ya bende şu diktirme konusuna takıldım neyi diktiriyosunuz anlamadım, kumaş mı bu hadi diktirdin kimi kandırıyosun sen kendin ve Allahın bildiği birşey kimi kandırıyosun yani!Bahsettiğin kişiyle olmazsa yeni biri çıksa karşına kandırmak için değil mi neyin ispatıdır bu ya birde eğitimciymişsiniz betül19 sizin gibi eğitimcilerimiz varsa korktum ben valla çok üzüldüm tabi ki arkadaşın yaşadığı durum hoş değil oda neden hoş değil kendisi pişman olmuş kendine yakıştıramamış yoksa o kadar takılınıcak bir durum değil bence, bişey olmuşsa olmuştur yani, konuyu açan arkadaş herşey umarım beklentileriniz doğrultusunda gerçekleşir.
arkadaşlar diktirirsin ne demektir yaa, perde mi diktiriyosunuz? beraber oldunsa olmuşsundur, kendini ruhen aşağılamaya ne gerek var diktirip miktirip. akannehir
Evet haklısın kaydirigubbakcemile5
Anca kendini kandırır başka kimi kandırabilir ki günahı da kendi boynuna olur.
Benim dikişim iyidir, bir gizli dikiş atayım hemde fazla masraf olmaz. Biz bize lazımız ama di mi kızlar? Ya benimde dişim ağrıyor. Buna çözüm bulacak kimsa yok mu?
Benim dikişim iyidir, bir gizli dikiş atayım hemde fazla masraf olmaz. Biz bize lazımız ama di mi kızlar? Ya benimde dişim ağrıyor. Buna çözüm bulacak kimsa yok mu?
yok canim kimse senin disinle ilgilenemez
ama varsa kizlik sorunun yada biriyle yattiysan falan
hemen cizerler sanada 40 sayfa kaydirigubbakcemile3
ne kızlık sorunu, yaş olmuş 37, 9 yıllık kocadan boşanmışım, şimdi yollarda bulurum seni havasında başka bir şehre gidip hayat kurmaya çalışıyorum. Hala kızdır diyorsunuz 0900900 ü değildir diorsanız 0800800 ü filan aramayın bu numaralrı şimdi uydurdum, karşınıza biri çıkarsa karışmam haaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?