canım burda suc eşinde.bekar bayan evlı bayan olması sonuc degıstırmıyor bırebır gıtmıyor sonuctakı asılıyo dıye dusunelım kızlar ıcın ıkı kısı bırden bınıyorlar tek amacları bence yol parası vermemek otobuste sıkıntı cekmemek arabayla gıtmek .eşinin haber vermeside gayet normal çünkü sonucta hergün gittigi için o bayanlarla bayanlarda haliyle o gitmezse işe gec kalıcak onu beklicekler eşin bu yüzden haber veriyordur buraya kadar herşey normal.asıl sorun sen istemdiğini söylediğin halde hala eşin senin sözünü umursamayıp götürüyorsa evet eşin suçlu sen istemiyorsan götürmemeliydi durumuda bir şekilde anlatmalıydı o bayanlara.sende bu konuda eşine götürdüğü için kızmakta haklısın.Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
bende olsam izin vermezdim kimse kusura bakmasın bunun insanlıkla alakası yok başka türlü insanlık yapsın doğru değil hoşta değil sonuçta evli bir insan hoş karşılayanda olur belki göreceli tabiki ama ben olsam müsade etmezdim tepkimi belirtirdim ama bunu ilk zamanlarda yapmak daha doğru ilerlemeden çünkü şimdi eşinle konuşsan bu defa ne derim ben ayıp olur falan dicektir
Bu yorumları okuduguma inanamıyorum.
Ne kadar sığ.
Evet hoşlanmayabilirsiniz ve belirtirsiniz. Eşinizde ona göre hareket eder. Adam arkanızdan iş çevirmiyo nihayetinde.
Konusursunuz çözülür umarım.
Gizli, saklı, ayıp veya yanlış bişey yok bence.
Ayrıca elbette birlikte gidiyolarsa haber vermesi gerekir.
Eşiniz haber vermese otobüs daha uzun sürecegi için erken cıkmaları gerekir geç kalmamak için.
Servis soförümde beni arardı gelemiyorum yada gec gelicem diye.
Vay mendebur.
Burdaki bayanlara ne demeli?
Tek koca sizde var çünkü.
Hıhımm.
Madem kocanıza güvenmiyosunuz elinden tutup götürün.
Bu zihniyet evlenip cogalmasın lütfen ya.
Hasbinallah ne fenasınız. Allah karşılaştırmasın böylesiyle.
Hanımlar bilse böyle insanların varolabildiğini emin ol aynı istikametten gitmezler.
Ben esime guveniyorum herhangi bi suphem yok sadece hosuna gitmiyor. Bence buna hakkim var
Daha bugun ogrendim mesaji gorunce
Biri değil! Elossa 'yım ben!
Ortaya değil,şahsa konuşun yani bana...
Size göre önemsiz,bana göre önemli;
Demek ki neymiş?
Herkes herkesin fikrine saygı duyup geçecek,kendi fikrini taş atmadan savunacak...
Valla hic nickinize bakmadim
bu kadar onemli biri oldugunuzu bilseydim adinizi yazardim :)
Ayrica sizin yorumunuzu direkt alintilayip muhattab olmadim
Elossacim. Ne yazacagimizida kimseye sormayacagimiza gore?
Ha sitenin muhtariysaniz soyleyin:)
edit: isterseniz sayfalarca cevap yazin bana,okunup diyolaga gecilmeyecegine emin olun,icinizde kalacak yani.
Biraz karniniz agrisin..
Cezayida ozlemisim
xoxo
hanımefendi siz başlığı siz ne diyeceksiniz bakalım diye açmışsınız yani fikrimizi sormuşsunuz ama eşinizin iş arkadaşlarını götürmesini normal bulan daha doğrusu bunda kötü bir nokta görmeyen herkese de ben hoşlanmıyorum bence benim buna hakkım var demişsiniz madem böyle düşünüyorsunuz bizim fikrimizi neden sordunuz siz zaten aksi bir bakış açısını kabul etmiyorsunuz ki
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
Bu yorumları okuduguma inanamıyorum.
Ne kadar sığ.
Evet hoşlanmayabilirsiniz ve belirtirsiniz. Eşinizde ona göre hareket eder. Adam arkanızdan iş çevirmiyo nihayetinde.
Konusursunuz çözülür umarım.
Gizli, saklı, ayıp veya yanlış bişey yok bence.
Ayrıca elbette birlikte gidiyolarsa haber vermesi gerekir.
Eşiniz haber vermese otobüs daha uzun sürecegi için erken cıkmaları gerekir geç kalmamak için.
Servis soförümde beni arardı gelemiyorum yada gec gelicem diye.
Vay mendebur.
Burdaki bayanlara ne demeli?
Tek koca sizde var çünkü.
Hıhımm.
Madem kocanıza güvenmiyosunuz elinden tutup götürün.
Bu zihniyet evlenip cogalmasın lütfen ya.
Hasbinallah ne fenasınız. Allah karşılaştırmasın böylesiyle.
Hanımlar bilse böyle insanların varolabildiğini emin ol aynı istikametten gitmezler.
+1 katılıyorum....
Objektif yorumlarla sanıyorum arkadaş bir karar verip eşiyle daha ayrıntılı konuşacak gibi geldi bana da...
Umarım aralarında bundan sebep bir huzursuzluk çıkmadan tatlıya bağlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?