Ben çok kötü biriyim

İnsanların iğrenç bakış açısı bu. Asıl iğrenç olan onlar. Aynı durumu bir erkek gururla anlatır. Ama kadın senin gibi iğrencim ben diye.. Sen iğrenç falan değilsin arkadaşım, sevdin mi? Sevdin.. O yüzden yaptın. Sonra kendini kötü hissettikçe yanlış şeyler yaptın, dibe battın. Şimdi ordan çıkma zamanı! Güçlü ol ki yıkamasın seni kimse. O senin geçmişini sorgulayan erkek önce kendine baksın! Temiz erkek kaldı mı şu devirde. Çok düşük ihtimal. Ama bidaha kimsenin senden böyle istekte bulunmasına izin verme. Geçmişinde seni ilgilendirir. Yorum yapana asıl sen bas tekmeyi. Moralini bozma lütfen..

Hey 21. yuzyilda yasiyoruz! Herkes uzayda astroidlerden maden cikarip Mars'a insan gonderiyor sizin deger yargilariniz 1000 sene oncesi icin bile cok geride! yazik degil mi.

Hepimizin hatalari var hayatta. Onemli olan ne oldugu degil, ne olucagi.
Sonuc onemli.

Diktiriyolar şimdi moda oldu sende diktirirsin. Deee ben birşeyler kullandım dedin tam anlamadım bi insan ne kadar kötü olabilirki kendine haksızlık etme

Kendinden nefret etmek bir care degil bulundugun ortamda iyice dibe vurmani saglar sadece.

Yapman gereken tek sey silkelenip kendine gelmek. Ve bugun temiz bir sayfa aciyorum hayatimda demen...
Bugun herseye yeniden basliyorum. Sil bastan yapacagim. Temiz bir sayfa aciyorun ve o sayfada eskiden gecmisten bahsetmek yok. Gerekirse bu temiz sayfani kirletecek arkadaslarida silmen gerek. Gerekirse degil mecbur silmen gerek

Bir gun uyan ve deki... ben bugun doğdum. Ben bundan sonra gelecegime bakacagim. Artik yapmis oldugum hic bir yalnis umurumda degil.
Sen gosterdigin caba ve temiz sayfa ve yeni bir kisilik yeni birnyasam tarzi ile insanalra eski sen olmadigini gistermelisin.

Bir koseye gecip ben bunlari yaptim diyip kendine aciyip kendimden nefret ediyorum dersen, kendine gore girdigin bu camurdan zaten cikamazsin.
Seni boyle dusunmeye sevk eden herseyden uzak durmalisin.

Kendine bir program yap.
Ornegin: once kendini iyilestirmeye çalış, gerekirse piskologdan yardim al.

Bekaretine yapacak birsey yok. Artik unutmalisin.
Maddemi kullaniyorsun? Tedavi ol kurtul en basta ondan. Sigara ickimi iciyorsun? Hayatindna cikar onlari.
Spora baslamak bunlari hayatindan cikarmana yardim edecek seyler.
Kendine bak... salma kendini.
Kendini sev... evet herkes hata yapar nekadar buyuk ve cikilmaz gibi gorunsede hatalar pismanlik yolun yarisidir.
Birdaha tekrarlama ve onune bak...

Aslında dünyanın en iyi insanlarından birisin. Vicdanını kaybetmemişsin. Doğruyu yanlışı biliyorsun, hatalarına gülüp geçmiyorsun. Evli bir erkeğin metresi olup yuva yıkmamışsın, kötü işlere bulaşıp insanları zehirlememiş, tuzağa düşürmemişsin. Lütfen güzel kız, vicdanının sesini dinle. Yanlış olduğunu bildiğin şeylerden uzak olmak senin elinde. Hayata her zaman her yerden yeniden başlananabilir, bunu sakın unutma. Ve doğru bildiğin konularda asla pes etme.

Sıkma canını. Emin ol bekaret çok da önemli değil. Gönül isterdi ki buna değecek gerçekten sevdiğin biriyle olsaydı ama olmamış. Hayatın sonu değil. Seni bakire değilsin diye terk eden adamla da zaten birlikte olma. Seni seven her haliyle sever. Kendi bakir miymiş de senden boyle birsey bekliyor. Kullandigin şeyler nedir bilemem ama sagligina zararliysa bir an önce vazgeç. Hicbir şey yapamiyorsan bir rehabilitasyon merkezine git. İnan bana güzelim bu dünyada hicbir şey senden önemli değil. Geçmişe bir çizgi çiz ve herşeye yeniden başla. Asla geç değil. Kimse de seni yargılayıp kotu şeyler söyleme hakkina sahip değil. Herkes önce bir kendisine baksin. Hani derler ya ilk taşı hiç günah islemeyeniniz ateşin diye. O hesap iste. Kendine Saygi duy, güven ve değer ver. Herşey düzelir.

dediğiniz nedenler insanı kötü yapmaz beraber olmayı siz de istemişsiniz ve artık olan olmuş kendinizi suçlayarak ilerleyemezsiniz.

O adamın heykelini dikelim. Ülkenin anahtarını verelim.

birini mi öldürdün?
bişey mi çaldın?
birine tecavüz mü ettin?
iftira mı attın?
malını mı gasp ettin?
birini darp mı ettin, taciz mi ettin, birinin hakkını mı yedin?
bunları yapmadıysan biriyle seviştin ya da yanlış şeyler kullandın diye kötü insan olmazsın.

herkes hata yapar önemli olan hata yaptığın şeyleri tekrarlamamak.sen kendine kötülük yapmışsın etrafındakilere değil.herşey zamanl düzelir.

kötü insan kötü kız olman cinsellikle mi bağlantılı ?tam olarak anlamadım
bak ben yaşamam böyle şeyler ama yaşayanları da yargılamam hakkım da değil üzerinde düşünmem bile doğrusu ama şimdi şöyle bir şey kötü insan kavramın yanlış: kötü insan başkasına zarar veren insandır...sen evli birisiyle mi oldun? nişanlı sevgilisi olan birisiyle mi?

Kimse için yaşamıyorsun. Hayatını sen sekillendireceksin. Kaç yasindasin?
Hatalar insanlar içindir. Kimse seni yargilama lüksüne sahip degil. Hepimiz hatalar yapıyoruz. Kendini yıpratma. Güzel işler yapmaya çalış. İnsanlığa faydalı olmaya çalış. Sunun şurasında kaç sene daha yaşayacağız. Ömür kısa.

Kendini kötü hissetmen bile bir şeylerin başlangıcı... Kendini affet pismanlıklarını düşünme ve hayatına devam et. Zamanla bu acılar içini kavura kavura canını yakmaz olacak.

Hamımefendi kötü biri olduğunuzu düşünmüyorum.Kötü insanlar kötü olduklarını asla düşünmezler.Sizce bir takım hatalarınız olmuş ve pişmansınız bu önemli bence.Artık hata yapmamaya çalışırsınız.Kendinizi affetmeniz gerekiyor.Daha önce kızgın olduğunuz bir sürü insan affetmişsinizdir şimdi kendinizi affedeceksiniz.Kendinize göre sebepleriniz vardı bu hataları yaparken.Şimdi yapmazsınız evet ama geçmiş değişmeyecek.O yüzden kendinizi yıpratmayın.İnsanlar neler yapıyor saklı kutu oldukları için bilmiyoruz.Affedin kendinizi

Kendine gel ve geleceğine odaklan. Aynı hataları tekrar etme. Gecmisinden de kimseye bahsetme. İnsanız hatalarımız oluyor Allah affetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…