ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

Konu sahibi bu konuyu fikir almak için açmadı mı? Neden biri birinden farklı düşünüyor diye saldırıya geçiliyor anlamadım anlamayacağım da. Bana göre normal, konu sahibine göre değil ya da başka birine göre. Sonuçta sadece benim gibi düşünenler yazsın dememiş değil mi? O yüzden boşu boşuna saldırıya geçmeye gerek yok.

O değilde konu sahibinin eşi ile servis şoförü ne alaka?

Elbette haber verecek, zira bu onun işi.

Konu sahibinin eşi bayanlara servis mi çekiyor?

Ha ozaman bu benim işim değil 'para almıyorum!' Diyip bekletsin dimi?
Her sabah aynı istikametten geciyo ve birlikte gidiyorlar. Adam aksine belirtmedikcede bekleyeceklerdir.
Beyfendi kibarmışta haber vermiş.
Aynı düşüncede olmadıgınıza sevindim.

Yahu anlamıyorum inanın.
Siz biriyle bi yere gidiyorsunuz diyelim (yaya olsun hatta) ben gelmiyorum diye aramaz mısınız?
Beklet bekler gider diye mi düşünürsünüz?
Yada nasıl olsa anlar mi dersiniz?

Bazen zor durumda kalırsın binersin.Ama her zaman yapmak çok saçma.Bilmem ben zor durumlar haricinde kimsenin arabasına tamah etmedim etmem de..
Benzer bir olay yaşadık daha geçen gün.Ve hiç de güzel noktalanmadı.
Eşimle izindeydik ve şoförünü defalarca tembihlediği halde biz izindeyken işgüzar bir bayan çalışan kendi işlerini gördürtmüş şoföre.Karısı duyunca eşimi aradı.
"Benim eşim sizin biriminizde,neden başkalarının işlerini de gördürtüyorsunuz?Ben rahatsız oluyorum o kadından." falan filan işte..
Tabi biz şok
Millet yetiştirmiş tabi.Neyse uzun bir mevzu,karışık biraz..

Bence işe gitmediği zaman haber vermesi çok normal . Sonuçta rutin olan bir şeyse boşu boşuna bekleyeceklerdi ha geldi ha gelecek diye..

Ama ben eşimin değil kadın erkek arkadaşını bile benzin parası ortak olmadığı müddetçe her gün şoförlüğünü yapmasına izin vermem. Evet her halükarda o yol gidiliyor ama eşşek değilse karşı tarafta yol masrafını bölüşmeli ..

kendilerini tanıyorsam sorun etmezdim sonuçta aynı yere gidiyorlar ayrıca msj atması otobüsle gitsin diyedir yoksa boşuna beklemiş olurlar dimi ama bide herkesin fikri aynı olucak diye bişeymi var siz kızarsınız bende kızmam

ben kızardım sanırım

Bence bunun güvenle bi alakası yok eşime ne kadar güvenirsem güveniyim istemezdim he bu demek değil ki eşime güveniyorum ama kızlar fena..bunuda demiyorum onlarda gayet nezih olabilir ama bende istemezdim gereksiz buluyorum herkes kendi imkanıyla gitsin bu düşünce bağnazlık değil iç güdüsel bi durum insan eşinin karşıcinsle çok samimi olmasını istemez bu erkek içinde geçerli. Hangi erkek eşini her sabah başka bir bekar adamın onu alıp işe beraber gitmekerine müsade eder. ( aile dostu akraba hariç) ayrıca arkadaşın haberi bile yokmuş. Eşinle konuş güzelce kavgaya gerek yok empati yapsın yeterli.

bencil sadece kendini düşünmeyen,dünyada tek araba kendinde zannetmeyen ,insanlara yardım etmeyi seven ,iki kız görünce illa aklına uçkuru gelmeyen ,iyiliksever ve düşünceli bir insan olduğu için eşimle gurur duyardım

Son düzenleme:
Ben olsam kesinlikle kızardım. Yani arabasıyla geçerken durakta tesadüfen gördüğü arkadaşını durup alması giderken götürmesi durumunda bir şey demem tabikii de o çok olağan bir şey olurdu ama böyle alışkanlık haline gelmesi durumunda kesinlikle rahatsız olur ve eşime kızardım.

ben rahatsiz olmazdim.

Üniversitedeykenkişisel gelişim derslerimize giren tonton bi hocam vardı.dedem yaşında desem iyidir.renault flash marka bi arabası vardı.hava soğuksa ya da sabah erkense okula gidiyosak alırdı sağolsun arabasına.ama öyle mesajlaşma çok mantıksız.Aynı şekillde babam işe giderken rahmetli olan bi akrabamızın hanımını yolunun üstündeki çalıştığı yere bırakır.hiçbir şey demez annem.Ama işe gitmediyse, izinliyse nosu olmasına rağmen aramaz... Özel şoförü değil sonuçta.denk geldiysen alırsın ama mesaj atma çok saçma.Haklısın canım kızmakta.

ya bilemedim ben şimdi
kızmazdım götürmesine nasılsa aynı yere gidiyorlar diye
ama tedirgin olurdum arada bir
şu msj olayı biraz gıcık tabiki

benim eşim 2 yıl boyunca aynı okulda çalıştığı hemşire arkadaşıyla hep gitti okula
arabada ilk yıl bizim çocuk 2. yıl onun çocuğuyla birlikte
ne o kızın eşi ne ben hiçbirşey demedik.. iyi niyetiyle yaptığına emindim kızın sonuçta
ve oda msj atardı gelemediğinde.. yarın yokum falan diye eşim geç kalmasın beklemesin diye
güven çok önemli.. güveniyorsam sorun yok bence de...

Son düzenleme:
Ben arabayla giden varsa direk beni de al derim. Servisim oldugu halde. Hic aklima gelmedi insanlarin senin gibi kotu niyetli esleri olacagi :)

Esim de eski calistigi yerde yol ustunden bir hanimi aliyodu. Sasirdim valla canim. Is yerlerinde olur boyle seyler sen calismiyor musun?

Her gun beraber gidince mesaj normal. Servis soforune de mesaj atarim devamli bekle 2 dk. Ya da bekleme git diye. Onun esi de kiziyor mudur ya?

Son düzenleme:
benim eşimde öğretmen
geçen hafta eşimin okuluna gittim ziyarete
öğretmen arkadaşlarıyla gayet samimi konuşmalarda yapıyorlardı ama bunu beni rahatsız etmedi nedense
eşime güveniyorum sonuçta

size gelince bence sıkıntı yapılacak bişey değil
ama rahatsız oluyorsanız eşinize bunu belirtin derim

Aklimdan bu geciyordu aynen boyle.

Hatta kadinlarla arkadslik edebilen erkek bas tacidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…