Ben çok iyi niyetliyim galiba...! :(

Öyle insana arkadaş denmez ki canım , olsa olsa koyun postuna bürünmüş kurt denir !

Hemen arkadaşlığını ! bitirmeni öneririm . Yoksa ilerde özür dilemesi gerekmeyen olaylarla karşılaşma olasığın oldukça yüksek :19:

Önceden ileriye dönük bi dostluk hayal ediyodum onunla..bi çok şey paylaştım..ama değmicek bi insan..Tşk.ederm düşünceleriniz için..

Tşk.ederim kızlarr fikirleriniz için..Zaten arkadaşığımı bitirmeyi düşünüyorum.Gerçekten çok koydu yaptığı..Hayırlısı rabbimden...:59:

canim bana fazla birsey soylemek dusmuyor cunku arkadaslar sana yapman gerekni soylemisler..

ne ilginc, ya cok sevdigimiz ama bizi aldatan erkeklerden vazgecemiyoruz yada boyle pisti yakin dostlarimdan..

bence de o kiz arkadasindan vazgecmelisin, yanlis arkadaslik kurmussunuz. boyle tipler genelde yakin arkdaslarini kiskandiklari icin bu tur oyun oynarlar. ama insafli olanlar daha sonradan pisman olurlar. Senin arkadasinda ayri bir cins..

Sen evelencek adamdan eminsen ne mutlu size.. insallah basiniza bir musibet gelmez, Rabbim sevenlere hayirli evlikler nasip etsin..

canim bana fazla birsey soylemek dusmuyor cunku arkadaslar sana yapman gerekni soylemisler..

ne ilginc, ya cok sevdigimiz ama bizi aldatan erkeklerden vazgecemiyoruz yada boyle pisti yakin dostlarimdan..

bence de o kiz arkadasindan vazgecmelisin, yanlis arkadaslik kurmussunuz. boyle tipler genelde yakin arkdaslarini kiskandiklari icin bu tur oyun oynarlar. ama insafli olanlar daha sonradan pisman olurlar. Senin arkadasinda ayri bir cins..

Sen evelencek adamdan eminsen ne mutlu size.. insallah basiniza bir musibet gelmez, Rabbim sevenlere hayirli evlikler nasip etsin..

Her yaptığmı yapıyo,kıskanıyo tabi besbelli ama dediğin gibi vazgeçemyrz..Sırtımızdan vursaalar bile..! Bu bi insanlık dawranışıdır ama onların yaptıkları ne..? Allaha hawale ettim çünkü çok kırıldım hastalıktan kurtulamıyo zaten...:/
Tşk.edermmm hayırlısıysa olucak..:):69:

benımde bır arkadaşım vardı... her alışveriş yaptıgım yerdem aynısını alırdı.. kısa bır sure sonra kocam olan ilgisini farkettım.. ve postaladım...
eşim bile hıssettı onun ilgisini...ve gönderdık

benımde bır arkadaşım vardı... her alışveriş yaptıgım yerdem aynısını alırdı.. kısa bır sure sonra kocam olan ilgisini farkettım.. ve postaladım...
eşim bile hıssettı onun ilgisini...ve gönderdık

Hadi ya..çok terbiyesiz insanlar var ben anlayamadım ya ..:/ Bide o sıra arkadaşım kızıl saçlıydı hep bana bakıolar bilmem ne diyip öwünürdü bakan da yoktu aslında..şimdi siyah yaptı saçlarını kimse bakmıyo bana dio..Hay allahım..!:90:

Hadi ya..çok terbiyesiz insanlar var ben anlayamadım ya ..:/ Bide o sıra arkadaşım kızıl saçlıydı hep bana bakıolar bilmem ne diyip öwünürdü bakan da yoktu aslında..şimdi siyah yaptı saçlarını kimse bakmıyo bana dio..Hay allahım..!:90:

ya çok ugraştırdı benı..

bır gun bana restoran isimlerı sayıyor. söyledıklerı yerler epey pahalı yerler.. sonra bana dönup üçümüz buralara yemege gıdelım dedi.. dedım bız eşimle gıderız ama senınle olmaz kı:??? ben şaka yapıyr sandım.. meger cıddıymış kız..

benım yaptıgım yemeklerı eşimin yıyıp yemedıgını merak edıyordu.. sankı bız hep dışardan yıyoruz..

ya çok ugraştırdı benı..

bır gun bana restoran isimlerı sayıyor. söyledıklerı yerler epey pahalı yerler.. sonra bana dönup üçümüz buralara yemege gıdelım dedi.. dedım bız eşimle gıderız ama senınle olmaz kı:??? ben şaka yapıyr sandım.. meger cıddıymış kız..

benım yaptıgım yemeklerı eşimin yıyıp yemedıgını merak edıyordu.. sankı bız hep dışardan yıyoruz..

Wala iyiki çıkartmışsınız hayatınızdan..Mal kendini belli eder sözü tam bunlara göre.Hem onane sizin nereede yemek yiyip yemiceğini ona mı kalmış..İşte hep kıskançlık,,güwensizlik..

benım de kurstan bır arkadaşım vardı.. tanıştık samımı olduk bıraz.. bellı bır sure sonra eşimle tanıştı..
eşim benı bır yere almaya ve ya göturmeye geldıgınde görmeye başladı..

bır gun gıne akşam bende.. tesaduf isimlerimiz aynı.. eşim bal getirmiş mutfaga gırdı hemen balı boşaltacak süzgece suzulsun dıye.. ben o sırada arka odaya bır şey için geçtım arkdaş salonda oturyor, bende çıksa dıye beklıyorum.
eşim mutfak tan bana seslendı yardım etmem için. kız benden önce efendım dıye bagırdı, eşim sana degil karıma seslendım dedi.. mal ya..
hıç kocam senı çağırımı yanına yardıma..

benım de kurstan bır arkadaşım vardı.. tanıştık samımı olduk bıraz.. bellı bır sure sonra eşimle tanıştı..
eşim benı bır yere almaya ve ya göturmeye geldıgınde görmeye başladı..

bır gun gıne akşam bende.. tesaduf isimlerimiz aynı.. eşim bal getirmiş mutfaga gırdı hemen balı boşaltacak süzgece suzulsun dıye.. ben o sırada arka odaya bır şey için geçtım arkdaş salonda oturyor, bende çıksa dıye beklıyorum.
eşim mutfak tan bana seslendı yardım etmem için. kız benden önce efendım dıye bagırdı, eşim sana degil karıma seslendım dedi.. mal ya..
hıç kocam senı çağırımı yanına yardıma..

Yani hemen kendine alnmış..Hiç mi mantıklı düşünmüyolar afedersniz ama sewgilinize,eşinize sarkarken..

:47::47: boyle baskasinin sevgilisine veya kocasina asilan kizlardan oyle nefret ediyorum ki. Bogasim geliyor yahuuu :47:

EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM.......
Ne yapmam gerekiyo bilmyrm..Akıl verin..
Dost dediğim biri beni sırtımdan vurdu. Nasıl mı ? Aynen anlatıyrm.
Bi erkek arkadşım vardı uzun süreli deil ama yinede içime sinerek çıkma teklifini kabul etmiştim.Herneyse benim yediğim içtiğim ayrı gitmeyen dostum dediğim insan bi gece buna mesaj gönderiyo benim msn adresim şu falan die bunlar konuşmaya başlıolar.Ertesi günü bana gelip o insan erkek arkadaşına dün bi oyun oynadım hemen atladı beni seviyomuş aslında falan dedi.Sonuçta ilk haftamızdı fazla koymadı istediğini sevsin bağlamıo ama bu şekilde bi olayla karşıma gelmeleri canımı sıktı.Bu bi bana mesaj gönderio bi arkadaşıma. İkimizi idare edio aklınca.Herneyse bu arkadaşım bana bizim dostluğumuzu yıkamazsın die mesaj göndericem dedi.İyi hoş gönderdik.Kapandı konu derken..Meğer ben öle sanmışım..yaz tatili ben bu arkadaşımla sahile indim ve napıo acaba bizimki ayy ne hataydı falan dedim bi baktım bu gözlerime bakıyo ve gülüyo..Sonra ne oldu dedim süphelendim ben.Anlatmaya başladı aynen şöyle: ben merak ettim gerçekten beni mi sewiyo die şuanda onunla çıkıyorum demezmi bana ve pişkin pişkin özür dilicek bişey yapmadım sadece sevgisini merak ettim bilmem ne..Ben büyük olgunlk gösterip sesimi çıkartmadım ama o gün bu gündür eskisi gibi değilim..Ve ilginç olan ben kimle çıksam onunla ilgileniyo anlamadım neden böle..??
Bu anlattığım olay geçen senenin olayıdır.Ve hala o arkadaşımla görüşüyrm..:/ Şuanda 1 senelik bi erkek arkadaşım war we evlenmyi düşünüyoruz.Allah kısmet ederse..:):50::50::50:

canım bu nasıl bi genişlik anlamadım. kızla nasıl görüşüyorsun. bu yarın öbür gün yuvanı da yıkar söyliyim.

canım bu nasıl bi genişlik anlamadım. kızla nasıl görüşüyorsun. bu yarın öbür gün yuvanı da yıkar söyliyim.

Okul arkadaşım ve tek arkadaşı benim umrumda olmaz tabi tek kalsa şuan bitirme projemi yapıyo..o beni kullandı hiç haberim olmadan yürütmüş ilişkiyi snra söledi konudada belirttiğim gibi..bnde aynısını yapıorum.Kıyasa kıyas..!

Tatlım böylesi bir arkadaştan insana hayır gelmez.. Arkadaş dediğin gerçekten kötülük gelmesin diye görüşlerini söyler... Apaçık ortada bu seni kıskanıyor..Daha ne denilebilirki

kesınlıkle ve kesınlıkle bu kızdan uzak dur derım sana hastalık gıbı olabılır erkek arkadasını kotuleyıp sonra ona da yanasabılır kendını gosterme cabası ,

kesinlikle görüşmemelisin . Gerçek dostun değil sadece oyle davranan bi kız. kendıne böyle ınsanlardan uzat tut bence tatlım

Back
X