu seviyorum diyorsun kız adam seni sevmiyor anlamıyorsun
kimse vazgeçilmez değil
ne bebeği ayrıca hamile olmadığın anlaşılınca ne olacak düşündün mü?
senin annen baban yok mu sevgilinin evinde kalıyorsun hiç sormuyorlar mı ?

Siz kac yasindasiniz?
yasinizin kucuk oldugunu dusunuyorum bu yazdiklarinizdan dolayi.
yol yakinken bu yanlisinizdan donun bence. Actiginiz konuyu okudumda yani cumlelerinizi hatalar zinciri yapmissiniz resmen.
sizde hakki olan Ananizi-Babanizi lutfen uzmeyin. kendinize ceki duzen verin.
bu adam size vurmus, size neler etmis siz hala onun dedigi bir laf uzerinde takili kalmissiniz.
bir kadina "gururlu" olmak cok yakisiyor. benden sana bir abla tavsiyesi..
yeri gelecek kocana bile ilerde gurur yapacaksin. kendini asla ezdirmeyeceksin..tek onun istek ve arzulari degil seninde istek ve arzularinin oldugunu ve bunun ne kadar onemli oldugunu bildireceksin ona.. Esin sana saygi duymali kesinlikle.
sana saygisi olmayan bir erkek seni cok kolay harcar..!
sende bir ana baba evladisin.. ne diye boyle kolay harcanasin? yazik degil mi anana babana ?
anladigim kadariyla o adamin evinde de kalmissin.. bu da bana cok ters geldi.
Hayat sizin hayatiniz tabiki, istediginizi yapmakta ozgursunuz..
ama size tek diyecegim su ki;
ne olursa olsun yaptigin bu tavirlar senin sayginligini azaltir o adamin gozunde.. ki; bence sana saygi duymuyor.
saygi herseyden once gelir benim icin sahsen..
sen izin vermedigin surece kimse sana degersiz oldugunu hissettiremez..
ama sen ne yazik ki; izin vermissin bile.. "Ben hamileyim" yalanina siginma..
Gozlerini bu kadar karartmasin ask midir, sevgi midir adi her neyse.. Bu dunyada asktan,sevgiden cok daha onemli unsurlar var bence..
Onur gibi, seref gibi, haysiyet gibi..
Bunlar asktan,sevgiden bile onemli.. (bana gore)

Allah yardimcin olsun.. kapat bu defteri derim bu adamdan sana hayir gelmez.

Son düzenleme:
Ben çocuktum çok küçüktümm babamın arkadaşları tarafından defalarca tacize uğradım
tanımadığım insanlardan komşumuzun oğlundan neler neler...
ayrıca isteemdiğim bir bölümü okudum
küçüklüğümden beri hep birşeylerle mücadele etmeye çalıştım defalarca yıkıldım kalktım yıkıldım kalktım
hiç iyi değilim ve hastaneye yatışımı isticem artık ben artık yoruldum
başkalarına verdiğim nasihatalr bende bomboş oldu
battı balık yan gider hesabı herşeyi hafife aldım
defalarca kendimden utandım yaptıklarımdan utandım ama yapmaya devam ettim
sanki hayattan öcümü alıyomuşum gibi hissettim

başkalarının sorunlarına gelince gayet mantıklı cevaplar vermişsin ama ne yazıkki kendi sorunlarında aynı sonucu alamamışsın. Ya yaşadıkların hoşuna gidiyor ya da kendini kandırıyorsun. Onsuz yaşayamazsın sanıyorsun. Tut ki öldü çocuk o zaman ne yapacaksın çok merak ediyorum. Peşinden mi gideceksin ? Akıllı bir kızsın otur kendi kendine yaşadıklarını düşün. O çocuktan sana zerre fayda gelmez artık. Kendine yazık ediyorsun Allah sana bu canı böyle saçma şeyler yap diye vermemiş canım benim. Kalkta bir silkelen hadi..

üzüldüm. evet yatışını iste. kabul edilmese bile çok sıkı tedavi ol. hiç aksatma olur mu?

üzüldüm. evet yatışını iste. kabul edilmese bile çok sıkı tedavi ol. hiç aksatma olur mu?

Zaten doktorlar benim kesinlikle yatmam gerektiğini söylüyolar yoksa şizfreniye bile çevirir dediler çok ağır yaşadıkların dediler...
Böyle mesela çok içime atıyorum herşeyi kitlenip kalıyorum bazen içimden ağlıyorum yaşadıklarıma... boğazım düğümleniyo konuşamıyorum

sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez.. kimse için değil kendin için güçlü olmaya çalış.. inşALLAH doğru yolu bulursun.. yaşadıkların hoş ve doğru şeyler değil

tamam işte bak biliyormuşsun yapman gerekeni hadi artık yap da kurtar kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…