Ben çok kötü birşey yaptım...

kendinden beklemiyordun da başkasından mı bekliyordun böyle bi şeyi yapmasını senin adına! delikafadulden buna kim engel olabilir veya izin verebilir ki senden başka...

geçmiş olsun. tadını çıkar artık. delikafadulden

iki kisi biseyler yapiyor kiz bin pisman ah vah ama erkek ? ona bise oldugu yok
artik su zar parcasini bukadar önemseyerek , erkeklerin eline bu kozu vermeyin
madem öyle erkeklerde bekaretlerini ispatlasinlar ilk gecede
:umursamaz:
vucut senin zar senin kimsenin sana hesap sormaya hakki yok
önemli olan dogumkontrol yöntemlerini ögrenmen , gerisi bos
acayip sinirimi bozuyo su zar olayi, acaba bu düsünce nezaman degisir ,kesin ben göremicem
burda kiz olanlarl dalga gecip sasiriyolar yani tam tersi, kadinlara özgürlük:enbuyukkk:

destek mi?
umarım arkadaşınız sızınle evlenır..
hoş evlenın evlenmeyın buyuk hata ya neyse...

sevgilin terk ederse seni diktiririsn 1 hafta düğüne kala kafamçokkarıştı

bu dıktrmek işi ne kadr dogru ki daha ilşkinn ilk basından yalan gırıo bnce evlenecegn adam seni gercekten svıyrsa ki evlenme kararı aldgına gore sevıodr.. bunu anlayabılır dıktrıp bn kızm die yapılan bı davranıs ne kadr saglıklı olur bilemiyrm onumu kandyrosn kendinimi??:teytey::uhm: cok sacma gelıyrm yahu aclenz ne onda anlmayır cnm sende sevgılne güvenme erkek soncta bana bise olmuyur diip cekıp gideni var.. keske yapmasaydn inş pişman olmazsın..:teselli:

umarım bigün size o insanla evleniyorum diyebileceğim o gün gelir o zamana kadar konuşmasam iyi olur. evlenmesemde allah beni pişman ettirmez inş iyi kötü yorumlarınız için sağolun yinede herkese iyi akşamlar

erkek kızı terk ederse onunda diktirme hakkı doğuyor neden hep genç kızlar mağdur olsun evlendiğindede kız aşağılansın erkek yapınca erkekliği ıspatlanıyor
kız aşağılanmasın düşük de görülmesin yoksa ömür boyu bu damgayı yiyecek

sonuçta hata yapılıyor

erkekte bakir olsun o vakit zaten öyle emir ediliyor

bunu.ben.yasasam.anlatmam.gerek.yok.helekı.burda.bıde.detaylara.gırıyonuz.anlatırken.gercek.mı.degılmı.anlasılmıyor.ozel.mevzular.tepkıde.bellı.hep.aynı

bu evlenmeden nie yapılıyor bn onu anlamıyrm arkadslar yapmayın bunu dogru bıse gıbı bıde savunuyrsnz.. biizm gelenk goreneklerimz var bu bi kere olnursa bunun devamıda gelir arkads yapmıs bı hata ama bunu kesinlikle dogru bulmuyrm...lmaz:

Ah be ihtiras naptın sen?hayatta bazı hatalar geridönülmezdir.Kimin ne olduğundanda bu kadar emin olma.Hem 3yıldır berabersiniz neden evlenmediniz daha peki?neyi bekliyosunuz daha ki..
Seviyorsan sevgini ifade etmelisin buyol doğru diil.Bak ailen duyarsa neler olcağınıda biliyosun.Artık ne diyim sana hatanın neresinden dönersen kardır....

hmm konuya yalan diyenler çoğaldı..çok detay verilmiş ondan olabilir mi acaba..

Son düzenleyen: Moderatör:
Fake tabiki hemde bence erkek. Neden mi ? İsmine bakın. sempatiksalakcinni

Kolay Kolay bi bayan bu rumuzla nick almaz..

Şahsi fikrim

Burda sana kimsenin destek vermesini beklemiyorsun heralde.

İnsan sadece kendinden sorumludur.Bu hatayı yaptın sorumlusu sensin erkek arkadaşın değil.

Biz burda istediğimiz kadar seni suçlayalım yada sana destek verelim sen bunu sadece Allah katında cevaplayacaksın.

Hatalar biz insanlar için önemli olan ders almasını bilmek ikinci kez tekrarlamamak.

Sana benden bir tavsiye bir kez oldu nasılsa diyerek bunun devamını getirme sakın.

Başına daha büyük dertlerin açılmasını istemiyorsan en azından...

fake ne yaa :)))) banada sölein..Ya bilmiyorum kızmı erkekmi ama üzüldüm şahsen cünkü belkide bazen insan sonunu düşünemiyoryaa hata yapabiliyor arkadaslar..erkek arkadasn yaptıysa bunu bence evlensin seninle

aay bu zar bekaret cinsellik mevzularında ben yeteri kadar konuştum bu sitede,her türlü sıfatıda aldım maşallah :) o yüzden benden aklı basında yorumlar beklemeyin bu tarz konularda artık ti ye alıyorum walla..
destek istemissin madem al buyur; helal koccccuuummm yurrruuuu affferrriim
oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…