- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi arabatavyki
-
O adamın heykelini dikelim. Ülkenin anahtarını verelim.Sakin ol... Bugüne kadar kimseye anlatmadığım bir şeyi anlatayım sana. Bir yakın erkek arkadaşım vardı. Baya iyi dosttuk. Bir gün ben çok sarhoşken onunla öpüşmeye başladım derken üzerindekileri çıkarmaya başladım. Çocuk beni durdurdu ve cundagg bunu şimdi sen sarhoşken yaparsam benden nefret edersin dedi. Bir anda kendimi aptal gibi hissettim ve çocuğu evden kovdum. Sonra ben nasıl böyle bir şey yaparım diye aynen senin bu cümlelerini kurup manyak gibi ortalıkta dolanmaya başladım. Ertesi gün ellerim tiriyordu bunu o çocuğa nasıl yaptım biz yakın arkadaştık çok sevedik birbirimizi onu kaybettim ben ne iğrenç ne kötü bir insanım diye. Neyse konunun devamı önemli değil ama senin bu yazımın beni direk o güne götürdü. Yıllardır böyle bir anım olduğunu bile unutmuşum. Ama kötü tecrübe bana bir daha bu kadar saçmalamamayı öğretti. Zamanla yaptığım şeye alıştım kendimi affettim şimdi düşününce komik bile geliyor. O arkadaşımlada hala görüşürüz. Bunu niye anlattım bak bende kendimi dünyanın en iğrenç insanı zannediyordum ama evliyim çocuğum va işim var yaşamaya devam ediyorum. Dünyanın sonunda değilsin. İstiyorsan yaşa pişmansan yaşama ama kimsenin seni bunlarla yargılamasınada izin verme sakın.
Bilemiyorum belkide canı sevişmek istememiştir:)O adamın heykelini dikelim. Ülkenin anahtarını verelim.
herkes hata yapar önemli olan hata yaptığın şeyleri tekrarlamamak.sen kendine kötülük yapmışsın etrafındakilere değil.herşey zamanl düzelir.merhaba arkadaşlar ben simdi cok kötü hayatımı anlatıcam
Cok kötü bi olay yasadım sonra 6-7 aylık bi sürec basladı igrenc bi kız oldum bakireligimi kaybettim kötü kötü seyler kullandım igrenc bir insan oldum simdi bana burda biseyler yazıcak birileri yazıklar olsun falan diycek umrumda değil zaten ben de nefret ediyorum kendimden ilk askım vardı onunla yne beraber olduk sonra geçmişimi ögrendi beni bıraktı dünyanın en igrenc insanıyım kendimden nefret ediyorum nasıl sevicem kendimi
kötü insan kötü kız olman cinsellikle mi bağlantılı ?tam olarak anlamadımmerhaba arkadaşlar ben simdi cok kötü hayatımı anlatıcam
Cok kötü bi olay yasadım sonra 6-7 aylık bi sürec basladı igrenc bi kız oldum bakireligimi kaybettim kötü kötü seyler kullandım igrenc bir insan oldum simdi bana burda biseyler yazıcak birileri yazıklar olsun falan diycek umrumda değil zaten ben de nefret ediyorum kendimden ilk askım vardı onunla yne beraber olduk sonra geçmişimi ögrendi beni bıraktı dünyanın en igrenc insanıyım kendimden nefret ediyorum nasıl sevicem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?