Ben çok kötü biriyim

arabatavyki

Night is still young.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
333
merhaba arkadaşlar ben simdi cok kötü hayatımı anlatıcam
Cok kötü bi olay yasadım sonra 6-7 aylık bi sürec basladı igrenc bi kız oldum bakireligimi kaybettim kötü kötü seyler kullandım igrenc bir insan oldum simdi bana burda biseyler yazıcak birileri yazıklar olsun falan diycek umrumda değil zaten ben de nefret ediyorum kendimden ilk askım vardı onunla yne beraber olduk sonra geçmişimi ögrendi beni bıraktı dünyanın en igrenc insanıyım kendimden nefret ediyorum nasıl sevicem kendimi

Kendinden nefret ederek hayatını devam ettiremezsin elbette ki kendine aşık ol demiyorum
Ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin en yakın zamanda tobe et
Ve kendini küçümseyerek laflar kullanma sen kendini sevmezsen kimse sevmez kimsenin sevmesini bekleme
Hoş şeyler yaşamamassin ama tövbe et bence herşeye yeniden başla
Allah yardimcin olsun
Psikolojik destek de alabilirsin

Senin tabirine göre senden cok daha kötü insanlar var. Madem gecmiste yasadigin seylerden dolayi kendini kötü hissediyorsun ileri zamanda bunlari yapmamaya calis. ben bir kadin taniyorum kendisi gece klub lerden cikmazdi bir sürü madde kullandi gercekten seneler boyunca bir cok sevgilileri de oldu. ama simdi birisini buldu evli mutlu ve cocuklari var. Eşi de eskileri biliyor sorun etmiyor sonucta kocasini tanimadan önce degismisti ve o kisi 35 yaş üstü hic birsey icin gec degil inan bana bir cok kadin bakire olmadan evleniyor herkesin yasam tarzi farkli sana göre hataysa ve pismansan bir daha yapma. her insan hata yapabilir. Ve esrar gibi seyler kullandin herhalde artik kullanmiyorsan sorun yok hayatini düzene sokmaya calis. Bilmiyorum kac yasindasin ama gemcsin herhalde. Her insan hata yapar hata yapmayan insan yoktur inan bana üzme kendini daha fazla

Son düzenleme:
Burdan hiç kimsenin sana yazıklar olsun deme hakkı yok. Hiç kimsenin geçmişi temiz değil zira hepimiz insaniz. Önemli olan hataların farkına varıp elinden geldiğince o hatalardan uzak durmak. Seni kinayanlarin içi irin dolu. Onları takma. Silkelen,kendine gel.

Dengesiz bir dönemdesin herkesin yanlışları olur gelecek hayatına odaklan toparlan
Herşey bekaret ve erkek arkadaş değil

bak canım,kızım yaşındasın.birkere şu düşünceden vazgeç.cinsellik yaşadın diye,kötü insan olmadın.belki yanlış kişiyle yanlış zamanda yaşamışsın ama olmuş artık,kendini suçlama.ama birşeyler kullandım demişsin,bak işte onlar için tedavi olmalısın.
geçmişi arkanda bırak,önüne bak.

Bekaretini kaybetmiş olman seni dünyanın en kötü insanı yapmaz ama senden istifade edip sonra geçmişinle olmaz diyen ilk aşkını erkeklerin yüz karası yapar.Olan oldu biten bitti.Bir erkek için de harap olmaya değmez.

Hangimiz temiz ki mutlaka herkesin hatası var büyük küçük isteyerek yada istemeyerek hata yapıyoruz kendine acımayı bırak sakinleşip hayatını yeniden planla

BDV'ye açılan konularla dalga geçmek için açılmış bir konu olmasını diliyorum.
Yani, cidden öyle umuyorum. Yoksa vay halimize.

Bu nasil bi anlatim şekli
Pardon hanimefendi konu sahibi belli ki hayatının en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Bu durumda dort dortluk bir turkceyle kompozisyon yazmasini mi beklemeliyiz ? Siz yumuşacık yataginizda tamamen can sıkıntısından yorum yapin diye acilmiyor bu konular. Siz keyfiyetten yorum yapıyorsunuz ama birilerinin canı yanıyor. Lütfen biraz duyarlı olun.

Sakin ol... Bugüne kadar kimseye anlatmadığım bir şeyi anlatayım sana. Bir yakın erkek arkadaşım vardı. Baya iyi dosttuk. Bir gün ben çok sarhoşken onunla öpüşmeye başladım derken üzerindekileri çıkarmaya başladım. Çocuk beni durdurdu ve cundagg bunu şimdi sen sarhoşken yaparsam benden nefret edersin dedi. Bir anda kendimi aptal gibi hissettim ve çocuğu evden kovdum. Sonra ben nasıl böyle bir şey yaparım diye aynen senin bu cümlelerini kurup manyak gibi ortalıkta dolanmaya başladım. Ertesi gün ellerim tiriyordu bunu o çocuğa nasıl yaptım biz yakın arkadaştık çok sevedik birbirimizi onu kaybettim ben ne iğrenç ne kötü bir insanım diye. Neyse konunun devamı önemli değil ama senin bu yazımın beni direk o güne götürdü. Yıllardır böyle bir anım olduğunu bile unutmuşum. Ama kötü tecrübe bana bir daha bu kadar saçmalamamayı öğretti. Zamanla yaptığım şeye alıştım kendimi affettim şimdi düşününce komik bile geliyor. O arkadaşımlada hala görüşürüz. Bunu niye anlattım bak bende kendimi dünyanın en iğrenç insanı zannediyordum ama evliyim çocuğum va işim var yaşamaya devam ediyorum. Dünyanın sonunda değilsin. İstiyorsan yaşa pişmansan yaşama ama kimsenin seni bunlarla yargılamasınada izin verme sakın.

En azından hataları hata olarak görmem ne kadar vicdanlı olduğunu gösteriyor vicdanlı insanlarda asla kötü değildir. Dönüm noktan bir daha yapmamak gerisi çok güZel gelir inşallah önce kendine saygı duymakla başla. Ve herkes ama herkes hata yapmıştır hiç kimse günahsız değil. Allah bir ışıklı yol açsın sana inşallah

Ne için kötü kız olduğunu düşünüyorsun
Bakireliğini kaybetmek mi?
Yoksa kötü şeyler kullandığın için mi?

Geçmişi, geçmişte bırakamayn insanla zaten devam edilmez de.
Sen bunu bu kadar takıntı haline getirme.

Depresyona girmiş olabilirsin. Kafanda sürekli kendini ezecek düşüncelerle dolaşma.

Herkesin hataları oluyor.
İnsan hata yapmadan büyümüyor.

Bunların geçeceğini ve iyi olacağını bil.

Eğer tek başına atlatamazsan bir psikoloğa git.

Aman bunlar mı kötü şeyler be?Toplum diretiyor bunları sen de o yüzden böyle dünyanın en iğrenç yaratığıyım düşüncesindesin.At gitsin kafandakileri!

Baska insanlara degil kendine kotuluk yapmissin.baskalarina kotuluk yapmis olsan vicdan azabiyla bas edemezdin.simdi bir daha asla hata yapmayacagina karar ver ve yeni bir hayata basla.kotu biri oldugunu dusunme hayata umutla bak insallah guzel gunlerin olur bundan sonra

Bence sen kendinle hesaplaşıp tüm faturayı kendine kesmekle iyi olmak yolunda en büyük adımı atmışsın. Vicdanın var ve seni yargılıyor. Boşversene kim ne demiş. Bakire değilsin diye kötü değilsin, yanlış insanlarla birliktelik yaşaman, (yanlış anlamadıysam) bir şeyler içmen seni iyi olmaktan uzaklaştırmış. Bunları yapmazsan ortada bir sorun kalmaz. Kendine bir yol çiz, sayfa aç. Kurallar koy, bir süre kimseyle görüşme. En önemlisi kendine mektuplar yaz, pişmanlıklarını yaz ki ilerde aynı hatalara düşmeden önce okuyup vazgeçesin.

ilk önce şunu unutma hayatta hata yapan tek birey sen değilsin.bizlerde hata yapıyoruz.insanız sonuçta nefsimize yenik düşüp yanlışlar yapabiliyoruz.yaptığın yanlışlarının farkında olup bunun tekrarlanmaması için dikkatli olmalısın.zamanla kendine olan nefretinde illaki gider.yoksa hayat çekılmez olur devamlı kendımızden nefret ederek.hatalarından ders alıp bırdaha yapmamak için kendine söz ver .çok kötü bir insanım ,kendımden nefret ediyorum düşüncelerini kafandan çıkarmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…