ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

Bu yorumları okuduguma inanamıyorum.
Ne kadar sığ.

Evet hoşlanmayabilirsiniz ve belirtirsiniz. Eşinizde ona göre hareket eder. Adam arkanızdan iş çevirmiyo nihayetinde.
Konusursunuz çözülür umarım.
Gizli, saklı, ayıp veya yanlış bişey yok bence.

Ayrıca elbette birlikte gidiyolarsa haber vermesi gerekir.

Eşiniz haber vermese otobüs daha uzun sürecegi için erken cıkmaları gerekir geç kalmamak için.
Servis soförümde beni arardı gelemiyorum yada gec gelicem diye.
Vay mendebur.

Burdaki bayanlara ne demeli?
Tek koca sizde var çünkü.
Hıhımm.
Madem kocanıza güvenmiyosunuz elinden tutup götürün.
Bu zihniyet evlenip cogalmasın lütfen ya.

Hasbinallah ne fenasınız. Allah karşılaştırmasın böylesiyle.
Hanımlar bilse böyle insanların varolabildiğini emin ol aynı istikametten gitmezler.

canım burda suc eşinde.bekar bayan evlı bayan olması sonuc degıstırmıyor bırebır gıtmıyor sonuctakı asılıyo dıye dusunelım kızlar ıcın ıkı kısı bırden bınıyorlar tek amacları bence yol parası vermemek otobuste sıkıntı cekmemek arabayla gıtmek .eşinin haber vermeside gayet normal çünkü sonucta hergün gittigi için o bayanlarla bayanlarda haliyle o gitmezse işe gec kalıcak onu beklicekler eşin bu yüzden haber veriyordur buraya kadar herşey normal.asıl sorun sen istemdiğini söylediğin halde hala eşin senin sözünü umursamayıp götürüyorsa evet eşin suçlu sen istemiyorsan götürmemeliydi durumuda bir şekilde anlatmalıydı o bayanlara.sende bu konuda eşine götürdüğü için kızmakta haklısın.

Daha bugun ogrendim mesaji gorunce

Ben esime guveniyorum herhangi bi suphem yok sadece hosuna gitmiyor. Bence buna hakkim var

Herkesin yapısı farklıdır.
Ben olsam bende rahatsız olurdum.
Sonuçta ben yapsam aynı şeyi o dünyayı başıma yıkardı. Ben neden rahatsız olduysam dile getirmeyeyim ki.

Ben esime guveniyorum herhangi bi suphem yok sadece hosuna gitmiyor. Bence buna hakkim var

Sizin için yazmadım o yorumları, alınmayınız lütfen.

İlk yorumum sizin içindi.
Dediğim gibi elbette hakkınız var ama bunu konusarak halledebilirsiniz. Aşırı tepkiler verdiğinizde inada dönüşebilir olay.

Yorumlarda bazı arkadaşlar ciddi şekilde infaz yapmışlar.

Daha bugun ogrendim mesaji gorunce

senin açından sorun yok bugün de görsem mesajı dünde görsem tepkim aynı olurdu :)) sen devam et boşver kim ne derse desin çünkü bende izin vermezdim olması gerekende bu zaten o bayanlar bekar sanırım evli değiller öyle olsa onların eşleride müsade etmezdi emin ol yada eşine kendini örnek ver aynı şeyi ben yapsam nolurdu de seni anlayacağını umuyorum varsa anlayacağı dilden evli erkek komşunuz ben onunla işe giderken gitsem izin verirmiydin bu soru yeterlidir sanırım :)

bencede hiç hoş değil ulasım sıkıntısı yoksa kendılerıde gıdebılırler yanı cok sacma. yolcu tasıyacak olsaydım hatlı dolmus alırdım cok keyıflerıne duskunse hanımlarda kendılerıne araba alsınlar aylıkları var yıllıkları var ne munasebet

Sanırım sizin kızacağınızı bildiği için söylememiş.Keşke bilginiz dahilinde yapsaydı.
Şimdi paragözlük olmasın ama benim de etrafımda bu yöntemi kullanan var.Yalnız benzin konusunda ortaklar.
Yani hayrına getirip götüren hiç görmedim.
Ne güzel insanlık ölmemiş

çok luzumsuz insanlıklada alakası olan bı durum değil ayrıca ğerki eş rahatsızsa bu konudan ne olursa olsun otobüs bile olmasa iş bitmiştir

herhalde konu sahıbının eşine güvenıp görevlerini yapmıyorlar nasıl giderlerse gitsinler

bizde öğretmeniz,okulumuzda birçok kişide araba var,bazı bayan veya erkeklerde yok.ama arabası olmayanlar dolmuşla otobüsle vs geliyorlar.kimse kimseyle gidip gelmiyor.kırk yılın başı 1 kaç defa arkadaşlarınızıda alırsınız acil bir işleri vardır.ama öyle hergün gelip gitme olmaz.arkadaşım sonuna kadar haklısın.

Son düzenleme:
mesele yol parası vermemek rahat gitmek yada farklı neden de olsa her ne sebep olursa olsun o bayanlar bekarda olsa evlide olsa :)banane kardeşim ben istemiyorum okadar :))) olmadı kocanda birkaç gün arabayla gitmeyi versin öyle öyle başlarının çaresine bakarlar

hanımefendi siz başlığı siz ne diyeceksiniz bakalım diye açmışsınız yani fikrimizi sormuşsunuz ama eşinizin iş arkadaşlarını götürmesini normal bulan daha doğrusu bunda kötü bir nokta görmeyen herkese de ben hoşlanmıyorum bence benim buna hakkım var demişsiniz madem böyle düşünüyorsunuz bizim fikrimizi neden sordunuz siz zaten aksi bir bakış açısını kabul etmiyorsunuz ki

Vallahi trafik cilesi cekmek istemiyordur kizlar, otobusler zaten ayri bir alem, hem tikis tikis, tacizcileri de cabasi. Ne guzel beraber gidiyorlar okula, kizlar bekar diye neden art niyet ariyorsunuz? Bakin tek kiz olsaydi ve bas basa olsalardi, size hak veriridim ama ben burda sakincali bir durum gormuyorum.

+1 katılıyorum....
Objektif yorumlarla sanıyorum arkadaş bir karar verip eşiyle daha ayrıntılı konuşacak gibi geldi bana da...
Umarım aralarında bundan sebep bir huzursuzluk çıkmadan tatlıya bağlanır...

Aynen sizin gibi tepki veririm.

Kızların da bunu düşünememesi çok ilginç!

Ve bu durumu mantıklı bulan herkes aynı iş yerinde çalıştıkları insanları,aynı muhitte oturuyorlarsa işe götürüp getirsin o zaman..
Sırf araba var diye kim doluşturuyo arabasına konu komşuyu Allah aşkına?
Sizi de başka bir iş arkadaşınız getirip götürsün o halde.Ne güzel ülkede ulaşım sorunu da kalmaz.
Al sana imece..

O değilde konu sahibinin eşi ile servis şoförü ne alaka?

Elbette haber verecek, zira bu onun işi.

Konu sahibinin eşi bayanlara servis mi çekiyor?

ben de aynı şekilde olmasını umuyorum en kısa zamanda tatlıya bağlarlar inşallahh tabii konu sahibi buradakilerin gazına gelip ortalığı iyice ateşe vermezse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…