Ben çok kötü birşey yaptım...

bu ne demek ya?dumur oldum buradaohaoldumsmile

herkes sevdigiyle birlikte olunca evin yolunu nasıl bulamıyor?ne alaka?kafası mı güzel oluyor???saçma bir yorum!!!
ar namus senin bacak arandaysa eyvallah..benim bacak aramda değil ama..beynimde!keske herkesin beyninde olsa ar namus!inan daha yalansiz ve seviyeli bir dünyada yaşıyor olurduk!!
erkeklere yarış içerisine kimsenin girdiği yok!istesekte giremeyiz!kendin ne güzel demissin SEVDİGİYLE diye!erkeklerle aramızdaki en büyük ve en güzel farkta bu zaten;biz sevdiğimiz adamla birlikte olurken onlar için kadın olması yeter!
bu anlamsız ayırımcılık ne zaman son bulacak bu ülkede merak ediyorum!bakire olanlar-olmayanlar!!!niye bakire olanlar olmayanlara dil uzatma gereği duyarlar?bunu da anlamış değilim!size ne arkadasım?seninkiyle mı birlikte oluyor onunkiyle mı?sevdiği adamla birlikte oluyor!bunun neresi insanları rahatsız ediyor?veya bu niye beni rahatsız etmiyor?o onla olmuş o onla olmamış..bundan bana ne???????
armiş namusmus..bunlar insanın bacağının arasında değil beyninde olmalı,beyninde!

keşke şu ar namus kavramı bacak arasından çıksa da, milletin dedikodusunu yapan, fitne fesattan başka işi olmayan, onu bunu dolandırmayı ya da sadece kandırmayı bile marifet sayan zihniyetteki insanların da namussuzluğu tartışılsa.

kimseye olan biten birşey yok, ama yafta hazır " evlilik dışı sevdiğiyle birlikte olan kız namussuz".. herkes önce bir etrafına bakarsa, yukarıda saydığım kategorilerde birçok namussuz görebilir. Kaldı ki bu namussuzluklar kişinin kendiyle ilgili değil, direk etrafa da zarar ziyan veren cinstendir.

buda ayrı bir saygısızlık bence öyle yada böyle siz eşinize saklamışınız
onunda böyle demesi hiç hoş olmamış...dalga geçer gibi
yani ne yaptı bozmakla hiç ugraşmadımıkafamçokkarıştı

hakkınızda hayırlısı olsun canım erkek arkadaşında senı bırakmamış şükret...evlenirsiniz inşallah ve herşey yoluna girer tamam üzerine çok geldik sanırım çok üzüldm son sözüne ölmek kelimesini alma ağzına (( sen kötü biri olsan pişmanlık duymazdın....karşındaki insan iyi biri çıkmış Allahtan...birbirinize daha sıkı bağlanın....evlenirsiniz inşallah....

beyinde namus yatarsa bacak arasına gelmez zaten.......benım bu yazdığım konu sahibin değildi ayrıca.....burda yaşı 16 17 olup okuyanlarda olacak..onlara yanlış bır tanım yapılmamalı seviyorum yaşıyorum mantığı kalkmalı namus beyinde yoğunlaşıp bacak arasına girmesine izin verilmemeliii.bu konuyu okuyupta aaa normal doğal böyle şeyler densin istemıyorummm...siz bi güzel okuyun daha sonra bana yorum yapın arkadşımm ok..

Şu an dumur olduğum andır...
akannehir
Kızlığını bozmak ne demek?
ohaoldumsmile
Ne kadar kaba ve hatta çağ dışı (afedersiniz ama bunu söylemeden geçemeyeceğim) bir cümle...
kafamçokkarıştı

bu ikinizin tercihidir.çok kötü bişey de değil.ama sen pişman olmuşsun.olan olmuş bence.bu o kadarda büyütülecek bişey değil..istemessen bi daha yapmazsın olur biter.

guclubacismile ama esinizde ilgincmis yani insan üzülür acikcasi kirilir böyle birseyi duyunca

kendi adıma evlilik öncesi ilişki yaşamam diye düşünüyorum ama yaşayan kimseyi de kınamaya hakkım yok... anladığım kadarıyla konu sahibi de bu şekilde düşünüyormuş ama öyle olamamış...
olanla ölmüşe çare yok arkadaşım... bundan sonra daha dikkatli ol ; dilerim şu an birlikte olduğun insanla evlenirsin aynı sevgiyle...
ama olur da biterse bu ilişki ve karşına yeni biri çıkarsa bu konuda sen dik dur ki karşındaki seni küçük göremesin...

bir an önce erkek arkadaşınını aklı başka yerlere kaymadan bu işin adını koyun zamn geçtikce senden istedğini aldıgı için rahat davranıpevliliği erteliye bilir sen en iyisi bu işin bir an önce adını koy.

ben yazını çok iyi okuduğum için yorum yaptım zaten..
ben burda hadi herkes sevdiği adamla yatsın oleey mı dedim????16-17 yaşındaki genc kızlar bence bu konuyu okurlarsa ders alırlar..pişman olacakları bir şeyi yapmazlar..kaldı ki burada herkes kendi düşüncesini ve kendi doğrusunu söylüyor,eğer ben evlilik oncesi gercek hayatta savunurken burada tu kaka dersem kisiliksiz biri olurum..hadi onu da geçtim burada madem evlilik oncesi cinselliği normal görenler kötü ornek buna site editörlerinin mudahele etmesi gerekmez mı??senin istediğin herkes aynı fikri savunsun..bu mümkün mü?
bu konuda tartismanın anlamı yok..zaten benim derdim senin bakireliginin savunup savunmaman da değil,neyi istersen savun beni ilgilendirmez..ama ar namus muhabbeti çok gereksiz..hele hele evinin yolunu bulamazlar??hala ne alaka anlamadım??
neyse isteyen istediğini istediği gibi yaşamakta ozgurdur..bunu eleştirmek kimsenin haddi değildir..isteyen düşünür taşınır pişman olmayacaksa!yasar,istemeyen yasamaz..ne o yaşadı diye madalya veriyorlar ne de bu yasamadı diye..kimse kimseden üstün olmuyor yani..

büyük konuşmak istemem ama bence insanlar kendilerini engellemeyi bilmeleri lazım yarın öbür gün nolucağı belli mi bişi olursa üzülen sen olursun hem bi kızın en değerli şeyi bence oo yani sahip çıkmak lazım yinede seni yargılanamak değil amacım sorduğun için düşüncemi söylüorum her koyun kendi bacağından newticede bu hayatta yani...

çok sinirlendim ya,namusum iki damla kandaysa,banyo yaparken düşüp yanlışlıklada götürebilirim o namusu,ne yani beni duş başlığıyla mı evlendirecekler,

bir tanıdığım var,muhafazakar aileden,boynundan aşağısını görmemiştir bir erkek,ama icraate gelince her halt var,arkadaşlarıyla sohbetleri cinsel içerikli,aynı anda birkaç kişiyle çıkar,sevgilileriyle özel muhabbetler yapar.

diğer tanıdığım,sevgilisiyle beraber oldu,sakin bir hayatı var,herkesle samimi olmaz,yıllardır aynı kişiyle beraber,başka erkeğe yanlış yönde düşünmesi için umudu bırakın fırsat vermez.

hangisi namuslu?

işin dini kısmına girersekte,

'Nur suresi üçüncü ayet-i kerimede "zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir. zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir." buyurulmuştur.'

buyrun burdan yakın.burda milletin namusuna laf uzatacağınıza kendi kocanızın namusuyla ilgilenin,zira bekaretiniz karşılıklı olmalı,dini kurallar gereğiyerimseniben

Evet ,evet hazine hazine.

Kadının ''en değerli şey''i !! bakınız şey diyoruz ne kadar basit değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…