- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
- 333
- Konu Sahibi arabatavyki
-
Dengesiz bir dönemdesin herkesin yanlışları olur gelecek hayatına odaklan toparlanmerhaba arkadaşlar ben simdi cok kötü hayatımı anlatıcam
Cok kötü bi olay yasadım sonra 6-7 aylık bi sürec basladı igrenc bi kız oldum bakireligimi kaybettim kötü kötü seyler kullandım igrenc bir insan oldum simdi bana burda biseyler yazıcak birileri yazıklar olsun falan diycek umrumda değil zaten ben de nefret ediyorum kendimden ilk askım vardı onunla yne beraber olduk sonra geçmişimi ögrendi beni bıraktı dünyanın en igrenc insanıyım kendimden nefret ediyorum nasıl sevicem kendimi
Bekaretini kaybetmiş olman seni dünyanın en kötü insanı yapmaz ama senden istifade edip sonra geçmişinle olmaz diyen ilk aşkını erkeklerin yüz karası yapar.Olan oldu biten bitti.Bir erkek için de harap olmaya değmez.merhaba arkadaşlar ben simdi cok kötü hayatımı anlatıcam
Cok kötü bi olay yasadım sonra 6-7 aylık bi sürec basladı igrenc bi kız oldum bakireligimi kaybettim kötü kötü seyler kullandım igrenc bir insan oldum simdi bana burda biseyler yazıcak birileri yazıklar olsun falan diycek umrumda değil zaten ben de nefret ediyorum kendimden ilk askım vardı onunla yne beraber olduk sonra geçmişimi ögrendi beni bıraktı dünyanın en igrenc insanıyım kendimden nefret ediyorum nasıl sevicem kendimi
Pardon hanimefendi konu sahibi belli ki hayatının en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Bu durumda dort dortluk bir turkceyle kompozisyon yazmasini mi beklemeliyiz ? Siz yumuşacık yataginizda tamamen can sıkıntısından yorum yapin diye acilmiyor bu konular. Siz keyfiyetten yorum yapıyorsunuz ama birilerinin canı yanıyor. Lütfen biraz duyarlı olun.Bu nasil bi anlatim şekli
merhaba arkadaşlar ben simdi cok kötü hayatımı anlatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?