Ben çok kötü birşey yaptım...

AHH Canım ya ne denilir ki yorumsuz
Allah yardımcın olsun inş seni yarı yolda bırakmaz sevgilin

Bende bazı yorumları okuyunca cok şaşırıyorum..

benım ıcın evlenmeden once bekaret onemlı..bu bekaret sadece kızlık zarından ıbaret bırsey degıl..

Ama evlenmeden bırlıkte olan ınsanlarıda asla kınamam kızmamda..
Ama evlılık dısı cınselııgı aa cok dogal ne var bundada dıyemem...

Evlılık kurumu sadece cınsellık ıcın olan bır kurum degıldır..

Hukuk tarafındanda korunan kadının hakkını aradıgı bır kurumdur.
Doğan cocukların nafakası ..tazmınatı -anne babası bilinmesi vs vs...

Toplumumuzda bekar kızların sevdıgı ınsanla herseyı yapıp sadece zarı koruması sonrada evlenecegı erkege ben bakıreyım demesı cok ayıplıyor..

Bır zar degıl bakırelık..

Etrafınızda bakırelı bu kadar onem verıyorsa ona gore adımlarını atın..

madem sevdıgınıze guvenıyorsunuz hamıle degılsınız sorun yok..

Yarın obur gunde bu kısıyle evlenmessenız bakırelıge onem vermeyen bır kısıyle beraberlıgını surdurursunuz....

Mdem o ısı yaptınız umarım sevdıgın kısı hayat arkadasın olacak kısıdır kı sende uzulmezsın
nasıl cabacak gırebılıyor onu anlamıyorum ben vajınusmus hastasıyım 3 yıldır cınsel ılıskıye gıremedım boyle yazıları okuyuncada sasırıyorum
neyse Allah yardımcın olsun

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile destekmi al sanaaa ya bu genclerinnn akılları nerdennn
ama bende erkek var diyorumm bi kız bu nikle siteye girmez kötükedihüsokötükedihüso

bende esninle aynı durumdayım bizde evlenicektik brn onun silesini oda benim ailemi tanıyordu oldu olcak diyordukki okadarda gbüveniyordum ona 3,5 yıllık berberliğim bitti çok üzülüyorum ama diyorum dünyanın sonu değil sonuçta birügn birinle evlenirsemde bu şekilde kabul ederek evlensin diyorum diktimreyide asla düşünmüyorum ben karşımdakini kandırarak evlenirsem ömür boyuı vijdan azabından kurtulamam ve mutluda olamam kendimi kandırmış olurum hayat devam ediyor gülüm üzme kendini artık olan olmuş

yapması gereken evlenmek mi? ben bunu kabul etmiyorum böyle bişeyi yaşadı diye kendini o insana mecbur ve mahkum hissetmesi bezı gerçekleri görmesini engeller ve daha çok pişman olacağı hatalar yapmaya iter.

ortada sevgi varsa ben buna mecburi bir evlilik demem ki isteyerek yapılan bi iş de var ...ortada tecavüz yokki mecburi bir evlilik olsun.isteyerek yaşamışlar severek yaşamışlar ..evlilik kaçınılmaz olur işte böyle

şaşırdım böyle bir konu gördüğüme gerçekten.ıleri gidip bişey yapmamak ne demekki?ya da o kadar ileri gitmişken tamamına erdirmek niye bu kadar sorun olabiliyor?valla anlamıyorum bizim kızların ilişki mantığını ben,bişey ya olur ya olmaz.

anlatılmak istenen o değil ki.
bekaretim gitti diye,evlenmek zorunda kalmak.
isteyerek beraber olan herkes evlenmek zorunda değil.
sadece sevdiği için ,onla bir ömür beraber geçirmek istediği için ,evlenmeli bir insan.
yoksa bekaretimi kaybettim,buna mecburum artık diye değil...

istemişsin yapmışsın güzelim üzülücek ne var bunda eğer pişman olduysan bunu yaptığn bidaha yapmazsın olur biter sevgilin ne diyo bu duruma rahat etmştir şimdi sanada takma kafana evlenicez nasıl olsa der ama erkeklere bu kadar teslim etmemek lazım kendimizi her konuda kızlık konusu değil sadece her konuda teslim etmemek lazım zarla namuslumusun değilmisin belli olmaz o akılda belli olur olan olmuş bundan sonra daha dikkatlı adımlar at pişman olmamak için

canım benim allah yardımcın olsun.
keşke yapmasaydın.
sevgiline güvenebilirsin de.
hani atalarımızın bir lafı vardır.
gelin ata binmiş ya nasip demiş.
ya başka biriyle evlenirsen ne olacak...
aileni hiç mi düşünmedin.

bir kere nasılsa evlenicez mantığı ile böyle bir şeye müsaade ettiysen yanlış, ben evlilik öncesi cinsellik yaşanmasına karşı değilim ama nasılsa evlenicez mantığına karşıyım , evlilik başka şey , cinsellik başka bir şey. evet evliliğin çok önemli bir parçası ama sadece cinsellik için evlenilmez.
ama bence insanın ilk seferi sevgili ile de olsa, nişanlı ile de koca ile de özel olmalı, böyle biz aslında öpüşmeye başladık da sonra ileri gitmişiz de gibi bir şekilde yaşarsan bunu belli ki kendini hazırlamadan sonra ben çok kötü bir şey yaptım diye mesaj atman gayet normal. bu nedenle eğer kendini hazır hissetmiyorsan ya da kötü hissediyorsan bir daha sevgilinle bunu yaşamamalısın , bir kere yaşamış olmanız devamını getirmek zorunda hissettirmesin kendini.

sizle aynı görüşte değilim ben ,sizin yaşamınızla benim yaşantım çok farklı (konuşmalara bakılırsa)siz öyle düşünün yaşayın ben tam tersi düşüneyim yaşayayım...bekaretini kaybeden bi insan o kişiyi seven insandır yada zevk .iyi tek bi insanla kalsa sevmek katılabilirim sözüne onla bir hayatı geçirebilmem garantili olsa herşeyimi feda edebilirim.ama onla sonu belli olmayan biri için bi anlık zevkten hayatımı karartamam bu benim düşüncem bu benim görüşüm..herkes düşündüğü gibi yaşar katılan katılır katılmayan katılmaz saygı duyulur turkbayragi

bakın o kişiyi sevmiş olabilir .
ama sevgi
sadece evlilikte yetmiyor bunu görüyoruz.
örnek:.
bir derdim vardaki konular....
hatta o an sevdiğini sanmışta olabilir yada tanıdığını sanmış ve aldanmış.
bu örnekleri artırabiliriz.sengözlerimebaksanab
ama bütün bu inandığı şeylerin tamamen yanlış ve erkeğin düşündüğünden farklı olduğunu anladığında ne olacak peki.
yine bekaretim gitti diye o adamla evlenmek mecburiyetindemi kalacak..
evlilik öyle kolaybir müessese değil.
aa bekaretim gitti evleneyim gitsinle olursa sonuçları çok daha vahim olabilir.
mantık.
birazcık mantık.
benim yaptığım bu.

tamamen katılıyorum. mecburiyet haline gelmemeli. ama bu baskılar ve yadırganma dışlanma onu bu mecburiyete itecek

sevmek evlilikle yetmiyor da cinsellikmi yetiyor sevgi bitince cinsellikte bitiyor herkes evli evine köylü köyüne nedenmi sen çok kötü biri çıktın senle evlenilmez gönül eğlendirilir... mi mantık işi...peki tanımadan kendini o kişiye teslim eden biri ozaman nek adar mantıklıdır. bu insan işte hayvani duygularını ağır bastırıyor mantıklı davransa bugun böyle bişiy olmazdı.hatasını hata ile karşılamak istemiyorsa istemediği yaşantısını ileri dereceye kadar götürmicekti ...bugunde bu pişmanlıgı yaşamazdı.bu işler çoçuk çoçuk işi değilki ben bişiyler yaşayayım aaa çoçuk çok kötü bunla bir yaşam sunulmaz demek mantık işi değil..... benimkide mantık işi desem nolcakki

Son düzenleme:

mantık dediğimde kendim için dedim konu sahibi için değil.
evlilik cinsellik değildir sadece.
onu yaptım diye evlenilmez.
evlilik sorumluluktur ,evlilik özveridir.
cinsellikte sevgide bir yere kadar.
sonra başka kıstaslar gelir.
onlar da olmalı evet ama yeterli değil.tanımadığın biri derken ,şunu kasteddim.
tanıdığını düşünürsün,ama tam tersi olduğunu görürsün,güvenirsin güvendiğin adamın sadece bir oyuncu olduğunu anlarsın.
bunlar olamaz mı?.
olur.
ha, bu örnekler konu sahibiyle alakalı değil.
ben olayla ilgili düşüncelerimi söylüyorum.
onu baz almadım.,ilişkisini yani.
bir hata yaptı diyeki ben bunu hata olarak görmüyorum,hadi ona göre hata ,bunun bedelini ömür boyu mutsuz olarak ödemek zorunda değil.
adamın yanlışlarını gördüğünde,yinede mecburum hatamın telafisi sadece bu,onla evlenmek dediği an, hatasını binle çarpar.

bekaretini kaybettiyse o kişiyle evlenmeli mantığını asla kabul etmiyorum. namus öyle mi kurtarılıyor? bu mantık yüzünden zavallı kızlar tecavüzcüleriyle evlendiriliyor bu memlekette...

ya onlan evlenmezsen nolacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…