- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
arkadaşlar konu sahibi defalarca çocukken cinsel istismara uğradığını yazmış. hani gerçekse yazdıkları bu nedenle olabilir.
gerçekte olabilir. o kadar bu iğrençlikleri yaşayan çocuk var ki maalesef. tutunacak sakat bir dal bulmuş olabilir.
ha arkadaş doğru yazmadıysa onun yaşadıklarını yaşayabilen insanlarda var. en azından onlara ışıt tutun.
hatun dayak yemiş sevmiş,sövmüş adam sevmiş,kovmuş adam yine sevmiş.Çok sevgi pıtırcığı olmuş yanı kadın Fakat adam haklı.. 'diren kadınnnn' demiş 'ne yaparsam yarabbi şükür' diyorsun demiş.....
Kadın direnmiş sonunda oktan b.ktan bir sebepten 'alarm kurdum ama o benı uyandıracaktı uyandırmadı' konusundan adama 'dağılınnn ülennn'demiş..Dağılmışlar aman ayrılmışlar..Yoksa ayrılmamışlarmıydı:26::26::26::26::26:.Ne oldu gacılarrrr film koptu bendeeee
Hayır aksine ne parası pulu var ne bişeyi var
yahu dal dal degil ki..
bildigin SAP !
O dala değil Sapa tutunmuş
ailen yok mu ben kaçırdım o kısmı sanırım..
abicim gibi geldi bana
Ben çocuktum çok küçüktümm babamın arkadaşları tarafından defalarca tacize uğradım
tanımadığım insanlardan komşumuzun oğlundan neler neler...
ayrıca isteemdiğim bir bölümü okudum
küçüklüğümden beri hep birşeylerle mücadele etmeye çalıştım defalarca yıkıldım kalktım yıkıldım kalktım
hiç iyi değilim ve hastaneye yatışımı isticem artık ben artık yoruldum
başkalarına verdiğim nasihatalr bende bomboş oldu
battı balık yan gider hesabı herşeyi hafife aldım
defalarca kendimden utandım yaptıklarımdan utandım ama yapmaya devam ettim
sanki hayattan öcümü alıyomuşum gibi hissettim
üzüldüm. evet yatışını iste. kabul edilmese bile çok sıkı tedavi ol. hiç aksatma olur mu?
Ben çocuktum çok küçüktümm babamın arkadaşları tarafından defalarca tacize uğradım
tanımadığım insanlardan komşumuzun oğlundan neler neler...
ayrıca isteemdiğim bir bölümü okudum
küçüklüğümden beri hep birşeylerle mücadele etmeye çalıştım defalarca yıkıldım kalktım yıkıldım kalktım
hiç iyi değilim ve hastaneye yatışımı isticem artık ben artık yoruldum
başkalarına verdiğim nasihatalr bende bomboş oldu
battı balık yan gider hesabı herşeyi hafife aldım
defalarca kendimden utandım yaptıklarımdan utandım ama yapmaya devam ettim
sanki hayattan öcümü alıyomuşum gibi hissettim
Zaten doktorlar benim kesinlikle yatmam gerektiğini söylüyolar yoksa şizfreniye bile çevirir dediler çok ağır yaşadıkların dediler...
Böyle mesela çok içime atıyorum herşeyi kitlenip kalıyorum bazen içimden ağlıyorum yaşadıklarıma... boğazım düğümleniyo konuşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?