ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

Hani siz olsanız nasıl karşılarsınız demişsin ya, karşılamazdım bile. Bunda tepki verecek, sinirlenecek birşey yok ki. Adam aynı okulda çalıştığı arkadaşlarını yol üstünden alıp götürüyor. Götüremeyeceği zaman da boşuna beklemesinler diye haber veriyor. Çok doğal, çok medeni, çok arkadaşça. Yani eşlerinizi nasıl görüyorsunuz ben anlamıyorum ki, sanki yer yüzündeki her kadın onların üstlerine atlamak için bahane arıyor. Vallahi ben gülüyorum artık böyle şeyleri okudukça. Hem gülüyorum hem üzülüyorum.

bende olsam kızardım elbette
ne o ya mesaj çekmek falan
o kızlar da az değil..biz evli adamlardan çekinirdik konuşmaya bunlar da ne öyle

Bi kere şu mesajınız çok yanlış, az değil ne demek?? Mesaj çekiyosa aşkım mı demiş gelemiyorum mesajı gayet normal bu kadar da dar görüşlü olunmamalı. Benim iş yerimden evime dolmuş yok, hava erken kararıyo çıktığımda karanlık oluyo çoğu zaman bayan buluyorum gidecek ama bulamadığımda mecburen iş yerinden evli biriyle gidiyorum. Aynı yerden gidiyoruz aynı yere gidiyoruz mecbur kalınca gidiyorum ne oldu yani. Ki iki bayan diyo birebir de gitmiyolar, insanlıktır bu yani. Karşı cinsle bacak arası muhabbeti dışında muhatap olunamayacağını düşünmeye ne denir bilemiyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Kızlar az değil diyo biri de evlere şenlik. Rahatsız olabilir tamam da milletin ahlakına namusuna laf etmek nedir.

Çok sinir bozucu

herkesin görüşünü okudum herkesin görüşüne saygı duyduğumu belirterek , kendi görüşümü yazıyorum

ben şahsen hiç hoş karşılamam böyle bir durumu pekçok açıdan sebepler sıralayabilirim .......

- bu bir prensip meselesi
- bana göre farklı cins ile olan diyaloglarımızda ve davranışlarımızda kişinin kendince yani hayat görüşü inançları vs gereğince sınırlamalar , ölçüler getirmesi o kişiye karşı medeni ya da medeniyetsiz gibi ithamları gerektirecek şeyler değil

- kişinin sütü bozuksa evet her yerde ve her durumda karşısındakini baştan çıkarmaya çalışabilir lakin hiçbir mecburiyet yokken niye eşiniz bayanları iş yerine götürsün ya da tersini düşünelim bir bayan eşinizi arabasına alsın öyle değil mi ?

hadi diyelim ayda yılda bir ya çok geç kalınmış ya da zor bir durumda kalınmış olunur yardımcı olunur insanlara insanlık ölmedi lakin nedir bu hergün hergün göbek bağı varmış gibi sırf yardım ayaklarına altına özel arabalar çekmek ben bunu anlamam....

- eşiniz birinci suçlu bir defa yalnız bir erkek değil ki kızlara yardımcı olayım arkadaşlık ortamı gelişsin filan diyecek ( ileriye dönük planlar amacıyla )
- bayanların da düşüncesizliği acaba kendileri evli olsalar aynı durumla karşılaşsalar çok hoş karşılar mı acaba ? aslında sormak lazım

hemen bu insanlar düşüp kalkacaklar anlamı çıkartılmazsa aksi de ispatlanamaz
o sebepten dolayı hayata dair çok da yazı tura atmaya gerek yok bence .... hiç mi iyi niyetin sonunun bazen çok afedersiniz ....oka sardığını görmediniz duymadınız ya da okumadınız ...

kişi kendi nefsine kefil olamazken ne kocasına ne karşısındakine nasıl olabilir ?

ve de bir kadınla erkeğin yalnız kalmasının sakıncalarına dair hiç mi hadisler okumadık ....

işin dini , sosyal her türlü tarafı iyi sorgulanmalı

bazen merhametten maraz doğar altında kalırız

ayrıca eşiniz sizden ne bekliyorsa bence size de aynı hassasiyeti göstermeli diye düşünüyorum...

illa yardım etmek istiyorsa eşiniz kuşlara yem atsın kedi köpeklerin karnını doyursun bir fukaraya yardımcı olsun inan hiç başı ağrımaz

Çok tuhaf geldi bana. Yani tepki vermeniz. Ben de öğretmenim eşim de öğretmen. Aynı araba ile gitsen de gitmesen de o okul ortamında birçok paylaşımda bulunuyorsun zaten. Yani bayan ile erkek aynı yerde çalışıyorsa işe de aynı araba ile gidebilirler bence bu çok normal. Niye hemen art niyetli olsun kişiler. Ayrıca haber etmesi de bayanların mağdur olmaması için. Başlarının çarelerine baksınlar diye. Orda başka niyetli yada şüphelendiğiniz bayanlar varsa onu bilemem tabiki o ayrı bir durum. O zaman haklısınız derim % 100.
Ama aralarında sadece iş ilişkisi olan kişilerse endişeniz ve kızmanız yersiz.

Ben bu "eşimin arabasına bayan iş arkadaşı bindi konularında" hep gülmüş milletin işi gücü yok sarıyor diye düşünmüş bir insan olarak beni burdaki konuda iki şey rahatsız eder.
1. Her gün olması
2. Benim sonradan haberimin olması

Ben bir çok mesai arkadaşımın arabasına binerim. Bir yere bırakırlar. Eşim akşam basketbol oynamaya gittiğinde aynı semtte oturan iş arkadaşımın beni bıraktığı olmuştur 2 gün üstüste. Saha testleri için servissiz gittiğimiz yerlerde arabasıyla götüren iş arkadaşlarım oldu bunu sorun yapan insanları hiç anlamam. Ama her gün olan bir şeyse bundan haberim olmasını isterim. Yani hiç haberinin olmaması ilginç. Mesaj atma olayı da e artık her gün alıyorsa haliyle gelemediği günler boşuna beklemesinler diye atılır.

Beni bu konuda en çok şaşırtan şey ise sizin bu kadar rahatsız olduğunuz bir konuda eşinizin bir o kadar rahat olması. Hayır hiç mi tanımıyor sizi? Neye kızıp neye kızmayacağınızı bilmiyor mu?

Tek sorun iki kişiyi götürmüş olması mı? Eşiniz yapısal olarak düzgün karakterli değilse sonuçta aynı ortamda çalışıyorlar arabaya binmelerine gerek yok. Ben zaten çok şaşırıyorum bu insanlar çalışmıyor ya da bayan olmayan yerlerde mi çalışıyorlar? Ben kendi işyerimizde tek bayanım ve bütün gün neredeyse yemek hariç erkek görüyorum. Aynı yönde oturduğumuz kişileri biz arabayla götürüyoruz, arabayı ben kullansam babam değil de ben alacağım, ben götüreceğim aynı çatı altında çalışmak sorun değilse arabaya binmekte bana sorun olarak gelmiyor. Üstelik eşinle yalnızda değiller iki kişilermiş. Erkek arkadaşım da yabancı uyruklu bayanların çok olduğu bir yerde çalışıyor hatta kendi depertmanında 3 kız tek erkek o, üstelik yaşları da birbirine yakın hiç düşünmedim acaba samimiler mi diye, benimde işyerimde iyi anlaştığım kişiler var çünkü, sabahtan akşama kadar aynı ortamda oluyorsunuz, olacak yani bunlar kişi ahlaklı olsun tavır ve davranışlarıyla yerini bilsin yeter ki yoksa kimsenin yüzüne bakmadan, lafını almadan, yardımlaşmadan ömür geçmez.

Son düzenleme:
bende olsam kızardım elbette
ne o ya mesaj çekmek falan
o kızlar da az değil..biz evli adamlardan çekinirdik konuşmaya bunlar da ne öyle

evet canım kesinlikle şuan öyle kızlar var ki özellikle evli erkeklerle ilişki kuruyorlar......

Bende ogretmenim ve zaman zaman arabasi olan arkadaslarla ayni okuldaysak birlikte gelis gidis yapmisligimiz vardir hatta ulasim sikintiliysa yakit parasini aramizda paylasip o sekildede gidip gelmisligimiz oldu ogretmenlikte sik rastlanir ozellikle ulasimin cok rahat olmadigi yerlerde.. bunda kesinlikle art niyet goremedim gidende de goturende de... ama siz esinizin genel durumuyla ilgili guvensizlik yasiyorsaniz her kosulda her sartta supheci olmaniz gerekiyor.... haber vermesinde de ne sorun olabilirki bekleme olmasin diye tedbir aliyor dedigm gibi esinizin baska falsosu yoksa bu durumu takmayin derim...

kendini bayanların yerine koy, sonucta bekar olsa da olmasa da iş arkadaşı ve aynı istikamete gidiyorlar, illa kötü niyetli yaklaşma,eşinle aranı bozma. illa dile getirmek istiyorsan sakince söyle üsteleme.. eşin de seni anlayacaktır. okula gitmediği zamanlarda hbr vermesi normal... sıkma kendi canını..

yok oyle bi dünya ben olsam burnundan getiririm. evliyse bayanlar ile arasına çizgi mesafe koymalı.. iyi yapmıssın canım.

şaşırarak okudum.
belki kıskanılabilir ama art niyet aranması çok kötü ve saçma.
ben de öğretmenim,eski okulumda 15 öğretmen falandık ve 3-4 kişinin arabasıyla hep birlikte gider gelirdik.
hatta sene başında 'bu yılki taksi şöförümüz kim?' diye takılırdık.
içimizde evliler de bekarlar da vardı.
dolmuş parasını da arabasına bindiğimiz arkadaşa verirdik.
hatta ve hatta yağmur, kar olduğunda sağolsunlar yollarını uzatıp evden alıp eve bırakırlardı.
ne kötülük var bunda anlayamadım,gül gibi geçinip gittik:26:

Bazılarına insanlık yaramıyor, evli barklı demeden yavşıyorlar erkeklerimize.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın şaşırtmasın. Kızlarla işyerinde bir muhabbeti varsa olabilir bence. ama ayrı ayrı departmanda alakasız çalışanlarsa, saçma

Okadar çok konu açıldıki bu konuda.hatta bu arabayla götürme olayından yakınlaşanları dahi okuduk burda oyüzden asla eşime izin vermezdim iki insan için ne huzurumu nede kocamla aramı bozarım.

Direk götüremessin derim konu orda kapanır.( kk öncesi hayatımda izin verirdim ama kk sonrası hayatımda asla.kk bana çok şey öğretti)

ben direk bayanları arar eşim dile getiremiyor ama sizi artık arabasına almak istemiyor bir daha beklemeyin derdim sonrada eşimi bir güzel paralardım

ben direk bayanları arar eşim dile getiremiyor ama sizi artık arabasına almak istemiyor bir daha beklemeyin derdim sonrada eşimi bir güzel paralardım

çok beğendim yorumunu süper yaaa aynen katılıyorum genişliğe lüzum yok

benzer bır konu yaşayacaktım.
fazla ıyımser oldugumdan kardeşıme actım konuyu..tepkısı benım duşundugum gıbı olmamıştı..
eşime boyle bırşeyın olmayacagını vs soyledım ..konu kapandı..

çalısıyor musunuz? çalışmıyorsanız bıle denemenızı tavsıye ederım tanıdıgınız falan yada komsu fılan da olabılır. Ya işte gecen carsıya gıdıyordum komsu da oraya gıdıyormus arabasıyla göturdu benı yardımcı olmak amaclı fılan dıyın bakalım o ne tepkı verecek. Yanı bıraz zaman gecsın aradan esınız bakalım nasıl tepkı verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…